Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 16., hétfő 17:39

Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően?
Náluk játszik az elmúlt 40 év legjobb labdanélküli irányítója :coffee:

Rangadókon ugyan inkább szívás van, mint siker, de a médiahype felhúzza őket. ( Ejj, hol van RMCF, mikor szükség lenne rá? :mrgreen: )

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 17:30

peti_madrid írta:Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően? Nem méltó ellenfele a Bayernnek, legalábbis szerintem. A védelemben Mertesacker ill. Koscielny/Vermaelen szerintem könnyű falat lesz Robbenéknek, középpályán Ramseyt megeszi Lahm vagy Kroos, Özilt 2-3-szor elnyomják, ezzel neki el is ment a kedve, Giroud meg egyszerűen csak nem fog labdát kapni. Nem emeltem ki mindenkit, de a Bayern minden téren az Arsenal előtt jár, egyszerűen nem látom esélyét annak, hogy 1-nél több gólt rúgjanak a németeknek összesen...

Ezt senki nem vitatja, de a labda gömbölyű, és jó lenne ha valaki elvégezné a piszkos munkát... :D Meg hát nehogy már a bayern megvédje a címet.Szerintem a Madridnak, a Bayern-Dortmund-Chelsea triótól van félni valója, a többi csapat mondhatni fekszik nekünk, de akkor se fosom teli a gatyám ,ha az említett hármas kerül útba,csak hát jobb a békesség. :mrgreen:

Egyébként a Chelsea-től José papa miatt félek, lehet ,hogy sokan nem kedvelik már, de ha valaki ki tudja venni CR-t a játékból akkor az ő+azért tavaszra jól összerakja majd ezt a Chelseat- jó kis kontracsapat lesz.A nyári barátságos meccsel meg ne jöjjön senki...de ettől függetlenül nem félek tőlük se csak nem nézem le őket, a Bayern-dortmund páros gondolom meg 1értelmű, akkor is ha ez a dortmund már nem az a dortmund.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 16., hétfő 17:24

Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően?
Az Arsenal egy túlszopott csapat (már elnézést). (Bár ezt sosem fogom megérteni, hogy miért, vagy mire fel, biztos a régi emlékek) Most kaptak egy hatost a hétvégén. Amikor ilyen Madridban előfordult elnök és edző váltás jött utána egyből. :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 16., hétfő 17:20

Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően? Nem méltó ellenfele a Bayernnek, legalábbis szerintem. A védelemben Mertesacker ill. Koscielny/Vermaelen szerintem könnyű falat lesz Robbenéknek, középpályán Ramseyt megeszi Lahm vagy Kroos, Özilt 2-3-szor elnyomják, ezzel neki el is ment a kedve, Giroud meg egyszerűen csak nem fog labdát kapni. Nem emeltem ki mindenkit, de a Bayern minden téren az Arsenal előtt jár, egyszerűen nem látom esélyét annak, hogy 1-nél több gólt rúgjanak a németeknek összesen...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 16., hétfő 17:17

DavieS írta:azért az a Balotelli - DCosta páros egész jónak ígérkezik.. :mrgreen: :lol:
10 perc után már a lelátón lesznek :lol:
petiamadridista írta:Aztána legjobb nyolc között már nem lesz könnyű ellenfél.
Könnyű nem, és most tényleg összejöhet egy olyan 8-as, akik közül bárki nyerhet a végén. De talán még így is a MU lesz a leggyengébb. (megelőlegezem nekik a továbbjutást) :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 16., hétfő 17:16

azért az a Balotelli - DCosta páros egész jónak ígérkezik.. :mrgreen: :lol:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 16., hétfő 17:12

hát a Schalkét ütni kell.
Bár Gelsenkirchenben nem lesz egy felszabadult nagy madridi buli, azt előre bocsátom.
Németországban mindig megizzad a csapat.
De tovább kell menni.
Egyébként meg szerintem végül mindegyik csoportelső továbbmegy.
Esetleg a City kavarhat be a Barcanak, vagy a Milan az Atleticonak.

Aztána legjobb nyolc között már nem lesz könnyű ellenfél.
Az egyszer tuti.
Jelen pillanatban a csoportelsők (azaz a várható legjobb 8) közül senkit sem szeretnék kapni.
Sok munka van még márciusig, hát meglátjuk hogy Carlo és Zidane mit tud kihozni ebből a garnitúrából. (Ha esetleg választani kellene később, akkor a PSG-t választanám.)

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 17:11

peti_madrid írta:Amúgy ha lejátszották a csapatok ezt a 2 meccset (oda- és visszavágó), akkor újra sorsolnak v. ágrajz alapján folytatódik? Csak mert vmi olyan rémlik, hogy tavaly sorsoltak még egyet a nyolcaddöntők után... :hmmm:
még az elődöntőket is sorsolták tavaly...gondolom idén is így tervezik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 16., hétfő 17:09

Amúgy ha lejátszották a csapatok ezt a 2 meccset (oda- és visszavágó), akkor újra sorsolnak v. ágrajz alapján folytatódik? Csak mert vmi olyan rémlik, hogy tavaly sorsoltak még egyet a nyolcaddöntők után... :hmmm:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 16., hétfő 17:06

Donát írta:Mi játszunk BL-t klasszikus lőtt, ti nem
mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez simán lehetett volna fordítva is. A BL sorsolástól függ. Szóval ha ebből azt akartad kihozni hogy a spanyol liga sorsolását megint úgy állították össze h a barcának kedvezzen, akkor ez most nem teljesen így van.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 17:03

dzsi91 írta:
Marci írta:Nagyon jó lett a sorsolás, szerencsére velünk volt Fortuna. :D Messze a leggyengébb csapatot kaptuk.

Előre tekintve pedig egy ilyet nagyon adnék:

MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico

Nagyon jó lenne egy madridi derbi a BL-ben, elképesztő presztizs értéke lenne a meccsnek, és annak megnyerésének.

Utána, ahogy alattam is írták egy drámai Mourinho visszatérés, és kiesés. :lol:
Több éves megfigyelés alapján, Platiniék igyekeznek a nemzeteken belüli összecsapásokat elkerülni amíg csak lehet, szóval szerintem max elődöntőben lesz Atletico-Real, de hát addig meg elkéne jutni mind2-nek... Én biztosra veszem ,hogy Josét és csapatát ránk uszítják, és ha a barca és a bayern is messzire jut, Pep sem ússza meg a drámai hazatérést...valljuk be őszintén, a bajnokok ligája messze a legjobb dráma sorozat, persze utána rögtön a Breaking bad. :mrgreen:
Egyetertek veled,ket azonos nemzet szerintem se lesz meg.
Baratok Koztot kihagyod???? Hogy volt merszed? :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 16:46

Marci írta:Nagyon jó lett a sorsolás, szerencsére velünk volt Fortuna. :D Messze a leggyengébb csapatot kaptuk.

MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico

Nagyon jó lenne egy madridi derbi a BL-ben, elképesztő presztizs értéke lenne a meccsnek, és annak megnyerésének.

Több éves megfigyelés alapján, Platiniék igyekeznek a nemzeteken belüli összecsapásokat elkerülni amíg csak lehet, szóval szerintem max elődöntőben lesz Atletico-Real, de hát addig meg elkéne jutni mind2-nek... Én biztosra veszem ,hogy Josét és csapatát ránk uszítják, és ha a barca és a bayern is messzire jut, Pep sem ússza meg a drámai hazatérést...valljuk be őszintén, a bajnokok ligája messze a legjobb dráma sorozat, persze utána rögtön a Breaking bad. :mrgreen:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 16., hétfő 16:12

Marci írta: Előre tekintve pedig egy ilyet nagyon adnék:

MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico

Szerintem meg ez jobban utne:

MU - Atletico
Bayern - Barcelona
PSG - Dortmund
Real - Chelsea

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 16., hétfő 16:11

Hát röhöghettek, de ebben az Atleticoban meg van eddig minden. 2 meccsen meg bárki ellen jók lehetnek, de szerintem a végső szakaszban elfogynak majd.
Egyébként az Atletico szerintem csúnyán el fogja intézni a Milánt. Simeonét nyugodtan betehették volna a legjobb edzők köz, mert elképesztő mit alkotott az Atleticonál. És most nagyon ideális helyzetbe vannak ahhoz, hogy meglepjék a nagyokat, akik talán még nem veszik őket teljesen komolyan, a játékosaiknak a kellő önbizalmuk megvan, de még nincs nagyképüség, könnyelműség a részükről. Ellenünk és a Barca ellen még tudják azt is, hogy kell játszani.Nem szívesen játszanék velük később sem.

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. december 16., hétfő 15:51

Nagyon jó lett a sorsolás, szerencsére velünk volt Fortuna. :D Messze a leggyengébb csapatot kaptuk.

MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 16., hétfő 15:50

Donát írta: Mi játszunk BL-t klasszikus lőtt, ti nem. Nem elég nagy különbség? Mi az Athléticohoz megyünk ti a Sociedadhoz, nem érzed a Különbséget? Ha nem tudod, akkor hiába magyarázom...
Plusz ezt csak én gondolom, de a korábbi tapasztalatok alapján a kedd-szerda, szombat vasárnap elosztásnál is mi húzzuk majd a rövidebbet. De persze ez még nem tuti. (deaz)

Schalkeval játszatok hazai bl visszavágót, plusz utána azért lesz pár nap a pihenésre.
Idgenben a Sociedad sem sokkal kellemesebb,mint az AtMa. Nem egy almeria szint a sociedad sem,pláne nem idegenben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 15:44

dzsi91 írta:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7315_n.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira éreztem ,hogy a Barca a City-t kapja....jó lesz ez,Bayern-nek sem lesz azért sétagalopp, mi meg pihenhetünk.Szerintem az 1ik FCB ki fog esni a 16 között, kétlem ,hogy mind2 angol lefeküdne.Mindenesetre továbbra is tartom, hogy a Barca semmit nem javult/tanult a tavalyi hibák ellenére, így európában cumi lesz a vége, ha nem most akkor majd később.

De ne aggódjon senki, a házamat tenném rá ,hogy a 8 között José papa és a Chelsea fog várni minket. :mrgreen: UEFA-ék ezt nem hagyják ki, mekkora dráma a szpesölvan hazatééééér.... :D
Szpesolvan otthon van :)
De pikans lenne az igaz.
Szerintem a Barca nagyon meg fog szenvedni a Cityvel,akar ki is eshet. Arsenal tovabbmegy lazan ( :mrgreen: )
Schalle idealis ellenfel. Legalabb nem kell hidegbe menni. Megha a Zenit konnyebb is lenne.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 16., hétfő 15:38

Ronaldo legalább termelhet pár gólt, Schalke tipikusan az a csapat, akinek lő 3-4 gólt a két meccsen. Utána jöhet a negyeddöntőben az Atletico és darabokra kell szedni a szarháziakat :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 15:38

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7315_n.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira éreztem ,hogy a Barca a City-t kapja....jó lesz ez,Bayern-nek sem lesz azért sétagalopp, mi meg pihenhetünk.Szerintem az 1ik FCB ki fog esni a 16 között, kétlem ,hogy mind2 angol lefeküdne.Mindenesetre továbbra is tartom, hogy a Barca semmit nem javult/tanult a tavalyi hibák ellenére, így európában cumi lesz a vége, ha nem most akkor majd később.

De ne aggódjon senki, a házamat tenném rá ,hogy a 8 között José papa és a Chelsea fog várni minket. :mrgreen: UEFA-ék ezt nem hagyják ki, mekkora dráma a szpesölvan hazatééééér.... :D

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 16., hétfő 15:35

Tökéletes sorsolás nekünk.
Sima győzelmet várok ez nem is kérdés,Perezék meg tegyenek meg mindent,hogy módosítsák a bajnoki időpontokat.Ha kell akkor játszon egy nappal hamarabb a csapat.
Wengernek a fejét megnéztem volna. :lol: Így elcseszni egy csoport első helyet.
Két erős kiesik majd és ez nagyon jó nekünk. :agree:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: