Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

kodo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 11., hétfő 10:38

zsuninnyo írta: Marmint van annal meredekebb dolog, hogy az aktualis miniszterelnok az orszag penzen epiti a sajat birtokat, es mindenfele proli luxus szarokra kolti ott is a penzt, mikozben ezt nevetve es flegman letagadja?
A legnagyobb bűne ennek a köztörvényes brigádnak, hogy ilyen szintre juttatták a magyar tarsadalmat.
Lesz munka bőven 2026 után is.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. augusztus 11., hétfő 10:34

Marmint van annal meredekebb dolog, hogy az aktualis miniszterelnok az orszag penzen epiti a sajat birtokat, es mindenfele proli luxus szarokra kolti ott is a penzt, mikozben ezt nevetve es flegman letagadja?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 11., hétfő 10:30

Pont ugy, ahogy a nagy atlag: sehogy. Az rhu-n es a politikaval fekvo-kelo embereken kivul senkit sem erdekel. Ez a bulvar politika maximum arra jo, hogy az emberben vagy teljes apatiat, vagy idegrohamot generaljon.

Nalam annyit ert el a media, hogy most mar direktben szurom a hireket, mert ennek is 0 a hirerteke.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 11., hétfő 10:14

ahhoz képest, amilyen ingatlanok manapság elérhetőek, a design, a felhasznált anyagok, az ötletek szempontjából, ez egy basic lófasz már elnézést, nem tudom mit lovagolnak ezen ennyire ennyien.
az offshore motyók, milliárdok, az ezerszer meredekebb, mint ez a párszáz milliós átlagkégli.
thereisonly1ronaldo

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 11., hétfő 9:37

Annyira kellemetlen sokadjára is ez a sztori, kíváncsi lennék az egyszeri fideszes ezt hogyan acceptalja fejben.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. augusztus 9., szombat 23:05

gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/08/09/az-egeszsegug ... -eeszt-vel?

:lol: kezd akkora bohoc lenni a takacs peter mint a kosa szokott :lol:
agyhalottak
Egyértelműen ő az új alja a társaságnak. Szóra sem érdemes.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. augusztus 9., szombat 21:59

Dopmen Lacinak volt valaha haja???

Túl fiatal vagyok, én azt hittem ez a tajparaszt így született kopaszon.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 9., szombat 21:55

https://444.hu/2025/08/09/az-egeszsegug ... -eeszt-vel?

:lol: kezd akkora bohoc lenni a takacs peter mint a kosa szokott :lol:
agyhalottak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. augusztus 8., péntek 10:17

Küldeném mindenkinek aki szerereti a 90-es éveket :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. augusztus 8., péntek 10:10

Vox Populi részletesen leírja, hogy miért baromság:
https://www.facebook.com/share/p/175gRpgfBc/

Mintha azt akarnák elhitetni az emberekkel, hogy az EP óta nem erősödött a Tisza. Már az akkori városi eredmények alapján is ki lehetne következtetni, hogy ki mennyit kapott volna akkor egy-egy választókerületben, amely számoknál jelenleg kevesebbet, vagy alig többet mér az Index megbízója.
A 106 jelölt hiányával is nagyon szeretnek érvelni. Közben a legnagyobb listás eredménytől való eltérések 3%-ot tesznek ki egy igazán jó/rossz jelölt esetében.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. augusztus 7., csütörtök 11:01

https://index.hu/belfold/2025/08/07/ko ... mi-hazank/

Közben az Index folyamatosan próbálja alátámasztani, hogy Viktor miért mondta, hogy 80 helyen megnyernék most a választás. Ma kihozták a kalocsai választókörzetet, amiben a Tiszát 31%-ra mérték.
3 éve az a Magóné kapott ennyit, akinek konkrétan nulla a népszerűsége ebben a választókerületben. Nem véletlenül kapott ki nagyon csúnyán tavaly a polgármester-választáson, ahol a Fideszes jelölt ellen indultak 6-an és még így se sikerült nyernie a fidesznek. Értelemszerűen a kerülethez más városok és falvak is tartoznak, de ez egy teljes irreális állás, amit most az Index lehozott. Már csak azért is, mert tavaly az EP választáson a Tisza 30%-ot kapott, ahogy a Fidesz is a városban. Mérhetetlen gyűlöletet sikerült a városban Fontéknak összehozni önmaguk ellen pár lépéssel a Főszélesegyház körül (15 év tart az építkezés és ásatás, és két éve odaadták az egyháznak ingyen az egész teret egy nagy hotellel együtt).
Ráadásul nem is sikerült az Indexnek megnevezni, hogy melyik kutatóintézetnek az felmérése ez. Szépen próbálják befolyásolni a közhangulatot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:30

https://telex.hu/kulfold/2025/08/07/jd- ... int-emeles?

ilyen van?

https://telex.hu/zacc/2025/08/07/nemeth ... var-korhaz?

alhir kutatas nemeth nyalonc balazstol
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:27

Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.
Azt jól tudod hogy a hirdetés lesz tiltva, a posztolás (nyilván) nem.

Viszont az algoritmus feltekerése = fizetett hirdetés, szóval az is be lesz. Amikor egy Fb hirdetést indítasz, ott döntesz a célok és a módok között, a posztolt tartalom megboostolása az egyik hirdetési opció. Szóval én 99,9999999% biztos vagyok benne hogy ez is kukázva lesz.

Az hogy mennyire (nem) sikeres a dolog az nyilván probléma nekik, de egyébként erre a HK/DPK ötletek a Fidesztől pont jó felkészülés lennének. Nemtudom hogy tudtak-e valamit előre vagy véletlen időzítés lett (fogalmam sincs mióta megy a FB-EU tárgyalás), de alapvetően jó próbálkozás.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 6., szerda 13:18

Csak a szokásos geciskedés közpénzből

Jó tükörbe nézést kívánok minden fideszesnek.
kiserik írta:
Gonzi írta:

Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.

https://444.hu/2025/05/29/a-magyar-jeti ... a-2024-ben
Nekem az a hihetetlen, hogy az előfizetési havi 2-3.000 Ft-okból meg pár pólóból 700.000.000 Ft-nál több jön össze évente.
Miért elképzelhetetlen kb. 20 000 előfizető?
Ez nem a kormányoldal, ahol adópénz nélkül teljes pusztulat van.
Inkább az a bicskanyitogató, hogy ott nincsenek rászorulva előfizetőkre. A közösből hazudnak reggel, délben, este. Nem itt-ott egy cikkben, hanem az összesben.

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 13:03

kiserik írta:
Gonzi írta:

Mekkora szerencse hogy minden evben feltoltik az eves gazdalkodasukat, szoval nem mendemondakbol kell tajekozodni.

Nekem az a hihetetlen, hogy az előfizetési havi 2-3.000 Ft-okból meg pár pólóból 700.000.000 Ft-nál több jön össze évente.
Ebben benne vannak az egyszeri tamogatasok is. De valoban jo lenne latni az aranyokat az elofizetok-tamogatok kozott.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 6., szerda 12:47

Gonzi írta:
realfan írta:

a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Gonzi

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 12:16

realfan írta:
Gonzi írta:

i know, de nem gondolom, hogy a legtöbb embernek mondanak ezek a nevek bármit is (nekem a legtöbb nem), ezért kellenek az általad "mendemondáknak" nevezett utánajárások, amit amúgy újságírói munkának hívnak, jobb helyeken :)
Nalam az ujsagiras nem itt kezdodik, ezt google keresesnek hivjak, nagyjabol 5 perc rakeresni ezekre. Ugyanitt a mendemondakkal - amit te is terjesztesz - az a baj hogy pontatlanok, a "legfobb bevetel", mint kiderult, 12,82%.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. augusztus 6., szerda 12:12

Gonzi írta:
realfan írta:

a 444 fő bevételi forrása a Demokrata Párthoz kötődő különböző szervezetektől van, Nefelejcs Gergőtől kezdve azonnalin keresztül (meg a fideszes média, csak gondolom ez itt nem mérvadó....)sokan megírták, elmondták, dokumentumokkal alátámasztva, sajtó berkekben is tényként kezelik, ezért is írtam korábban, hogy a demorkaták pénzelik őket....de szerintem, ha megnézzük a cikkeiket, akkor is elég hamar kiderül ,hogy kit is tolnak és ki ellen vannak a legjobban, Trump-fidesz ellen és demokraták-azéppenaktuálisellenzékimessiás mellett....

i know, de nem gondolom, hogy a legtöbb embernek mondanak ezek a nevek bármit is (nekem a legtöbb nem), ezért kellenek az általad "mendemondáknak" nevezett utánajárások, amit amúgy újságírói munkának hívnak, jobb helyeken :)

Gonzi

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. augusztus 6., szerda 12:09

realfan írta:
kiserik írta: Tudom, hogy megafon, meg hazugság, de ha csak egy pici igazság van benne, akkor az adhat némi kiinduló pontot a 444-hez: https://youtu.be/JcT6IQQjcCs?si=lwsUo0baLBbEiQ3N

Ha jól tudom a fizetett politikai hirdetések lesznek tiltva. Politikai tartalmat gyártani továbbra is lehet, és azért is lehet valószínűleg fizetni, hogy az algoritmust feltekerjék.

Teljesen egyetértek, hogy egyik kutya másik eb. Én azt remélem, hogy valahogy sikerül elkerülni az újabb 2/3-ot, legyen az bárki 2/3-a. Akkor talán van remény.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. augusztus 6., szerda 11:47

patrióta, bohárdani...jézus gyerele :fpalm:
Kép

Vissza: