• 74 minutes played
• 83 touches
• 94% passing accuracy
• 1 assist
• 8 key passes
• 100% dribbles completed
• 3 duels won
Masterclass performance .
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 25., hétfő 8:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. augusztus 25., hétfő 7:56
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 25., hétfő 6:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 16., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. augusztus 12., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 12., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 12., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 9., szombat 9:08
JAVIER ZANETTI:ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
ebben van ráció. Szélre a sebessége úgysem lenne elég sehogy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 7., csütörtök 21:04
Mintha 2018ban nem lett volna kipattintva mar:hehetheoriginal írta:szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
https://x.com/skysportde/status/1423208 ... nhSYFTe0hQ
Mennyivel nyugodtabb lennek pedig, ha vele kezdenénk a szezont pl...
Lehet izmot pakolni, de a biologiat nem lehet megeroszakolni, ha a váz nem bírja el.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 7., csütörtök 17:22
szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
https://x.com/skysportde/status/1423208 ... nhSYFTe0hQ
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 7., csütörtök 17:00
Szerinted az elinduláshoz, kanyarodáshoz nem kell izom? Ha normálisan arányosan építik fel a testet akkor ez az előnyére válik. De igazatok van, maradjon 60kg, egyik profi csapat sem ért hozzá.Rozsabimbo2019 írta:Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 7., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 7., csütörtök 12:55
Halfkey írta:Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Mindenki lassabb lett akit bulkoltunk. Én elfogadom azt erre hogy "azért mert rosszul csináljuk", csak akkor miből gondoljuk hogy most más lesz.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. augusztus 7., csütörtök 11:27
Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 7., csütörtök 10:50
Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 7., csütörtök 10:45
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 7., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 7., csütörtök 8:12
Nem csak nalunk. Teljesen normalis, foleg egy 18-20 eves eseteben. Nem 8 kg-val lett több, hanem atalakult a teste.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 7., csütörtök 7:34
Csodás.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem