Nagyon sokáig nem hittem ebben "a drágább cipő annyival többet tud adni" dologban, amíg egyszer nem jutottam hozzá egy akciós Nike-hoz... a leírás alapján fullos: ilyen talp, meg olyan középtalp meg ilyen gázzal töltött meg megerősített sarokrész stb._Bushido_ írta:1x vettem ilyet, valamikor még vírus előtt, mert könnyed, jó légáteresztő volt, de 1-2 hónap alatt szétment a habszivacsos belső része a saroknál, úgy meg már nem ért sokat. Bár lehet csak szériahibás volt, passz...kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Durva, hogy a normális cipők is hogy megdrágultak. Régen lehetett venni 10 és 20 közt jókat, most meg 20 alatt felejtős. (mint az autóknál, 10m alatt új felejtős)
Nike-os törzsvásárlós, születésnapi kuponos akcióban volt valami 50k HUF körül. Gondoltam 1x élünk... rendeltem egyet
El kell, hogy mondjam, hogy olyan kényelmes cipő még életemben nem volt a lábamon. Könnyű, légáteresztő anyagból, valóban olyan kényelmes volt, hogy észre sem vettem, hogy van valami a lábamon, sőt az első 1-2 hétben be volt durranva a vádlim is (!!!), amire a cipőguru haverom adott választ, hogy a gáz amivel töltve van a talprész, minden lépés / terhelés után "visszalöki" a lábam a talajtól és attól van olyan izomlázas érzésem. Eszméletlen jó kis cipő volt és bírta is nagyjából 1-1,5 évig.
Szóval akinek talp-láb-izület esetleg testtartással kapcsolat problémái vannak (pl. gerincferdülés) én javaslom a magasabb kategóriás cipők kipróbálását. És a lábam sem rothadt bele

Nyilván előtte érdemes utánaolvasni, értékeléseket csekkolni, de nagyon sokat tudnak dobni a komfortérzeten.