Dopmen Lacinak volt valaha haja???istimester írta: Küldeném mindenkinek aki szerereti a 90-es éveket![]()
Túl fiatal vagyok, én azt hittem ez a tajparaszt így született kopaszon.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. augusztus 9., szombat 21:59
Dopmen Lacinak volt valaha haja???istimester írta: Küldeném mindenkinek aki szerereti a 90-es éveket![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 9., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. augusztus 8., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. augusztus 8., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. augusztus 7., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:27
Azt jól tudod hogy a hirdetés lesz tiltva, a posztolás (nyilván) nem.Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 6., szerda 13:18
Miért elképzelhetetlen kb. 20 000 előfizető?kiserik írta:Nekem az a hihetetlen, hogy az előfizetési havi 2-3.000 Ft-okból meg pár pólóból 700.000.000 Ft-nál több jön össze évente.Gonzi írta:
Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.
https://444.hu/2025/05/29/a-magyar-jeti ... a-2024-ben
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 13:03
Ebben benne vannak az egyszeri tamogatasok is. De valoban jo lenne latni az aranyokat az elofizetok-tamogatok kozott.kiserik írta:Nekem az a hihetetlen, hogy az előfizetési havi 2-3.000 Ft-okból meg pár pólóból 700.000.000 Ft-nál több jön össze évente.Gonzi írta:
Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 6., szerda 12:47
Nekem az a hihetetlen, hogy az előfizetési havi 2-3.000 Ft-okból meg pár pólóból 700.000.000 Ft-nál több jön össze évente.Gonzi írta:Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.realfan írta:
a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 12:16
Nalam az ujsagiras nem itt kezdodik, ezt google keresesnek hivjak, nagyjabol 5 perc rakeresni ezekre. Ugyanitt a mendemondakkal - amit te is terjesztesz - az a baj hogy pontatlanok, a "legfobb bevetel", mint kiderult, 12,82%.realfan írta:i know, de nem gondolom, hogy a legtöbb embernek mondanak ezek a nevek bármit is (nekem a legtöbb nem), ezért kellenek az általad "mendemondáknak" nevezett utánajárások, amit amúgy újságírói munkának hívnak, jobb helyekenGonzi írta:
https://444.hu/2025/05/29/a-magyar-jeti ... a-2024-ben![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. augusztus 6., szerda 12:12
i know, de nem gondolom, hogy a legtöbb embernek mondanak ezek a nevek bármit is (nekem a legtöbb nem), ezért kellenek az általad "mendemondáknak" nevezett utánajárások, amit amúgy újságírói munkának hívnak, jobb helyekenGonzi írta:Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.realfan írta:
a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 12:09
Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.realfan írta:a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....kiserik írta: Tudom, hogy megafon, meg hazugság, de ha csak egy pici igazság van benne, akkor az adhat némi kiinduló pontot a 444-hez: https://youtu.be/JcT6IQQjcCs?si=lwsUo0baLBbEiQ3N
Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.
Teljesen egyetértek, hogy egyik kutya másik eb. Én azt remélem, hogy valahogy sikerül elkerülni az újabb 2/3-ot, legyen az bárki 2/3-a. Akkor talán van remény.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. augusztus 6., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 11:46
Egy percig nem akarom a cikket vedeni, en KG szanalmas helyzetkezelest emeltem ki. Modja lett volna valaszolni minden teteles hazugsagra (ha az) az ujsagironak, akar interjut is kezdemenyezhetett volna, helyette fb-n szerencsetlenkedik es martirokodik.Anthony írta: Érdemes elolvasni a 444 Facebook oldalán a kommenteket is, elég sokan felróják nekik hogy semmi konkrétum, nincsenek forrásmegjelölések a cikkben, nagyon gáz az egész.
1 milliárd forint megspórolása nem elég annak bizonyítására, hogy valamit jól csinálnak?Én ügyvédként dolgozom a hegyvidéki önkormányzatnak. Tudomásom szerint egyedül én - egy kollégaval közös szerződés alapján. A cikkben az az állítás olvasható, jogi tanácsadásért többszörösét fizet most az önkormányzat, mint korábban. Namost nem tanácsadásra szerződtünk (feladataink 90%a okiratszerkesztés és peres képviselet), és a megbízási díj a szerződésben alacsonyabb volt, mint az elődé. Pedig ezt a cikk szerzője megtudhatta volna, ha újságírótól elvárható módon kikéri a szerződéseket, nyilvános adat a mostani is és a korábbi is. Egyébként a saját tapasztalatom szerint a cikkben nevezettek kidolgozzák a belüket. A forrásokat ezzel szemben nem nevezi meg az újság, pedig vannak köztük nyilván képviselők is, az, hogy ők mit mondanak, mégsem lehet erkölcsileg tartható forrásvédelem.Ameddig mindenhol a Fidesz van hatalmon sok sikert a korrupció ellen küzdeni. Ezek az ügyek mind e lennének szépen simítva a bíróságon. Amit lehet megteszik, most sokkal olcsóbban veszik meg ugyanazokat a szolgáltatásokat mert rendesen vannak kiírva a közbeszerzések.Megmondta, hiába tarják fel az önkormányzati mutyikat, azt a végén nekik most és nem az akkori elkövetőknek kéne megfizetni, így nincs értelme... Ha lesz törvényi háttér és az ilyenekért is vagyonelkobzás korábbé képviselőktől, biztos neki fognak látni a felülvizsgálatoknak
Érdemes Kovács Gergőt követni a Facebookon is, értelmes és jó fej csávó, szerintem nagyon népszerű a kerületben, egy emberközeli polgi.
A 444 meg ki tudja milyen indíttatásból írta ezt a cikket...
Az érthető, hogy a Tisza nem akar haverkodni a régi ellenzékkel, de azért egy Hadházi vagy a Kutyapárt ha bejutna a parlamentbe akkor lehetne velük közösen kormányozni, illetve ha nem is kötnek szövetséget de biztos vagyok benne, hogy megszavaznák azokat a törvénymódosításokat amik a NER eltörlésre szükségesek.
Egyébként sem ártana plusz egy párt, mert láthatjuk, hogy ezek a 2/3-ok veszélyesek, nem tudhatjuk hogy MP nem száll el úgy a hatalomtól, mint Orbánék.
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. augusztus 6., szerda 11:38
a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....kiserik írta: Tudom, hogy megafon, meg hazugság, de ha csak egy pici igazság van benne, akkor az adhat némi kiinduló pontot a 444-hez: https://youtu.be/JcT6IQQjcCs?si=lwsUo0baLBbEiQ3N
Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.Realista24 írta: Nem egyre jobban csokkennie kene a politikai tartalomnak a kozossegi oldalakon?
Hat baszki, 10bol 8 poszt valami szaros politikai bejegyzes meg video.
Orban es Magyar egymast muljak alul ezekkel a videokkal az en szememben. Az egyikkel Dopeman (meg ki tudja meg ki) keszit interjut, a masik meg azt hiszi meno ezzel a lekezelo stilussal, amit nyomat es propagal folyamatosan.
Bar nyilvan mind a ket fajta viselkedesnek megvannak a kovetoi es ellenzoi, de szamomra mind a ketto a nekem kellemetlen kategoria.
En nem tudom mi lesz itt a kormanyvaltas utan, de egyre lejjebb a szint minden teren.
Teljesen egyetértek, hogy egyik kutya másik eb. Én azt remélem, hogy valahogy sikerül elkerülni az újabb 2/3-ot, legyen az bárki 2/3-a. Akkor talán van remény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 6., szerda 11:35
Csinaltam ezt, de idovel ujra visszajonnek. Inkabb torlom a verbe az egeszet lehet.h3x0r írta:Nekem egyfeszt bikinis meg tancolo nok jonnek fel, legalabbis instan, egyszeruen felhaborito mit muvel az algoritmusRealista24 írta: Nem egyre jobban csokkennie kene a politikai tartalomnak a kozossegi oldalakon?
Hat baszki, 10bol 8 poszt valami szaros politikai bejegyzes meg video.![]()
Amugy viccen kivul te kell erte tegyel, hogy vallalhato legyen a falad, mar ha erdekel es szoktad olvasni. Ha latsz egy politikai tartalmat fb-on, a poszt jobb felso sarkaban X , Content preferences -> Political content -> Show more-rol at kell allitani Default-ra -> Save. Ha melle 4-5 politikust vagy politikai tartalomgyartot letiltassz (X -> Snooze for 30 days), szinte egyaltalan nem fogsz talalkozni politikaval kapcsolatos posztokkal.
Ha utana rakattintasz 2-3 focis vagy Forma 1-es posztra (meg csak like-olni se kell), hetekig szinte csak azokat fogod kapni. Durva milyen szinten bezar egy buborekba az algoritmus.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 6., szerda 11:32
Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.Realista24 írta: Nem egyre jobban csokkennie kene a politikai tartalomnak a kozossegi oldalakon?
Orban es Magyar egymast muljak alul ezekkel a videokkal az en szememben. Az egyikkel Dopeman (meg ki tudja meg ki) keszit interjut, a masik meg azt hiszi meno ezzel a lekezelo stilussal, amit nyomat es propagal folyamatosan.
Bar nyilvan mind a ket fajta viselkedesnek megvannak a kovetoi es ellenzoi, de szamomra mind a ketto a nekem kellemetlen kategoria.
En nem tudom mi lesz itt a kormanyvaltas utan, de egyre lejjebb a szint minden teren.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. augusztus 6., szerda 11:31
Nekem egyfeszt bikinis meg tancolo nok jonnek fel, legalabbis instan, egyszeruen felhaborito mit muvel az algoritmusRealista24 írta: Nem egyre jobban csokkennie kene a politikai tartalomnak a kozossegi oldalakon?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. augusztus 6., szerda 11:29
a 3%-os otthonstart hitel sajnos nem használható fel Spanyolországban. pedig nekem lenne pár ötletemRealista24 írta: En nem tudom mi lesz itt a kormanyvaltas utan, de egyre lejjebb a szint minden teren.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem