Toni Kroos

A Real Madrid egykori nagyjai.
BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Toni Kroos

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 12., kedd 14:55

Toni Kroos: “It's true Real Madrid are missing a profile like mine, and they're still looking for one. I'm not coming back and they know it.”

“The problem is there aren't many players like that, and the ones who exist aren't easy to get.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. augusztus 12., kedd 14:14

untouchable írta:
ferni írta: https://www.reddit.com/r/EASportsFC/s/xF3DzfBhSy

Bekerül az EA FC 26-ba, mint Icon :agree:
Nem bánnám, ha meggondolná magát és visszatérne erre a szezonra.
Inkabb ne.
Tokeletesen zarta le a karrierjet. Ez igy szep es kerek.

Nekunk meg menni kell tovabb nem leragadni a multban.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. augusztus 12., kedd 13:51

ferni írta: https://www.reddit.com/r/EASportsFC/s/xF3DzfBhSy

Nem bánnám, ha meggondolná magát és visszatérne erre a szezonra.
Hala Madrid y nada más 🤍

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 12., kedd 9:10

https://www.reddit.com/r/EASportsFC/s/xF3DzfBhSy

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. július 9., szerda 23:06

Elmehetsz amúgy a a bus p....
Visszavonultál es minden összeomlott.. :'( :vivo:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 6., kedd 17:34

Toni Kroos: “Pedri is currently the best there is in that position in my eyes”.

“Pedri, in general, is a player who you'll miss when he is not playing, no matter against whom”.

“He not only scores goals, he doesn't only assist goals. He gives you solutions. I had a look at what Pedri is doing this season, and in the Champions League alone, he outplays 52 opponents per game, In La Liga, it's even more extreme, he overplays 59 opponents per game! He beats 11-12 defenders per game, which is the most difficult thing for a midfielder”.

“He is the best. And if you're missing a player like that, you will notice it!”.

Mikor fogsz ilyet hallani egy Barcastol :lol: (leszamitva, hogy a brazilok hazabeszelnek)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 17., csütörtök 13:10

ikarus93 írta: Ez az ember tartotta ossze az egesz csapatot tavaly meg az azelotti evekben is. Elment aztan osszedolt a kartyavar.
Azért az se segitett hogy kb 4 támadó szellemű játékossal játszunk iden végig. idén Kroos se birta volna el azt hogy kb box to boxot kellett volna jatszania. Kb a 4-2-3-1be inkább irányító kpnak tudtam volna elkepzelni Bellingham helyen. De az biztos hogy rohadtul hiányzik.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 12:54

ikarus93 írta: Ez az ember tartotta ossze az egesz csapatot tavaly meg az azelotti evekben is. Elment aztan osszedolt a kartyavar.
Tudta mikor kell menni, ennél szebb befejezés nem is lehetett volna. Aki eddig nem hitte, most már láthatja.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. április 17., csütörtök 10:40

Ez az ember tartotta ossze az egesz csapatot tavaly meg az azelotti evekben is. Elment aztan osszedolt a kartyavar.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 13., vasárnap 8:58

Egy rizs vonat? :shifty: lenne pontrugonk, meg egy fehér bőrű cm.

:coffee:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 13., vasárnap 8:02

Rice beszélt Kroosról

https://www.reddit.com/r/realmadrid/s/7DXuIJCBkp

Hát na és az a vicc még túloznia se kellett, tényleg nagyon hiányzik bakker.
Ok Declan, first you score two amazing free kicks on us and then you make me miss Toni Kroos even more?
:lol:

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 12., szombat 22:55

A kontextusnál maradva még egy kicsit, nélküle én is úgy értelmeztem az egészet, mint hehe.
Emiatt hallgattam meg a szerdai részt, mert nem jött, hogy elhiggyem, hogy elkezdett arcoskodni, mikor ez sosem volt jellemző rá.
Milyen arcoskodás? hogy leírja, ami szabad szemmel látható a játékosokon, és ráadásul az eredményben és hozzáállásban is megmutatkozik? ezt úgy hívják, hogy valóság :D
Értem, hogy a podcastje a tesójával, de attól még egy párbeszéd folyamán alakult ki a dolog, amikor oda-vissza reflektálnak egymás mondataira. Ha a semmiből bevágná ezt így twitterre, akkor az furán venné ki magát, de azt is nehezen hívnám arcoskodásnak. Elmondja, hogy mi volt a tapasztalata, amikor ő játszott még egy éve se ebben a csapatban és párhuzamba állítja azzal, amit most látott. Nem látom az arcoskodást, egyszerűen leírja tényeket, amit belsősként még jobban átlát.
mentamas írta:
ram8nes írta: És akkor mit csináljon, ha megkérdezik egy podcastben, ne válaszoljon? :roll:
Kérdeznek tőle, ő pedig sokakkal ellentétben leírja a teljesen reális valóságot, nem csak annyit böfög oda, hogy "90 perc sok a bernabeuban", mert tudja, hogy a múltból senki nem fog megélni, hanem máshogy kell hozzáállni a meccshez. Ezt a hozzállást pedig nem látta a játékosokon az előző meccsen.
Nem tudom, ha tudod-e, de ez a saját podcastje a testvérével, Felixszel. Nincsenek benne nehéz kérdések, szabadon beszélnek az epizódokban különböző témákról (ezen a héten a focis rész az Arsenal-Real volt, jövő héten a Dortmund-Barca lesz)

Máskülönben meg pont az ellentétét mondta annak, amit leírtál. Bízik a játékosokban; tudja, hogy oda fogják tenni magukat, de nem lesz egyszerű, mert az Arsenal jól védekezik, de az emocionális faktort nem szabad alábecsülni.

Ilyenek miatt jó tudni a kontextust és nem csak három sort értelmezni úgy, ahogy nekünk pont jól esik.
Úgy látszik, hogy az alap szövegértelmezéssel van bajod szerintem, azért nem érted elsőre se Kroost, se engem :D Miért mondja az ellentettjét annak, amit én írtam?
Hát én is azt írom, hogy a múlt meg a "Bernabeu hatás" nem elég, hanem máshogy kell hozzáállni a meccshez. Az előző meccsre úgy lettek kiküldve, hogy minimalizálják a károkat, akár X is jó. Nem mentek előre, nem haraptak, nem voltak bátOrak, aminek meg lett az eredménye. Végül pedig a testbeszédük is arról árulkodott, hogy itt már nagy csodát ők se várnak, hanem csak ki akarják húzni a meccs végéig. (Amit az is előidézett, hogy az Arsenalnak lényegesen több veszélyes támadása, lövése volt.)
Ő is azt mondja, hogy ez történt és a következő meccsen máshogy kell hozzáállni. Az egyetlen különbség, hogy azt mondta, hogy az első 15 percben gólt kell lőni. Ebben mi az ellentét? :)

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 12., szombat 19:20

A kontextusnál maradva még egy kicsit, nélküle én is úgy értelmeztem az egészet, mint hehe.
Emiatt hallgattam meg a szerdai részt, mert nem jött, hogy elhiggyem, hogy elkezdett arcoskodni, mikor ez sosem volt jellemző rá.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 12., szombat 19:13

ram8nes írta: És akkor mit csináljon, ha megkérdezik egy podcastben, ne válaszoljon? :roll:
Kérdeznek tőle, ő pedig sokakkal ellentétben leírja a teljesen reális valóságot, nem csak annyit böfög oda, hogy "90 perc sok a bernabeuban", mert tudja, hogy a múltból senki nem fog megélni, hanem máshogy kell hozzáállni a meccshez. Ezt a hozzállást pedig nem látta a játékosokon az előző meccsen.
Nem tudom, ha tudod-e, de ez a saját podcastje a testvérével, Felixszel. Nincsenek benne nehéz kérdések, szabadon beszélnek az epizódokban különböző témákról (ezen a héten a focis rész az Arsenal-Real volt, jövő héten a Dortmund-Barca lesz)

Máskülönben meg pont az ellentétét mondta annak, amit leírtál. Bízik a játékosokban; tudja, hogy oda fogják tenni magukat, de nem lesz egyszerű, mert az Arsenal jól védekezik, de az emocionális faktort nem szabad alábecsülni.

Ilyenek miatt jó tudni a kontextust és nem csak három sort értelmezni úgy, ahogy nekünk pont jól esik.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 12., szombat 18:06

Kíváncsi vagyok mit mondott a témában a 4es meg az 5os után.... Vagy mikor binicius onmegsemmisit a pályán szetbaszva a saját csapatát is.
Nem kell a szöveg tóni. Visszavonultal, szarban hagytad az egészet, szétesett a picsaba minden. Nem hibáztatlak, egészségedre, de most, pont most, nem akarom hallani a szöveget.
És akkor mit csináljon, ha megkérdezik egy podcastben, ne válaszoljon? :roll:
mentamas írta:
Realista24 írta: Toni Kroos: “You felt that from the players’ body language, they’re saying ‘Please don’t score the fourth goal’.
And that’s very weird, because it was never this way. It didn’t matter against who, there were some matches which we lost, but that’s not how it was.“

“The emotional factor will be a huge decider vs Arsenal. The team has to decide it in the first 15 minutes. That’s how it should go ideally.
You need to make Arsenal, who have no UCL Quarter-Final experience, especially not in Madrid, think: ‘woah, it’s not over yet’.”
A kedvenceim ezek a kiragadott részletek, mert kontextus nélkül teljesen másképp esnek le az embereknek.
Most hallgatom a podcastet, nekem kicsit másképp jött át.
Azt ecseteli Toni, hogy a két csapat hasonló felállásban játszik támadásban, de az Arsenalon érződik a Pep stílus, valamint a védekezés is mindkettőnél a 4-4-2.
Az első 60 percben az Arsenal azt kapta, amit elvárt, ők irányították a játékot, de ő a gólt inkább a Realban érezte. Egy apró különbséget megjegyzett tavalyhoz képest, hogy sokkal kevesebbszer kerülnek a Real szélsői 1vs1-be, és emiatt is próbálkoznak meg a lehetetlennel, mert nem tudják, hogy mikor lesz legközelebb esélyük. Valamint, hogy ez picit azon múlik, hogy kevésbé van megszervezve a játék, mint tavaly, de alapjában véve a támadójáték idén is az egyéni képességekre alapszik.
A két szabadrúgásgól is téma, Felix szerint az első gól kapushiba, mert rosszul volt beállítva a sorfal. Toni meg védi Courtois-t, hogy ellene azokból a távolságokból csak tökéletes gólt lehet rúgni.
És ezután jön a bemásolt rész. Toni szerint eddig is volt olyan, hogy hátrányba kerültek, de a csapat mindig tudta, hogy a kapott gól után lesz még legalább egy helyzetük, amit ha belőnek, akkor jó, ha nem, akkor is, de a helyzet meglesz. Az ebben való hitet nem látta a csapaton, emiatt maradtak ezek a helyzetek is el, emiatt érezte azt, hogy a csapat csak meg akarta úszni a negyedik nélkül, holott a meccs végén talált gól sokat javított volna a továbbjutási esélyeken.
Szerintem kontextus nélkül is tök ugyanúgy értelmezhető a dolog és ugyanazt jelenti.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 12., szombat 17:50

Realista24 írta: Toni Kroos: “You felt that from the players’ body language, they’re saying ‘Please don’t score the fourth goal’.
And that’s very weird, because it was never this way. It didn’t matter against who, there were some matches which we lost, but that’s not how it was.“

“The emotional factor will be a huge decider vs Arsenal. The team has to decide it in the first 15 minutes. That’s how it should go ideally.
You need to make Arsenal, who have no UCL Quarter-Final experience, especially not in Madrid, think: ‘woah, it’s not over yet’.”
A kedvenceim ezek a kiragadott részletek, mert kontextus nélkül teljesen másképp esnek le az embereknek.
Most hallgatom a podcastet, nekem kicsit másképp jött át.
Azt ecseteli Toni, hogy a két csapat hasonló felállásban játszik támadásban, de az Arsenalon érződik a Pep stílus, valamint a védekezés is mindkettőnél a 4-4-2.
Az első 60 percben az Arsenal azt kapta, amit elvárt, ők irányították a játékot, de ő a gólt inkább a Realban érezte. Egy apró különbséget megjegyzett tavalyhoz képest, hogy sokkal kevesebbszer kerülnek a Real szélsői 1vs1-be, és emiatt is próbálkoznak meg a lehetetlennel, mert nem tudják, hogy mikor lesz legközelebb esélyük. Valamint, hogy ez picit azon múlik, hogy kevésbé van megszervezve a játék, mint tavaly, de alapjában véve a támadójáték idén is az egyéni képességekre alapszik.
A két szabadrúgásgól is téma, Felix szerint az első gól kapushiba, mert rosszul volt beállítva a sorfal. Toni meg védi Courtois-t, hogy ellene azokból a távolságokból csak tökéletes gólt lehet rúgni.
És ezután jön a bemásolt rész. Toni szerint eddig is volt olyan, hogy hátrányba kerültek, de a csapat mindig tudta, hogy a kapott gól után lesz még legalább egy helyzetük, amit ha belőnek, akkor jó, ha nem, akkor is, de a helyzet meglesz. Az ebben való hitet nem látta a csapaton, emiatt maradtak ezek a helyzetek is el, emiatt érezte azt, hogy a csapat csak meg akarta úszni a negyedik nélkül, holott a meccs végén talált gól sokat javított volna a továbbjutási esélyeken.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 12., szombat 16:55

ram8nes írta:
Toni Kroos: “You felt that from the players’ body language, they’re saying ‘Please don’t score the fourth goal’.
Sajnos tökre igaza van. A régebbi fordítások alatt lehetett látni a tüzet a játékosokban, és még ha nem is mindenkiben, de a vezérekében mindenképpen. Volt akarás, volt leading.

Most az egész testbeszédük, nézésük, mozgásuk, minden más volt. Lehet itt jönni Bernabéu-hatással meg tökömtudja milyen maszlaggal, de nem a helyszín nyerte meg nekünk a meccseket, hanem a játékosok hozzáállása, amihez a helyszín kicsit boostolt. Ez egy rohadt aggasztó jel és nem arra utal, hogy óriás változások állhatnak be, és mi juthatnánk tovább.
Igen, kb. ezért vagyok szkeptikus a remontadaval kapcsolatban, mert ez már szerintem sem az a madrid. Itt már nincs egy aranylabdás Benzema, egy focira koncentráló Vini, egy Kroos a kpn, egy nagy hacos Carvajal aki szétfutná a jobbszélt. Én perpill teljes tanácstalanságot látok a csapaton, az is sokat elárult, amikor az Arsenalt még az első felido elején lekontraztuk, Vininek csak egy sima bepassz kellett volna Mbappehoz de játszi könnyedéggel elszórta a labdát, majd az arcára méteres mosoly ült ki, mintha ez valami kibaszott vicces lenne, hogy neki ez nem sikerült. Máskor is volt, hogy mosolyogtak meccs közben a srácok, de akkor a mosoly mögött csibészséget, tudást és nyugalmat éreztél, most meg inkább csak komolytalanságot és küzdeni nem tudást.
Felhúzom a mezt szerdára is, és tuti az utolsó pillanatig bizni fogok a csodában, de nagyon nagy változás kellene viszonylag rövid idő alatt a fejekben.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 12., szombat 16:08

hehetheoriginal írta: Kíváncsi vagyok mit mondott a témában a 4es meg az 5os után.... Vagy mikor binicius onmegsemmisit a pályán szetbaszva a saját csapatát is.
Nem kell a szöveg tóni. Visszavonultal, szarban hagytad az egészet, szétesett a picsaba minden. Nem hibáztatlak, egészségedre, de most, pont most, nem akarom hallani a szöveget.
Mi is így vagyunk a tieddel :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 12., szombat 15:54

Kíváncsi vagyok mit mondott a témában a 4es meg az 5os után.... Vagy mikor binicius onmegsemmisit a pályán szetbaszva a saját csapatát is.
thereisonly1ronaldo

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 12., szombat 15:26

Toni Kroos: “You felt that from the players’ body language, they’re saying ‘Please don’t score the fourth goal’.
Sajnos tökre igaza van. A régebbi fordítások alatt lehetett látni a tüzet a játékosokban, és még ha nem is mindenkiben, de a vezérekében mindenképpen. Volt akarás, volt leading.

Most az egész testbeszédük, nézésük, mozgásuk, minden más volt. Lehet itt jönni Bernabéu-hatással meg tökömtudja milyen maszlaggal, de nem a helyszín nyerte meg nekünk a meccseket, hanem a játékosok hozzáállása, amihez a helyszín kicsit boostolt. Ez egy rohadt aggasztó jel és nem arra utal, hogy óriás változások állhatnak be, és mi juthatnánk tovább.

Vissza: