Arda Güler - 15
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Arda Güler - 15
Nagyon jol fest ez igy most

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Arda Güler vs WSG Tirol:
• 82 Minutes
• 81 Touches
• 1 Assist
• 65/71 Passes completed (92%)
• 4 Long balls
• 4 Chance created
• 6 Passes into final third
• 4 Key pass
• 2 Shots hit the woodwork
• 3 Recoveries
8.8
• 82 Minutes
• 81 Touches
• 1 Assist
• 65/71 Passes completed (92%)
• 4 Long balls
• 4 Chance created
• 6 Passes into final third
• 4 Key pass
• 2 Shots hit the woodwork
• 3 Recoveries
bitang jo lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
JAVIER ZANETTI:ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
ebben van ráció. Szélre a sebessége úgysem lenne elég sehogy.
„Mi mindig heti két mérkőzést játszottunk. Ennek ellenére hétfőnként mindig elmentem az edzőterembe erősíteni. Ez volt az egyik titka annak, hogy elkerültem a sérüléseket, és 41 éves koromig magas szinten tudtam játszani. Egyetlen lábbal 310 kilót tudtam kinyomni. A gyorsaság nem a futásból jön, hanem a robbanékonyságból – és az a konditermi munkából származik.”
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mintha 2018ban nem lett volna kipattintva mar:hehetheoriginal írta:szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
https://x.com/skysportde/status/1423208 ... nhSYFTe0hQ
Mennyivel nyugodtabb lennek pedig, ha vele kezdenénk a szezont pl...
Lehet izmot pakolni, de a biologiat nem lehet megeroszakolni, ha a váz nem bírja el.
https://x.com/iMiaSanMia/status/1065268 ... 65/photo/1
18 eves volt, nyilvan meg erosodott es szalkas, mint a szek laba, de hogy ennek semmi koze az ACL-hez szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
Mennyivel nyugodtabb lennek pedig, ha vele kezdenénk a szezont pl...
Lehet izmot pakolni, de a biologiat nem lehet megeroszakolni, ha a váz nem bírja el.
thereisonly1ronaldo
Szerinted az elinduláshoz, kanyarodáshoz nem kell izom? Ha normálisan arányosan építik fel a testet akkor ez az előnyére válik. De igazatok van, maradjon 60kg, egyik profi csapat sem ért hozzá.Rozsabimbo2019 írta:Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.
Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nincs azzal baj, ha megerositik, mert a palya kozepen tudnia kell fizikai parharcokat is nyerni, vagy legalabbis nem eladni a labdat a legkisebb utkozesnel is.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Halfkey írta:Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Mindenki lassabb lett akit bulkoltunk. Én elfogadom azt erre hogy "azért mert rosszul csináljuk", csak akkor miből gondoljuk hogy most más lesz.
Ha lehet hinni a spanyol medianak, Bale elso eveben 7 kgt szedett fel, a leggyorsabb sprintje ezutan jott egy evvel kesobb, a Barca elleni emlekezetes sprintjenel.

Persze minden eset mas, Guler eleve nem volt egy szelvesz jatekos, igy gyanitom, hogy a sebessege kozel ugyan az marad.
-
Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála

Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csak nalunk. Teljesen normalis, foleg egy 18-20 eves eseteben. Nem 8 kg-val lett több, hanem atalakult a teste.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
Ha lattad a fotot, amit posztolt magarol, akkor ugyanaz a cingar gyerek nagyjabol, csak izmosabb kivitelben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csodás.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- nzooli93
Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És ez jó?nzooli93 írta: Felpakoltak ra 8kg izmot miota itt van.
Kulon edzoje,sefje,meg fizikoterapistaja van,hogy mindent kovetni tudjon,amit a klub megadott neki.
- nzooli93
Felpakoltak ra 8kg izmot miota itt van.
Kulon edzoje,sefje,meg fizikoterapistaja van,hogy mindent kovetni tudjon,amit a klub megadott neki.
- RealMadridFanatic
Sokszor vaktaban lovoldoznek, de a klub vbn tenyleg ez latszott.
Mas kerdes, hogy mukodokepes-e, de Guleren azt latom, hogy hajlando beletenni a munkat. Egyelore a vedekezo jateka gyenge szerintem, de nagyon fiatal, erhet boven. Szeme es agya van a jatekhoz, de nekem neha kicsit lassunak tunik a gondolkodasa.
Azt mondanam, hogy egyelore nem O fogja betomni a Kroos utani urt, de tehetsege alapjan vetek lenne elpazarolni. Ha nem a Real lenne, nem is lenne semmi baj, de itt nincs turelem, igy kicsit hazardirozik vele Alonso.
Szerk.
Sportujsagirok. Inkabb irjanak le kisse evidens dolgokat, mint szalagcimeket gyartsanak a semmibol. Ezzel szerintem kisebb a baj.
Mas kerdes, hogy mukodokepes-e, de Guleren azt latom, hogy hajlando beletenni a munkat. Egyelore a vedekezo jateka gyenge szerintem, de nagyon fiatal, erhet boven. Szeme es agya van a jatekhoz, de nekem neha kicsit lassunak tunik a gondolkodasa.
Azt mondanam, hogy egyelore nem O fogja betomni a Kroos utani urt, de tehetsege alapjan vetek lenne elpazarolni. Ha nem a Real lenne, nem is lenne semmi baj, de itt nincs turelem, igy kicsit hazardirozik vele Alonso.
Szerk.
Sportujsagirok. Inkabb irjanak le kisse evidens dolgokat, mint szalagcimeket gyartsanak a semmibol. Ezzel szerintem kisebb a baj.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nem azt nem hiszem, hogy esetleg valóban így van (pont amit írtál, ezt innen fotelbú is megmondjuk), hanem ahogy előadják. Mintha XA kifejtené nekik a legbenső érzéseit stb.Pad'em írta:Miért? Full ezt láttuk a klub vbn is amit írnak, semmi újat nem mondtak.Buitre írta: Mennyire tipikus marca szövegekEgy szavukat sem hiszem