Orbán Viktor ártatlan?hehetheoriginal írta: tehát default bűnös, vagy default ártatlan valaki, amíg az ellenkezője be nincs bizonyítva?

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehát default bűnös, vagy default ártatlan valaki, amíg az ellenkezője be nincs bizonyítva?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is amire nem válaszoltál.hehetheoriginal írta: Teljesen normális kérdést tettem fel.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Óvodahehetheoriginal írta:Mit hazudott?Realista24 írta:
Nem hazudott meg politikusként?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Mit hazudott?Realista24 írta:Nem hazudott meg politikusként?hehetheoriginal írta:
Nincs ra bizonyitekod.
Még.
thereisonly1ronaldo
Nem a NAV hatáskörével van a baj, vagy a vizsgálódással. A törvény úgy rendelkezik, hogy 5 évig kell megtartani ezeket a dokumentumokat, számlákat például (a foglalkoztatással kapcsolatosakat tovább). Tehát egy 5 éven túl nyúló vizsgálat esetén csak a már meglévő dokumentumok (adóbevallás) alapján lehet vizsgálni, mert újat nem kérhetnek be, hiszen azt nem kell megőrizni. Papíron viszont minden ügylet törvényes, így nincs miért számon kérni senkit.swfan írta:Én nem is visszamenőleges törvénykezést mondtam, hanem új hivatalok felállítását. Ha a NAV kezét megkötik jogszabályok, akkor mi a jogi akadálya, hogy létrehozd a fenti fantázianevű hivatalt, ami vizsgálódhat? Nem vagyok jogász, tényleg érdekel. Csak hallottam már ügyvédeket ilyesmiről beszélni, hogy ilyesmiket kétharmad hiányában is meg lehet tennikiserik írta:
Ha jól tudom nem lehet visszamenő érvényességű törvényeket hozni semmilyen formában. Annyit tudnak majd csinálni, hogy a meglévő adatokból dolgozni, mert vizsgálni vizsgálhat, de már nem kérhet be dokumentumokat régebbről.
Ez a Fidesz elszámoltatási ígérete 2010-ből pepitában, valószínűleg hasonló eredménnyel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hazudott meg politikusként?hehetheoriginal írta:Nincs ra bizonyitekod.Realista24 írta: Bocs, szerkeszteni mar nem akartam, a lenyeg, hogy politikus, ott hazudik es manipulal, ahol csak tud es erdeke van belole.
Pont mint az összes tobbi.
Még.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nincs ra bizonyitekod.Realista24 írta: Bocs, szerkeszteni mar nem akartam, a lenyeg, hogy politikus, ott hazudik es manipulal, ahol csak tud es erdeke van belole.
Még.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bocs, szerkeszteni mar nem akartam, a lenyeg, hogy politikus, ott hazudik es manipulal, ahol csak tud es erdeke van belole.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En nem elszamoltatasrol irtam, hanem arra reagaltam, amit o maga irt ki, hogy kivitelezhetetlen.hehetheoriginal írta:én élőben láttam párszor, és minden alkalommal kiemelte, hogy jogászként nem akar elszámoltatásról beszélni. mert nem kommunista tempó van, és politikus nem számoltathat el másik politikust. viszont jogi úton vannak megoldások, utak, módszerek bizonyos eredmények eléréséhez.Sztem ez hatalmas kapufa MPtol, ami öngól lesz a végén.
ezért is kérdeztem, hogy ki mondta és mikor az alábbi dolgot, mert ő sohasem beszél a politikusok elszámoltatásáról - tévesen ti használjátok -, gondolom nem véletlen írta fb-re, amit írt. jogász diplomával a zsebében.
Az meg csak hab a tortan, hogy jogaszkent is tevedhet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
én élőben láttam párszor, és minden alkalommal kiemelte, hogy jogászként nem akar elszámoltatásról beszélni. mert nem kommunista tempó van, és politikus nem számoltathat el másik politikust. viszont jogi úton vannak megoldások, utak, módszerek bizonyos eredmények eléréséhez.Sztem ez hatalmas kapufa MPtol, ami öngól lesz a végén.
ezért is kérdeztem, hogy ki mondta és mikor az alábbi dolgot, mert ő sohasem beszél a politikusok elszámoltatásáról - tévesen ti használjátok -, gondolom nem véletlen írta fb-re, amit írt. jogász diplomával a zsebében.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs és nem is lesz szerintem. Mi alapján? Pláne (és ergo így gyakorlatban is) hogy papíron minden legalis volt.hehetheoriginal írta: De mar elnezest, de valami módja csak kell legyen, ha meg ha legalis uton nem is tortent semmi kihagas - nyilvan igy alkottak meg a kornyezetet hozza -, akkor is a színtiszta lopás és bűnözés az büntethető legyen.
Sztem ez hatalmas kapufa MPtol, ami öngól lesz a végén. Persze az is elképzelhető hogy majd az lesz hogy ő meg akarta csinálni csak a Fidesz munkássága nem teszi lehetővé blablabla.
A szomorú hogy mennyien osztják gondolkodás nélkül, nulla érvvel és alatamasztassal a dolognak.
Kicsit úgy erzem a birkák birkazzak a birkákat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mit buntetsz? Mi alapjan?hehetheoriginal írta: De mar elnezest, de valami módja csak kell legyen, ha meg ha legalis uton nem is tortent semmi kihagas - nyilvan igy alkottak meg a kornyezetet hozza -, akkor is a színtiszta lopás és bűnözés az büntethető legyen.
Zero eselye van barmifele elszamoltatasnak. Mivel minden teljesen torvenyesen tortent, ezert ezek a vagyonok mar sosem fognak az allam tulajdonaban lenni. Viszont ha megis beindulna az allamositas, akkor annak nemzetkozileg is komoly kovetkezmenyei lennek. Ez csak egy Orban Viktor 2009 remix.
Pont ez hianyzik az allamnak, meg egy ujabb sohivatal, ahol a Tiszas Budai Gyulak hedereznek.swfan írta: Bármikor létre lehet hozni egy másik hivatalt, amire más jogszabályok vonatkaznak. Max akkor nem a NAV fogja csinálni, hanem a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivatal
- hehetheoriginal
De mar elnezest, de valami módja csak kell legyen, ha meg ha legalis uton nem is tortent semmi kihagas - nyilvan igy alkottak meg a kornyezetet hozza -, akkor is a színtiszta lopás és bűnözés az büntethető legyen.
thereisonly1ronaldo
Én nem is visszamenőleges törvénykezést mondtam, hanem új hivatalok felállítását. Ha a NAV kezét megkötik jogszabályok, akkor mi a jogi akadálya, hogy létrehozd a fenti fantázianevű hivatalt, ami vizsgálódhat? Nem vagyok jogász, tényleg érdekel. Csak hallottam már ügyvédeket ilyesmiről beszélni, hogy ilyesmiket kétharmad hiányában is meg lehet tennikiserik írta:Ha jól tudom nem lehet visszamenő érvényességű törvényeket hozni semmilyen formában. Annyit tudnak majd csinálni, hogy a meglévő adatokból dolgozni, mert vizsgálni vizsgálhat, de már nem kérhet be dokumentumokat régebbről.swfan írta:
Bármikor létre lehet hozni egy másik hivatalt, amire más jogszabályok vonatkaznak. Max akkor nem a NAV fogja csinálni, hanem a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivatal
Kétharmados többséggel egész biztosan meg lehet jogászkodni ezt.
Ez a Fidesz elszámoltatási ígérete 2010-ből pepitában, valószínűleg hasonló eredménnyel.
Ha jól tudom nem lehet visszamenő érvényességű törvényeket hozni semmilyen formában. Annyit tudnak majd csinálni, hogy a meglévő adatokból dolgozni, mert vizsgálni vizsgálhat, de már nem kérhet be dokumentumokat régebbről.swfan írta:Bármikor létre lehet hozni egy másik hivatalt, amire más jogszabályok vonatkaznak. Max akkor nem a NAV fogja csinálni, hanem a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivataltibi18 írta:
Lehetetlen megcsinálni. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az adómegállapításhoz való jog elévül 5 év elteltével. Eddig kell az iratokat őrizni (ami a jövedelemhez kapcsolódik, a nyugdíj más tészta). Maximom olyan módosítást tud hozni, hogy 2026-tól kezdve az 5 évet majd 20 évre növelik, viszont attól nem mehetnek majd vissza 20 évet, csak 5öt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MP fb.hehetheoriginal írta:Ezt ki mondta es mikor?Realista24 írta:
Egy ilyet csak akkor tudnak megcsinalni, ha ezt megszavazza a parlament a kello tobbsegben, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bármikor létre lehet hozni egy másik hivatalt, amire más jogszabályok vonatkaznak. Max akkor nem a NAV fogja csinálni, hanem a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivataltibi18 írta:Lehetetlen megcsinálni. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az adómegállapításhoz való jog elévül 5 év elteltével. Eddig kell az iratokat őrizni (ami a jövedelemhez kapcsolódik, a nyugdíj más tészta). Maximom olyan módosítást tud hozni, hogy 2026-tól kezdve az 5 évet majd 20 évre növelik, viszont attól nem mehetnek majd vissza 20 évet, csak 5öt.Realista24 írta:
Egy ilyet csak akkor tudnak megcsinalni, ha ezt megszavazza a parlament a kello tobbsegben, nem?

- hehetheoriginal
Ezt ki mondta es mikor?Realista24 írta:Egy ilyet csak akkor tudnak megcsinalni, ha ezt megszavazza a parlament a kello tobbsegben, nem?A TISZA-kormány megalakulása után a NAV húsz évre visszamenően vagyonosodási vizsgálatot indít minden volt kormánytag és képviselő, valamint a közeli hozzátartozójuk ellen.
thereisonly1ronaldo