Taktikai háború (Legyél Xabi)
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Csóri Valverden amugy látszik az edzés képeken is total gatya

- Pad'em
Pont írták még ezelőtt, hogy Xabi idén kiemelten figyelni fog Valverde perceire amiért szarrá lett hajtva az elmúlt években.wZoLee7 írta:Azért ez így nem hangzik túl jól, remélem a kezdéstől számítva azért fokozatosan kapja majd a terheléstPad'em írta: Valverde off a Tirol meccsről, overload miatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ez így nem hangzik túl jól, remélem a kezdéstől számítva azért fokozatosan kapja majd a terheléstPad'em írta: Valverde off a Tirol meccsről, overload miatt.
- Pad'em
Valverde off a Tirol meccsről, overload miatt.
Pitarch, Roberto Martin, Aguado es Yanez utazik a csapattal az ifik közül.
Tchouameni, Ceballos és Güler az össz kp-s opció a felnőtt keretből.
Pitarch, Roberto Martin, Aguado es Yanez utazik a csapattal az ifik közül.
Tchouameni, Ceballos és Güler az össz kp-s opció a felnőtt keretből.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Eder Militão is one of the best news of the preseason.
Xabi's plan is to start Huijsen and Rüdiger, but when he regains his fitness, he'll fight for the spot with Rüdiger. @alvaro_esteban6
Xabi's plan is to start Huijsen and Rüdiger, but when he regains his fitness, he'll fight for the spot with Rüdiger. @alvaro_esteban6
Akkor mi a megoldás? Adjuk el mindkettőt, vagy keressünk egy olyan taktikát, amelybe mindketten tökéletesen illenek?hehetheoriginal írta: Ha bappenal nem lehet luxus, hogy nem vedekezik, akkor tucsameninel se, hogy a kp-n labdaval egy szar.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert hozott honap jatekosa dijat es szintet is. Ertem hogy nem egy latvanyos poszt az ove, de amit vedekezesben tud a kp n azt nagyon kevesen csinaljak utana, a csapatbol konkretan senki. Zongorazni lehetett a kulonbseget a csapat vedekezeseb amikor jatszott es amikor nem. Nem kell hogy mindig minden ellenfel ellen kezdjen, de azt higy a rakba lehetet vitatni, hogy a vkp poszton elit a csavo nem tudom. Egy ertelmes taktikaval mindneki javulni fog, Tchoua is vedekezesben siman utalja majd a kp t tamadasban meg Huijsen feljebb lephet Ő meg hatrebb akar. Carlo alatt semmi csaoat szintu taktika nem volt, nem csoda h labdaval nem tudta a csapat fele kinek mit es hol kell csinalnia.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha bappenal nem lehet luxus, hogy nem vedekezik, akkor tucsameninel se, hogy a kp-n labdaval egy szar.
thereisonly1ronaldo
Jó de most leírtad labdával mi a hátránya, labda nélkül viszont van sok előnye és levegőben se hátrány ha van egy ekkora embered. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy Tchuameni fan, de ne csak egyik oldalról közelítsük meg a dolgot. Valószínű ha játszik akkor Xabi akar oda a tengelybe egy erős játékost és ha fent lesz pl a Huijsen, Militao, Rudiger, Tchu, Beli ott fogunk fejparbajokat nyerni. Szerintem egy tömörülő csapat ellen simán lehet erre építeni.realistahuni írta:Már eleve a profilja kikopni látszik. Jó ideje nem látok klasszikus cdm-et olyan csapatoknál ahol csúcsfoci van. Túlságosan körülményes labdakihozataloknál, lassan fordul, letámadásnál emiatt zavarba hozható.hehetheoriginal írta: Nagyon nagy késbe szaladunk bele megint, ha elhisszük, hogy tucsameni elit kategória. Nagycsapatok ellen kutyaba leszunk megint téve.
Nem elég agilis ahhoz hogy meghúzzon egy-ket testcselt vagy hogy beinduljon üres területekre.
Valószínűleg Xabi is ezért fogja hátrébb tenni valamivel az 5 védős rendszerben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már eleve a profilja kikopni látszik. Jó ideje nem látok klasszikus cdm-et olyan csapatoknál ahol csúcsfoci van. Túlságosan körülményes labdakihozataloknál, lassan fordul, letámadásnál emiatt zavarba hozható.hehetheoriginal írta: Nagyon nagy késbe szaladunk bele megint, ha elhisszük, hogy tucsameni elit kategória. Nagycsapatok ellen kutyaba leszunk megint téve.
Nem elég agilis ahhoz hogy meghúzzon egy-ket testcselt vagy hogy beinduljon üres területekre.
Valószínűleg Xabi is ezért fogja hátrébb tenni valamivel az 5 védős rendszerben.
- Pad'em
AS meg Marca szerint is jövőre Mbappé lesz a kijelölt tizi rúgó.dzsi91 írta:Since Benzema, Ramos & Cristiano left, penalty success dropped from 86% → 60.7%
Last 2 seasons: 17/28 scored - 7 different takers, no consistency
Gg
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Már egy komoly rotació is sokat segíthet, hogy mindenki közel q maxot adja ki magából. Szerencsétlen kezdőjátékoaok közül kb mindenki tudta, hogy minden meccsen játszani fog, persze hogy elkezdtek többen is spórolni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A sérülések tekintetében én is. Elvileg egy új modern módszert kezdtünk tesztelni, ami gyorsan segít felmérni a játékosok állapotát és esetleges túlterheltség, fáradtság esetén jelezni az edzői stáb felé. Ez segíthet abban, hogy fele annyi sérültünk legyen és azt, aki gyenge ne játszassuk.Yazid írta: Edzői stáb es a medical staff is teljesen más ugye? Én azert bizakodó vagyok
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Edzői stáb es a medical staff is teljesen más ugye? Én azert bizakodó vagyok
- Pad'em
Csak azt olvasni, hogy sokkal intenzívebbek az edzések mint Ancelotti alatt, szóval jelentős javulást várok erőnlétben és állóképességben is. Egyéni edzéstervekben is teljesen másra fektették a hangsúlyt a nyári szünetre. Meglátjuk, nyilván minden idő. Mbappétól indul az egész szóval ha ő szarik majd bele akkor onnantól meg is ette az egészet a fene. De nekem továbbra is nagyon jó előérzetem van.miro. írta: Mondjuk ezt pintussal tavaly is lehoztak,aztan vegig docogtek a meccseket a 75.percig.![]()
Minden csapat kokemenyen edz, augusztusban meg mindenki motivalt..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mondjuk ezt pintussal tavaly is lehoztak,aztan vegig docogtek a meccseket a 75.percig.Pad'em írta: Brutál intenzív és fizikális edzéseket tartunk. Klub vb idején inkább a taktikai részen volt a hangsúly. Azt írják tegnapi edzőmeccsen Mbappé is végig presszingelt, illetve Militao és Alaba is nagyon bíztatóan mozgott.

Minden csapat kokemenyen edz, augusztusban meg mindenki motivalt..
Itt szerintem az a kerdes,hogy majd mennyi motivacio lesz pl. a 17.forduloban egy bl meccs utan valami kiscsapathoz idegenbe menni. Ott is lesz meg letamadas,vagy ott mar az elso ket tamado szepen elcsalja a futasokat.
Aztan jonnek az x-ek meg a hullamzo meccsek.
Kondi lesz,mint mindig. Minoseg is adott. Csak a hozzaallas,ami hianyzott.
Kroos mondta Yamalrol,hogy a futballkarrier egy maraton,szerintem ez igaz lebontva egy evre is.
Alonsonak egy kulturat kell epitenie,ami segit a jatekosoknak az egyenletes eros teljesitmenyre.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
ez is carlonak koszonheto
Reg vartam ennyire szezont, mint az ideit.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Én is rohadtul várom idei szezont, és nagyon remélem ,hogy Perezék hosszabb távon gondolkodnak Xabival.
Ahogy írjátok is szerintem is a liga lesz behúzva kicsit biztosabban, aztán a bl meg mindig lutri, de arra jó lesz,hogy ott meg látszódik majd ,hogy hol kell komolyabb áldozatokat hozni mostmár tényleg a kövi nyáron, illetve sok játékosról kiderülhet,hogy valójában mire lesz elég kövi években.(fiatalok , Vini hozzáállása, Rodrygo ha végül marad, stb)
Ahogy írjátok is szerintem is a liga lesz behúzva kicsit biztosabban, aztán a bl meg mindig lutri, de arra jó lesz,hogy ott meg látszódik majd ,hogy hol kell komolyabb áldozatokat hozni mostmár tényleg a kövi nyáron, illetve sok játékosról kiderülhet,hogy valójában mire lesz elég kövi években.(fiatalok , Vini hozzáállása, Rodrygo ha végül marad, stb)