Di Caprio Oscarra van újra esély?sebydani írta: One Battle After Another: WowMenjetek nézzétek meg, parádés lett
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
One Battle After Another: Wow
Menjetek nézzétek meg, parádés lett
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Paul Thomas Anderson’s ‘ONE BATTLE AFTER ANOTHER’ debuts with 96% on Rotten Tomatoes and is being called his best film yet and an Oscar frontrunner.
tudtam hogy jó lesz, PTA zseni. ide vele
tudtam hogy jó lesz, PTA zseni. ide vele

Államfők
Gondoltam jó lesz egy kis agyzsibbasztásra estére és egy teljesen szerethető film volt, nem akart több lenni ami.
Nem váltja meg a világot, de korrekt volt a maga műfajában.
Gondoltam jó lesz egy kis agyzsibbasztásra estére és egy teljesen szerethető film volt, nem akart több lenni ami.
Nem váltja meg a világot, de korrekt volt a maga műfajában.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sorcerer 1977-ből roy scheider papával. youtubeos ajanlas utan neztem meg, elkepeszto, kurvajó film. mellesleg a tangerine dream, mint az elektronikus zene egyik ősatyja/előfutára a soundtrack...
thereisonly1ronaldo
Reg le kellett volna mar loni, Faust voltam, sziasztok.
- soadroli
Ridley Scott was asked about ‘Gladiator 3’ and another ‘Alien’ film.
“Gladiator is in process right now. Another Alien prequel – yeah, if I get an idea, for sure” (The Guardian)
“Gladiator is in process right now. Another Alien prequel – yeah, if I get an idea, for sure” (The Guardian)

28 nappal később
Na ez egy nagyon jó film a mai napig, tetszett, aki nem látta nézzétek nyugodtan
28 héttel később
Szóra sem érdemes, 1-2 jó jelenet, sztoriban is volt 1-2 olyan elem ami tetszett, de ez nagyon gyenge és buta volt
28 évvel később
Ezzel se voltam megbékélve teljesen, voltak jó részek benne, Alfie Williams rendben volt, vitte a hátán amit tudott, de nekem ez túl művészi volt itt ott.
Meg lehet nézni amúgy, voltak benne erős részek, de hogy innen hova tovább az jó kérdés.
Na ez egy nagyon jó film a mai napig, tetszett, aki nem látta nézzétek nyugodtan
28 héttel később
Szóra sem érdemes, 1-2 jó jelenet, sztoriban is volt 1-2 olyan elem ami tetszett, de ez nagyon gyenge és buta volt
28 évvel később
Ezzel se voltam megbékélve teljesen, voltak jó részek benne, Alfie Williams rendben volt, vitte a hátán amit tudott, de nekem ez túl művészi volt itt ott.
Meg lehet nézni amúgy, voltak benne erős részek, de hogy innen hova tovább az jó kérdés.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bring Her Back
Na ez pl sokkal jobb film lett szerintem,mint a Fegyverek.
Beteg rendesen,de fenntartva végig a feszültséget meg az érdeklődést. Az atmoszféra sokszor vérfagyasztó.Vége talán gyengébb kicsit,es elkapkodott.
Na ez pl sokkal jobb film lett szerintem,mint a Fegyverek.
Beteg rendesen,de fenntartva végig a feszültséget meg az érdeklődést. Az atmoszféra sokszor vérfagyasztó.Vége talán gyengébb kicsit,es elkapkodott.
- nzooli93
The Life of Chuck
Nem nagyon tudom körbe írni, anno mikor olvastam a novellát ,akkor is csak néztem furán,hogy akkor ez micsoda is, viszont most filmet csinált belőle Mike Flanagan, aki az egyik legjobb horror rendező utóbbi évekből, szóval nagyon kíváncsi voltam mit hoz ki belőle. Főszerepben Tom Hiddleston, aki zseniálisat játszik, a sztori meg mondanivaló kicsit sablonos, láttuk már itt-ott, viszont egy egészen jól sikerült King adaptáció lett, hála a rendező remek munkájának, és a színészgárdának. Aki sokat filmezik ,és nem csak a felsőpolcot keresi, annak érdemes lehet megnézni.
Történet röviden:a világvége küszöbén minden reklámon és plakáton egy csávó szerepel (Chuck) ,akinek köszönetet mondanak, de senki nem tudja kicsoda is ő. Az ő életét mutatja be a film 3 részletben. A film a halandóság, az emlékezet és az idő összekapcsolódásának témáit vizsgálja.
Nem nagyon tudom körbe írni, anno mikor olvastam a novellát ,akkor is csak néztem furán,hogy akkor ez micsoda is, viszont most filmet csinált belőle Mike Flanagan, aki az egyik legjobb horror rendező utóbbi évekből, szóval nagyon kíváncsi voltam mit hoz ki belőle. Főszerepben Tom Hiddleston, aki zseniálisat játszik, a sztori meg mondanivaló kicsit sablonos, láttuk már itt-ott, viszont egy egészen jól sikerült King adaptáció lett, hála a rendező remek munkájának, és a színészgárdának. Aki sokat filmezik ,és nem csak a felsőpolcot keresi, annak érdemes lehet megnézni.
Történet röviden:a világvége küszöbén minden reklámon és plakáton egy csávó szerepel (Chuck) ,akinek köszönetet mondanak, de senki nem tudja kicsoda is ő. Az ő életét mutatja be a film 3 részletben. A film a halandóság, az emlékezet és az idő összekapcsolódásának témáit vizsgálja.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig jó sokszor elvertek benne a "bevándorlót", azt hittem neked tetszeni fog.
Nem illik.
Most néztem meg. Egy nagy hiányossága van szerintem. Hiányzik az elejéről a szlogen:soadroli írta:
Superman elérhető már itt-ott.
"A Nickelodeon és a Comedy Central bemutatja..."
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- soadroli
Quentin Tarantino says David Fincher is the right choice to direct his ‘ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD’ sequel:
“I think me & David Fincher are the 2 best directors. So the idea that he actually wants to adapt my work shows a level of seriousness towards my work.”
és még szerény is
Superman és Eddington is elérhető már itt-ott.
“I think me & David Fincher are the 2 best directors. So the idea that he actually wants to adapt my work shows a level of seriousness towards my work.”
és még szerény is
Superman és Eddington is elérhető már itt-ott.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
https://ibb.co/HTJS06WSFaust írta: Az 50 éves DiCaprio alakítja majd a fiatal Neilt, akit az eredetiben az akkoriban kb 50 éves de Niro alakított, zseni.![]()
Az 50 éves DiCaprio alakítja majd a fiatal Neilt, akit az eredetiben az akkoriban kb 50 éves de Niro alakított, zseni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Vincent Hanna is lehet.hehetheoriginal írta: dicaprio mint kemeny bunozo....
fail.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno