hu micsoda otlet

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 11., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 21:44
ha képben voltál az elmúlt 1 évben, akkor pont ezt a narratívát írja épp át mp. remélhetőleg.Realista24 írta:A régi szép idők amikor meg egyetértettel velemha az en szemelyes politikai allasomrol beszelunk, akkor teljesen hidegen hagy hosszu eve - meg a fityesz elott is mar - az egesz, mivel mind sopredek, mind hazudik, mind gerinctelen, mind megelhetesi gyenge ember, az ilyenek nekem ne mondjak meg, hogy eljek, hogy vedekezzek egy virus ellen, hova mehetek es mit csinalhatok, stb, egyszeruen kevesek hozza, nem varok egyiktol se semmit, es ez nem is fog valtozni.de már a te agyad is at van mosva.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 11., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 20:30
A régi szép idők amikor meg egyetértettel velemha az en szemelyes politikai allasomrol beszelunk, akkor teljesen hidegen hagy hosszu eve - meg a fityesz elott is mar - az egesz, mivel mind sopredek, mind hazudik, mind gerinctelen, mind megelhetesi gyenge ember, az ilyenek nekem ne mondjak meg, hogy eljek, hogy vedekezzek egy virus ellen, hova mehetek es mit csinalhatok, stb, egyszeruen kevesek hozza, nem varok egyiktol se semmit, es ez nem is fog valtozni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. augusztus 11., hétfő 19:49
Minden nap lebukik, hogy hazudik. Hogy lenne artatlan?Realista24 írta:Orbán Viktor ártatlan?hehetheoriginal írta: tehát default bűnös, vagy default ártatlan valaki, amíg az ellenkezője be nincs bizonyítva?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 19:47
Orbán Viktor ártatlan?hehetheoriginal írta: tehát default bűnös, vagy default ártatlan valaki, amíg az ellenkezője be nincs bizonyítva?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 19:32
Én is amire nem válaszoltál.hehetheoriginal írta: Teljesen normális kérdést tettem fel.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 19:09
Óvodahehetheoriginal írta:Mit hazudott?Realista24 írta:
Nem hazudott meg politikusként?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 18:28
Mit hazudott?Realista24 írta:Nem hazudott meg politikusként?hehetheoriginal írta:
Nincs ra bizonyitekod.
Még.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 11., hétfő 18:25
Nem a NAV hatáskörével van a baj, vagy a vizsgálódással. A törvény úgy rendelkezik, hogy 5 évig kell megtartani ezeket a dokumentumokat, számlákat például (a foglalkoztatással kapcsolatosakat tovább). Tehát egy 5 éven túl nyúló vizsgálat esetén csak a már meglévő dokumentumok (adóbevallás) alapján lehet vizsgálni, mert újat nem kérhetnek be, hiszen azt nem kell megőrizni. Papíron viszont minden ügylet törvényes, így nincs miért számon kérni senkit.swfan írta:Én nem is visszamenőleges törvénykezést mondtam, hanem új hivatalok felállítását. Ha a NAV kezét megkötik jogszabályok, akkor mi a jogi akadálya, hogy létrehozd a fenti fantázianevű hivatalt, ami vizsgálódhat? Nem vagyok jogász, tényleg érdekel. Csak hallottam már ügyvédeket ilyesmiről beszélni, hogy ilyesmiket kétharmad hiányában is meg lehet tennikiserik írta:
Ha jól tudom nem lehet visszamenő érvényességű törvényeket hozni semmilyen formában. Annyit tudnak majd csinálni, hogy a meglévő adatokból dolgozni, mert vizsgálni vizsgálhat, de már nem kérhet be dokumentumokat régebbről.
Ez a Fidesz elszámoltatási ígérete 2010-ből pepitában, valószínűleg hasonló eredménnyel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 18:17
Nem hazudott meg politikusként?hehetheoriginal írta:Nincs ra bizonyitekod.Realista24 írta: Bocs, szerkeszteni mar nem akartam, a lenyeg, hogy politikus, ott hazudik es manipulal, ahol csak tud es erdeke van belole.
Pont mint az összes tobbi.
Még.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 18:07
Nincs ra bizonyitekod.Realista24 írta: Bocs, szerkeszteni mar nem akartam, a lenyeg, hogy politikus, ott hazudik es manipulal, ahol csak tud es erdeke van belole.
Pont mint az összes tobbi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 17:51
En nem elszamoltatasrol irtam, hanem arra reagaltam, amit o maga irt ki, hogy kivitelezhetetlen.hehetheoriginal írta:én élőben láttam párszor, és minden alkalommal kiemelte, hogy jogászként nem akar elszámoltatásról beszélni. mert nem kommunista tempó van, és politikus nem számoltathat el másik politikust. viszont jogi úton vannak megoldások, utak, módszerek bizonyos eredmények eléréséhez.Sztem ez hatalmas kapufa MPtol, ami öngól lesz a végén.
ezért is kérdeztem, hogy ki mondta és mikor az alábbi dolgot, mert ő sohasem beszél a politikusok elszámoltatásáról - tévesen ti használjátok -, gondolom nem véletlen írta fb-re, amit írt. jogász diplomával a zsebében.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 17:17
én élőben láttam párszor, és minden alkalommal kiemelte, hogy jogászként nem akar elszámoltatásról beszélni. mert nem kommunista tempó van, és politikus nem számoltathat el másik politikust. viszont jogi úton vannak megoldások, utak, módszerek bizonyos eredmények eléréséhez.Sztem ez hatalmas kapufa MPtol, ami öngól lesz a végén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 11., hétfő 17:01
Nincs és nem is lesz szerintem. Mi alapján? Pláne (és ergo így gyakorlatban is) hogy papíron minden legalis volt.hehetheoriginal írta: De mar elnezest, de valami módja csak kell legyen, ha meg ha legalis uton nem is tortent semmi kihagas - nyilvan igy alkottak meg a kornyezetet hozza -, akkor is a színtiszta lopás és bűnözés az büntethető legyen.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 11., hétfő 16:34
Mit buntetsz? Mi alapjan?hehetheoriginal írta: De mar elnezest, de valami módja csak kell legyen, ha meg ha legalis uton nem is tortent semmi kihagas - nyilvan igy alkottak meg a kornyezetet hozza -, akkor is a színtiszta lopás és bűnözés az büntethető legyen.
Pont ez hianyzik az allamnak, meg egy ujabb sohivatal, ahol a Tiszas Budai Gyulak hedereznek.swfan írta: Bármikor létre lehet hozni egy másik hivatalt, amire más jogszabályok vonatkaznak. Max akkor nem a NAV fogja csinálni, hanem a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivatal
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 16:01
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem