Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ToniKroos

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 16., szombat 11:44

Igen, abszolút nem ideális mikor azonnal a belső védőre vezeti rá a labdát a támadó, de itt vezette kb a saját térfelének felétől. Van Dijk átvette az egyik támadót, Konate meg a labdás ember előtt futott 3-4 méterrel, leggyakrabban háttal neki. Semmilyen mozdulatot nem tett amivel arra utalt volna, hogy na Ő most megtámadja a labdás embert, oké, hogy a másik oldalán érkezett még kettő támadó, de így elkísérte és felkínálta a lövés lehetőségét csak.
Hülyeség amit írsz, amint megpróbált volna kilépni simán eltolják mellette, az egyetlen dolgot tette amit lehetett, hogy lassítja a támadót amennyire lehetséges, hátha visszaérnek a társak és megpróbálja kikényszeríteni, hogy passzolja le szélre a labdát. Nem jött össze, de itt semmit nem hibázott.

Wirtznél meg mikor már szóba jött a pool mondtam, hogy ez nem biztos, hogy fekszik majd neki. Egy pozíciót játékot játszó csapatba sokkal jobban beleillene.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. augusztus 16., szombat 11:18

Kapásból 4 új játékos szerepelt a kezdőcsapatban, illetve a tavalyi kezdőből Gravenberch eltiltás miatt nem volt. Az lett volna a csoda, ha semmi nem látszik belőle hogy felforgatták a csapatot.

Szobo sarkazása ha bejött volna akkor agyondícsérik érte hogy milyen könnyeden és magabiztosan játszik, így hogy leindították őket belőle és kapott gól a vége persze negatívan jegyzi fel mindenki, ez ilyen.

Kerkez játékstílusából adódik hogy sokat csúszik be, és hogy nagy lendülettel megy bele a szerelési kísérletekbe, szerintem ezt teljesen sosem fogja levetkőzni és meglesznek a sárga (és néha piros) lapjai belőle mindig, persze az érettséggel lehet hogy nem két hanem csak 4-5 meccsenként.

Szerintem amíg MacAllister fent volt egész jól zártak a közepén is, az ő cseréjével lett igazán elrontva, de a fáradás indokolhatta hogy muszáj volt meglépnie Slotnak.

Wirtznél nekem Szoboszlai szavai jutnak eszembe, mikor mondta hogy gyors a Bundesliga is, de ha ott van kb. 3 mp-ed gondolkozni hova teszed tovább, a PL-ben ez mondjuk 1 mp. Ehhez neki is hozzá kell szoknia mostantól.

Összességében egy elég jó csapat ellen végül csak nyertek, és várhatóan hónapról-hónapra javulni fog a kémia is, simán a BL esélyesek között lehetnek idén.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 16., szombat 11:14

RaúlCF írta: nem sokat tehet a gólokról Konaté.
Igen, abszolút nem ideális mikor azonnal a belső védőre vezeti rá a labdát a támadó, de itt vezette kb a saját térfelének felétől. Van Dijk átvette az egyik támadót, Konate meg a labdás ember előtt futott 3-4 méterrel, leggyakrabban háttal neki. Semmilyen mozdulatot nem tett amivel arra utalt volna, hogy na Ő most megtámadja a labdás embert, oké, hogy a másik oldalán érkezett még kettő támadó, de így elkísérte és felkínálta a lövés lehetőségét csak. Ezen felül is gyenge volt, főleg ami nagyon kijött az a passzolási képessége, merthogy az kb nincs neki.
Összességében az egész meccsre elmondható, hogy nagyon ímmel ámmal léptek ki a labdás emberekre, olyan letámadás ment mint ami az előző szezonban volt nálunk. Valaki adhoc kirohant kipasszolták mentek a helyén tovább. Rosszak voltak a cserék is. Ebben simán benne volt a pontok elbukása is. Szoboszlait közelebb kell tenni a kapuhoz és hagyni lőni mert abban van potenciál, Wirtznek meg a szélről kell indulnia. Felesleges igazolás nekik Isak, Salah utódját kellene megtalálni és egy rendszert ahol a szélső védőket betudják vonni a támadásba mert ez tegnap abszolút nem történt meg.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 16., szombat 9:55

ELSiete írta:
RaúlCF írta: kicsit olyan érzés mint ami nálunk volt Vini,Mbappé,Rodry és Jude. Salah,Ekitike,Wirtz és Gakpo négyen elől támadnak és nincs rendes kp ezért folyton a védőkre vezetik a labdát. rendre befutottak a szélső védők mögé, saját szögletükből kaptak gólt és 4 a 2-be vitték a támadást. világi szerencséjük volt, közel sem 4-2es meccs volt.
Ugyanezt éreztem. Igaz én lemaradtam a ráadásról, mert a második félidőre elaludtam, de az elsőben nem festett jól a Pool ezzel a sok támadóval. Ez a Wirtz... Ne írjuk le, szerintem jó játékos, de lehet nem volt jo deal, elég könnyen elnyomták. Ennyi pénzért tuti játszani fog. Ekitike viszont elég faja volt, láttam most róla valami videót, hogy az ellenfél térfeléről sprintelt vissza pool labdavesztésnél a pool kapujaig es zavarta az ellent.
Wirtz nagyon jo jatekos, de feltettem ettol a fizikalis Pltol.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 16., szombat 8:37

RaúlCF írta: kicsit olyan érzés mint ami nálunk volt Vini,Mbappé,Rodry és Jude. Salah,Ekitike,Wirtz és Gakpo négyen elől támadnak és nincs rendes kp ezért folyton a védőkre vezetik a labdát. rendre befutottak a szélső védők mögé, saját szögletükből kaptak gólt és 4 a 2-be vitték a támadást. világi szerencséjük volt, közel sem 4-2es meccs volt.
Ugyanezt éreztem. Igaz én lemaradtam a ráadásról, mert a második félidőre elaludtam, de az elsőben nem festett jól a Pool ezzel a sok támadóval. Ez a Wirtz... Ne írjuk le, szerintem jó játékos, de lehet nem volt jo deal, elég könnyen elnyomták. Ennyi pénzért tuti játszani fog. Ekitike viszont elég faja volt, láttam most róla valami videót, hogy az ellenfél térfeléről sprintelt vissza pool labdavesztésnél a pool kapujaig es zavarta az ellent.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. augusztus 16., szombat 8:34

https://x.com/premierleague/status/1956491594082697608

Azert ez igazan szep es meghato pillanat volt.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 23:22

kicsit olyan érzés mint ami nálunk volt Vini,Mbappé,Rodry és Jude. Salah,Ekitike,Wirtz és Gakpo négyen elől támadnak és nincs rendes kp ezért folyton a védőkre vezetik a labdát. rendre befutottak a szélső védők mögé, saját szögletükből kaptak gólt és 4 a 2-be vitték a támadást. világi szerencséjük volt, közel sem 4-2es meccs volt.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. augusztus 15., péntek 22:59

Salah rendesen belassult, elég önző és semmit nem védekezik. Tavaly jó volt a csapatvédekezés és elbírták, idén szerintem kevés lesz ennyi támadóval a kezdőben. Az ő helyére kellett volna vinni valakit és nem hosszabbítani még 2 évet évi 20 millióért.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 22:46

nem sokat tehet a gólokról Konaté. az újak közül Ekitike volt a meccsben a többi rém gyenge volt. szezon első meccse otthon kaparsz a győzelemért és leveszed a pl rekord sztárigazolást. nem jó optika. Ekitikét levette mert omlott rájuk a pálya és becserélte a védőket, hogy kihúzza de nem jött be. a tavalyi rendszert totál megborította. Salah is rém gyenge.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 15., péntek 22:43

Megkerdeznem Slotot miert kellett levenni a gollovo csatart. Szerintem nem rosszak az ujak, inkabb Konate es Salah tunik nekem gyengenek.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 22:40

Semenyo jó kis játékos. tavaly is erős szezonja volt és most is duplával kezd a bajnok otthonában.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 22:28

teljesen felborult a pool egyensúlya az új emberekkel. ha Frimpong ezt a védekezést itt mutatja be világi szarnak el lenne hordva. Kerkez technikailag nagyon kilóg lefele. tipikus pl futó ember.
nem funkcionális ez a kp, átrohannak rajta és jött is a gól. túl sokan vannak elől támadni.

Van Dijk most nem tud Trentre mutogatni :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 15., péntek 21:56

ELSiete írta:
wZoLee7 írta:

Ilyenkor nem ertem hogy a sajat fekete jatekosuk nem erdekli ezeket a szurkolokat, vagy ezek csak azert mennek ki h valakit sertegethessenek
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is.

Wirtz eddig nem talalja a helyét, Ekitike üde színfolt Nunezhez képest.
Konate a mai meccs alapján nem kellene.
Gakpot kellene kivenni onnan, helyere mehet Wirtz, Gakpo csere csatar, nem kell Isak, Szoboszlai 10 esbe, vagy MacAlister, aki jobb oda... Mondjuk ma a biro kezebol mar az elejen kicsuszott a meccs

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 15., péntek 21:51

wZoLee7 írta:
RaúlCF írta: 30 perc alatt az első anti racism protocol is megvolt. valóban elindult a szezon.
Ilyenkor nem ertem hogy a sajat fekete jatekosuk nem erdekli ezeket a szurkolokat, vagy ezek csak azert mennek ki h valakit sertegethessenek
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is.

Wirtz eddig nem talalja a helyét, Ekitike üde színfolt Nunezhez képest.
Konate a mai meccs alapján nem kellene.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 15., péntek 21:42

RaúlCF írta: 30 perc alatt az első anti racism protocol is megvolt. valóban elindult a szezon.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 21:38

30 perc alatt az első anti racism protocol is megvolt. valóban elindult a szezon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 15., péntek 21:36

Pont olyan allofocit jatszik a pool mint amit mi is toltunk Carloval a vegen. Tuzzel jatszanak

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 15., péntek 21:20

Konate irto gyenge, nem tudom mit latunk benne

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 15., péntek 21:19

elindult az új szezon és 13 perc kellett mire az első var hiba megtörtént :fpalm: fél pályán utolsó ember kézzel szándékosan elüti a labdát és semmi. Ekitike egyedül mehetett volna a kapusra és sima piros a védőnek. jól indul.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 14., csütörtök 10:03

keresztbe tette az acl-je, de sztem csak valtozas kell neki, meg jatekperc.
sztem muntyenben, ha beleteszi a melot, akkor baszo lehet, plane, hogy musiala off jo idore most.

a bappe-kuki kombinaciok kibaszottul ultek amugy a valogatottban, nem negyedvonalas brazilokkal kene itt erolkodni...
thereisonly1ronaldo

Vissza: