Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Az 1/10-es átigazolási szezonunkra gondolsz?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én úgy tudtam már zárultak a kapukmexes írta:tubatibi írta: Tudjuk regisztrálni?![]()
![]()
Amúgy a Castillaba fogják regisztrálni. (Így marad egy hely a felnőttben hátha beesik valaki)

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
tubatibi írta: Tudjuk regisztrálni?![]()

Amúgy a Castillaba fogják regisztrálni. (Így marad egy hely a felnőttben hátha beesik valaki)
Comunicado Oficial: acto de presentación de Mastantuono
Real Madrid C. F. communicates that tomorrow Thursday, at 1:00 pm, the presentation of our player Franco Mastantuono will take place in the Real Madrid City.
most akkor hogy lehet becézni ami még nem ér figyelmeztetést? maszti az oké? azt sokszor láttam
Real Madrid C. F. communicates that tomorrow Thursday, at 1:00 pm, the presentation of our player Franco Mastantuono will take place in the Real Madrid City.
most akkor hogy lehet becézni ami még nem ér figyelmeztetést? maszti az oké? azt sokszor láttam
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most is kopkodte de hozna isSierra írta:Jo hogy honapok ota kopkodod a norvegot, most megint a hoznad idoszakod van?hehetheoriginal írta: b-kategóriás brazilokat ki kell takarítani, hallandot csatárba - hátha tud focizni, de már az is élmény lenne, ha térdig vérben gázolna a barca emberei között - szobo vagy gravenberk jöhet kp-ra.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jo hogy honapok ota kopkodod a norvegot, most megint a hoznad idoszakod van?hehetheoriginal írta: b-kategóriás brazilokat ki kell takarítani, hallandot csatárba - hátha tud focizni, de már az is élmény lenne, ha térdig vérben gázolna a barca emberei között - szobo vagy gravenberk jöhet kp-ra.

-
Az hagyján, hogy mi nem tudjuk, de szerintem a klubnál sem ismerik a nevét.Anthony írta: Real Madrid are continuing to monitor the progress of Crystal Palace's England midfielder Adam Wharton, according to Mail Sport.
Livescore hozta le, nem tudom ki ő![]()

Hala Madrid y nada más 
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Real Madrid are continuing to monitor the progress of Crystal Palace's England midfielder Adam Wharton, according to Mail Sport.
Livescore hozta le, nem tudom ki ő
Livescore hozta le, nem tudom ki ő

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Istenem ez milyen jó lenne....Realista24 írta:Egy "nagyon" megbizhato forras szerint Vini titokban mar az exitet kesziti elo, s a City az eselyesek kozott van. Iden, legkesobb jovo nyaron kovetkezik be a lepes eme hir szerint.nuevo_ericco írta: Meg kell várni, amíg komolyan elgondolkodnak Rodrygón, de még húzni fogják a szájukat az ára miatt, és akkor kell bedobni, hogy vihetitek Vinit is 200-ért![]()
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
b-kategóriás brazilokat ki kell takarítani, hallandot csatárba - hátha tud focizni, de már az is élmény lenne, ha térdig vérben gázolna a barca emberei között - szobo vagy gravenberk jöhet kp-ra.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
En meg azt olvastam,hogy tökéletes fizikai állapotban tért vissza,es az asztalra akar csapni,hogy o kurva fontos jatekos a realnal

- Galacticos
Ezert kene minel elobb eladni még mielott kiporgeti a szerzodest hogy még nagyobb penzert lepjen. Bar en 100ert is eladnam fejenkent mindket brazilt ha van kero.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy "nagyon" megbizhato forras szerint Vini titokban mar az exitet kesziti elo, s a City az eselyesek kozott van. Iden, legkesobb jovo nyaron kovetkezik be a lepes eme hir szerint.nuevo_ericco írta: Meg kell várni, amíg komolyan elgondolkodnak Rodrygón, de még húzni fogják a szájukat az ára miatt, és akkor kell bedobni, hogy vihetitek Vinit is 200-ért![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Meg kell várni, amíg komolyan elgondolkodnak Rodrygón, de még húzni fogják a szájukat az ára miatt, és akkor kell bedobni, hogy vihetitek Vinit is 200-ért

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
megkell varni mig eladjak saviot is, es aztan kenyszerben lesznek mert konkretan ugy egy darab doku lesz a bal oldalra nekik. jol lekell huzni oket, en 120 milliora szamitok legalabb.Pad'em írta: @SkySportDE @Plettigoal: Manchester City have held first initial talks regarding Rodrygo and registered their interest. However, no decision has yet been made, and it is questionable whether MCFC could afford a permanent deal for Rodrygo in the current transfer window. The situation remains completely open, also because the player himself has not yet made a clear decision to leave.
@FabrizioRomano: Pep Guardiola is a BIG fan of Rodrygo, he’s wanted the player for the last 2 or 3 years. But it was not possible. Maybe this summer, it is. Manchester City do have interest. Not easy, player is happy in Madrid and Real Madrid will NOT sell for cheap.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Pad'em
@SkySportDE @Plettigoal: Manchester City have held first initial talks regarding Rodrygo and registered their interest. However, no decision has yet been made, and it is questionable whether MCFC could afford a permanent deal for Rodrygo in the current transfer window. The situation remains completely open, also because the player himself has not yet made a clear decision to leave.
@FabrizioRomano: Pep Guardiola is a BIG fan of Rodrygo, he’s wanted the player for the last 2 or 3 years. But it was not possible. Maybe this summer, it is. Manchester City do have interest. Not easy, player is happy in Madrid and Real Madrid will NOT sell for cheap.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Plusz a KHV poszt sem életbiztosítás a Rüdi, Asencio, Miliato hármassal megspékelve. Egyáltalán nem biztos, hogy stabil szintet fognak tudni hozni. Bár létszámra megvagyunk, ez tény.J. Dee írta: Én nem értem, mi a terv, de én azt érzem, hogy megint el fog vérezni az egész a közepén, ha nem találunk oda valami opciót.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Vesszek meg, nem értem mit csinálunk a középpályával.
Én abszolút azon a filon vagyok, hogy mindennél fontosabb, hogy a kp perfekt legyen.
23/24-es szezonban eléggé közel is voltunk ehhez a státuszhoz, volt 4 emberünk (Jude-ot odateszem), akik profilban is különböztek, borzasztó stabil volt a csapat, 2 vereség összesen.
Azóta elment először egy kp-s, majd idén nyáron még egy, egyikük alapkezdő volt, a másiknak sem voltak elhanyagolható percei, ráadásul abból a szempontból hasonló profil, hogy tudtak mit kezdeni a labdával.
Jelenleg a következő, szintén hasonló típusú kp is kifele kacsingat, de ha marad is, a sérültszobában tölti a fél szezont (Ceba).
Nem lesz ott egyedül, mert a goldenboy, 3 szezon óta egyhelyben toporgó Camavinga szintén hazajár oda.
Jude, aki eleve max támadó kp, októberig minimum nincs, aztán ki tudja mikorra lesz rendesen használható.
Marad Valverde, aki még el se kezdődött a szezon, de már overload, meg Güler és Tchoua.
De legalább az eleje az szanaszét van töltve, jött 23/24 óta +2 csatár/támadó meg egy jobbszélső is. Brahimnak ember nem tudja, mi kéne így a posztja legyen, mondjuk legalább nem is játszik Xabinal.
Én nem értem, mi a terv, de én azt érzem, hogy megint el fog vérezni az egész a közepén, ha nem találunk oda valami opciót.
Én abszolút azon a filon vagyok, hogy mindennél fontosabb, hogy a kp perfekt legyen.
23/24-es szezonban eléggé közel is voltunk ehhez a státuszhoz, volt 4 emberünk (Jude-ot odateszem), akik profilban is különböztek, borzasztó stabil volt a csapat, 2 vereség összesen.
Azóta elment először egy kp-s, majd idén nyáron még egy, egyikük alapkezdő volt, a másiknak sem voltak elhanyagolható percei, ráadásul abból a szempontból hasonló profil, hogy tudtak mit kezdeni a labdával.
Jelenleg a következő, szintén hasonló típusú kp is kifele kacsingat, de ha marad is, a sérültszobában tölti a fél szezont (Ceba).
Nem lesz ott egyedül, mert a goldenboy, 3 szezon óta egyhelyben toporgó Camavinga szintén hazajár oda.
Jude, aki eleve max támadó kp, októberig minimum nincs, aztán ki tudja mikorra lesz rendesen használható.
Marad Valverde, aki még el se kezdődött a szezon, de már overload, meg Güler és Tchoua.
De legalább az eleje az szanaszét van töltve, jött 23/24 óta +2 csatár/támadó meg egy jobbszélső is. Brahimnak ember nem tudja, mi kéne így a posztja legyen, mondjuk legalább nem is játszik Xabinal.
Én nem értem, mi a terv, de én azt érzem, hogy megint el fog vérezni az egész a közepén, ha nem találunk oda valami opciót.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
Micsoda komoly hírek.
Az a mez, mint valami afrikai, vagy arab erőlködés lenne. Gratulálok az adidasnak és a marketing csapatunknak.
Az a mez, mint valami afrikai, vagy arab erőlködés lenne. Gratulálok az adidasnak és a marketing csapatunknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K