Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. augusztus 6., szerda 23:50

hehetheoriginal írta:
Pipita írta:

Na, örülök hogy fejlődik az eye-test, üdv a csapatomban, #TeamSzobo :mrgreen: :agree:
Ne aggodjal, faszfejek ezt is minuszoljak :kalapos:
ne bántsd őket, nem értenek hozzá. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 6., szerda 12:02

Pipita írta:
hehetheoriginal írta: r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa :kalapos:

de viccen kivul, kibaszott impressziv volt kroos poziban a bilbao ellen. ha ezt tudna tartani egesz szezonra, mekkorat szolna, hogy magyar jatekos a real madrid kezdojeben, egy 80 millios arcedulaval.
Na, örülök hogy fejlődik az eye-test, üdv a csapatomban, #TeamSzobo :mrgreen: :agree:
Ne aggodjal, faszfejek ezt is minuszoljak :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. augusztus 6., szerda 11:45

hehetheoriginal írta: r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa :kalapos:

de viccen kivul, kibaszott impressziv volt kroos poziban a bilbao ellen. ha ezt tudna tartani egesz szezonra, mekkorat szolna, hogy magyar jatekos a real madrid kezdojeben, egy 80 millios arcedulaval.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 6., szerda 9:33

Azt se felejtsétek el, hogy a real az álmai klubja a srácnak, volt egy sokat sejtető nyilatkozata, hogy lenne még egy kövekező lépés is a karrierjében, de aztán okosan nem mondott róla inkább semmit..
28ig van szerződése, hozza le most a legjobb szezonját a PL-ben és nyáron mehetünk is érte egy 100+os ajánlattal. :)
Vagy Rodrygora csere? :shifty:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 6., szerda 9:06

r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa :kalapos:

de meg gravenberket is szivesen latnam nalunk kp-n, szoval nem csak vitinha meg rodri van a vilagon.
plusz kezd amugyis tultenges lenni a pool kp-jan, hogy epp ki jatsszon, szoval egyik masik arc mozdithato lenne 26-ban.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 6., szerda 7:31

kodo írta: Ez a Vitinha dolog elég légbőlkapott nekem. Kb olyan mintha valaki 2016-ban le akarta volna igazolni Tonit tőlünk. Csak egy indokot mondjon bárki miért ne hajtana el minket a Psg.
Persze, ha összejönne a gatyámba élveznék természetesen. :mrgreen:
Vitinha szerintem sem volt valos opcio, inkabb mint referencia merulhet fel a fejekben. A budos eletben nem igazolunk le senkit Parizsbol, amig ott van a katari.

Penzhez vissza: remelem a maradekot atmentik a kovetkezo evre, mint plusz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 6., szerda 7:16

Realista24 írta:
Pad'em írta: Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon :lol: :agree:

Rm95, kb 150 milliót költöttünk eddig és azt mondod Huijsent nem is számolják bele, hogy volt kevés a 200m büdzsé? Ezt a részt én sem értem teljesen.
Szerintem ugy, hogy a maradek penz mar nem volt eleg egy top kategorias jatekosra.
Igy van. :kalapos:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 6., szerda 6:47

Ez a Vitinha dolog elég légbőlkapott nekem. Kb olyan mintha valaki 2016-ban le akarta volna igazolni Tonit tőlünk. Csak egy indokot mondjon bárki miért ne hajtana el minket a Psg.
Persze, ha összejönne a gatyámba élveznék természetesen. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 6., szerda 6:39

Pad'em írta: Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon :lol: :agree:

Rm95, kb 150 milliót költöttünk eddig és azt mondod Huijsent nem is számolják bele, hogy volt kevés a 200m büdzsé? Ezt a részt én sem értem teljesen.
Szerintem ugy, hogy a maradek penz mar nem volt eleg egy top kategorias jatekosra.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. augusztus 6., szerda 0:34

Nem telik vitinhara az igazalosaink utan a 200bol, ezert keves.
A maradek 50 + Huijsen torlesztoje es az extra 100 a mostani atigazolasi keretunk ahogy olvasom. Szerintem az is keves lesz vitinhaert augusztus vegen

Szoboszlai 2026 :coffee:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 5., kedd 23:49

Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon :lol: :agree:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 5., kedd 21:48

Nika91127 írta:
hehetheoriginal írta: Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem. :kalapos:

Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs. :coffee:
Nincs aki neked megfelelne és mozdítható.
A PSG portugál duóján kívül kik azok, akiket itt bárki szivesen látna?
Mindenesetre megnyugtató, hogy nemcsak itt látjuk, hogy kroos távozása és Modric elöregedése ütött léket a hajóban hanem a főhadiszálláson is tisztában vannak vele. Igazából én sem tudom ki lenne a megoldás de majdcsak felbukkan valahol. 2011-2ben se gondolta senki, hogy a lúzer spursben rugdossa a megoldás a labdát.

Ugyanitt természetesen minden testnyílásomat felajánlanám a socio kollégánknak valamilyen öröklési papírért de gondolom már a többiek szétspammelték a postaládáját ilyen és durvább ajánlatokkal :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. augusztus 5., kedd 21:41

Jim írta:
hehetheoriginal írta: Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs. :coffee:
utánpótlás pont van :mrgreen:

folyamatosan próbálja ki Xabi a Castillás CM-eket, nyilván nem véletlenül :hmmm:

jó lesz ez, én nem aggódnék...
a legnehezebb a felesleg eladása lesz jövőre...
Azt kijelenteni, hogy jo lesz ez, a lo tuloldala. Legyen igy, robbanjon be egy castillas kozeppalyas, de azert realisan nezve erre van kevesebb esely.

A klub VB alapjan Gulerrel meg nagyon sok munka van, mire komoly melysegi iranyito lehet belole (ha lehet egyaltalan), Ceballos sem fizikailag (serulekenyseg), sem forma szempontjabol nem konzisztens (a ketto gondolom osszefuggesben is van), Bellingham erossegei elorebb jonnek ki, a tobbi kozeppalyasunk pedig teljesen mas profil.

Szamomra ordit a keret egy fazonszabaszert, mas kerdes, hogy fogalmam nincs ki az, aki realis, megfelelo minosegu opcio lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 5., kedd 21:26

hehetheoriginal írta: Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs. :coffee:
utánpótlás pont van :mrgreen:

folyamatosan próbálja ki Xabi a Castillás CM-eket, nyilván nem véletlenül :hmmm:

jó lesz ez, én nem aggódnék...
a legnehezebb a felesleg eladása lesz jövőre...

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. augusztus 5., kedd 21:19

gutihaz14 írta: fasza ez a transzparencia , ilyenkor derül ki hogy ki mennyibe fájt... maszturbinho 63 misiért nagyon fog még fájni nekünk mert egyelőre reinier 2.0, cáfoljon a hangos kisebbségre(?)
Ember… Még 1 percet nem edzett a kerettel, de te már eltemetted.
Hala Madrid y nada más 🤍

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 5., kedd 20:57

hehetheoriginal írta: Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem. :kalapos:

Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs. :coffee:
Nincs aki neked megfelelne és mozdítható.
A PSG portugál duóján kívül kik azok, akiket itt bárki szivesen látna?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 5., kedd 20:23

Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem. :kalapos:

thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 5., kedd 20:11

Kercsó írta:
realmadrid95 írta:Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem
2 kérdés:
-Mi volt az oka, hogy újra Socio kellett legyél?
-Mit kell csinálni, kit kell ismerni, ahhoz hogy valaki pártolói tag legyen? :mrgreen:
Ujra Spanyolorszagba koltoztem es ujra megigenyeltem, amit nagy boldogsaggal adtak vissza, raadasul szinte ingyenes egesz eves berlettel.
Kiderult, hogy par euro adminisztracios dijat be kell fizetnem. Egyebkent nagyfaternak nagy szava volt a vezetosegben regebben, lehet ezert kapok valamivel tobb protekciot.
R24, az idei atigazolasi szezonban 200 millioig kolthetett volna a klub, mivel ezt szavaztak meg, ez sajnos kevesnek bizonyult, igy osszehivtak a rendkivuli gyulest.

RealRaul, bizonyos szinten titkosnak kene maradnia, de volt sajto is. Az ismerosok nem a titok megtartasa miatt voltak ilyenek, hanem a Sociok bizony elegge maguknak valoak. Ha koltozes, ha munka, ha csalad miatt tavozol nekik mindegy, tavoztal, rabasztal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 5., kedd 19:57

Es itt erkezik az igazan fontos resz, 200 millios budzse lett megszavazva. ****
En csak ezt nem ertem. Mire lett 200 millio megszavazva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 5., kedd 19:43

realmadrid95 írta: Lezajlott az elso rendkivuli kepviseloi szavazo szovetsegi gyules, amin par dolog vilagossa valt szamomra. Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem, igy izgatottan vartam a tegnap esti gyulest, mert rengeteg mindent toletek lattam, hallottam hirkent es most vegre feny derult egy ket dologra. Termeszetesen volt par ismerosom, akiktol probaltam kerdezoskodni az elmult par honapban, de nem neztek jo szemmel, hogy “kivulallokent” informalodom toluk, igy erdemleges valaszokat nem igazan kaptam, mindig kibujtak a valaszok alol, vagy nem is valaszoltak. Mondanom sem kell, hogy ok akartak elsokent olelkezni tegnap… :lol:

Azert lett AGEdSR(ez a gyules neve), mert a bundzsenk szerint a vezetoseg nem igazolhat mar nyaron, igy ez volt a vita targya. Atneztem a tervezetet, amit mar elottem megvitattak junius elejen, eszerint par info:

Trent erkezese nyilvanvalo volt, erre meg volt adva 20 millio euro alairasi bonusz, 3 millio “kompenzacios dij” a Liverpoolnak.
• 5 eves projekt folytatasa,(2023 Arda, 2024 Endrick, 2025 ?) *

* Utolag mar megtudtuk, hogy a kerdojel Mastantouno lett.
Az eredeti terv az volt, hogy 1-1 tehetseg erkezni fog 26 ban es 27 ben, viszont nagyon sokan elegedetlenek a Sociok koreben, amiatt, hogy sem Guler, sem Endrick nem kapta meg azt a jatekpercet, amit remeltek. Voltak is hirek, hogy Perez nagyon is nyomatni akarja oket, valoszinuleg azert, hogy megnyugtassa a vezetoseget es a Sociokat is. Ez a pont jelenleg nagyon kerdesesse valt, konkretan az argentin szereplesetol teszik fuggove azt, hogy folytatodik e ez a mintasor.
Itt jott az elso pofon, 3 reszletben akarta a vezetoseg kifizetni, viszont a River mindenkepp ragaszkodott az egyosszegu kifizetesben, ami felboritotta a budzset. Ez 63.2 millio euroba kerult adokkal egyutt.

Carreras erkezese.**

** Konkretan nem volt b opcio, megneveztek a jatekost, ami nagyon ritka, meg ha van kivasarlasi ara is egy jatekosnak, altalaban poziciokat irnak, vagy ha mar csak szinte a bejelentes hianyzik, mint Trent eseteben. Hiaba az 50 millios kivasarlasi ar, 45+5 millioert erkezett. Ket ev alatt kell letudni a 45 milliot, az 5 millio bonuszt a 3.evben kell kifizetni. Ezek konnyen teljesulo feltelekhez vannak szabva. Ezen felul fizettunk meg 8 millio bonuszt a menedzserenek, tovabbi 7 millio volt az ado.
(Azert nem kivasarlasi arat fizettunk ket reszletben, mert akkor 11 millio korul lett volna az ado, leven, ha valaki aktivalja a kivasarlasi arat extra adora szamithat.)

Tehat 65 millio euro koruli osszegbe kerult.

• Tervben volt egy vilagklasszis kozeppalyas erkezese, amire ~120 milliot szant volna a vezetoseg. ***
*** Ez az osszeg kevesebb, mint Vitinha ara, de joval dragabb, mint barki mas, aki szoba jott, itt tippem sincs, hogy kire gondoltak.

Es itt erkezik az igazan fontos resz, 200 millios budzse lett megszavazva. ****
****Klub vilagbajnoksag penze a kovetkezo budzsebe fog bekerulni.

Ergo, kimondatlanul a Sociok es a vezetoseg szeretnenek egy nagy tavozot, ebbol futna a vilagklasszis kozeppalyasunkra, konkretan erre epitettek fel az atigazolasi szezont. Mivel Vinicius szerzodesenek meghosszabbitasat tamogattak tavaly, igy biztosra merem mondani, hogy Rodrygot akartak, akarjak bealdozni. Kerdes, hogy o mikent gondolkozik.

Apro erdekesseg, Huijsen atigazolasi dija nem kerult bele a budzsebe, mert van egy 30 millio euro biztonsagi letet, amit tavaly szavaztak meg. *****
*****Ezt az osszeget nem vart igazolasra kulonitettek el, ez fedezi az elso reszletet, a masik ket reszlet bekerul a jovo evi tervezetbe.

A vita azzal az eredmennyel zarult, hogy ha nem lesz tavozo, akkor tovabbi 100 milliot kulonitenek el atigazolasra, de csak akkor, ha a vezetoseg nem vesz igazolaskent kolti el, hanem egy jol felepitett projektet mutat be.

Igyekeztem mindenre kiterni, nem elfelejteni semmit, de ilyen rendkivuli szavazason meg sosem vettem reszt. Konkretan kezzelfoghato volt a feszultseg, olyan gyomorideggel jottem ki, hogy azota most ettem eloszor, ilyet meg sosem tapasztaltam. Kerdeztem bent par embert, hogy ezek mindig igy zajlanak e, de azt mondtak, hogy ha van is bent feszultseg, korant sem ekkora. Teljes a tanacstalansag jelenleg.
Gratulálok, és köszönjük, élvezet volt olvasni a beszámolót!

Két gondolat fogant meg.

Az egyik, hogy mennyire szabad, hogy így nyíltan leírod nekünk? Mármint az ismerőseid előtted, mint egy soon to be socio előtt is ködösítettek, gondolom valamennyire ezek bizalmas infók. Én örülök neki, csak érdekel, hogy megy ez.

A másik, hogy igazából ebből nagyon látszik, hogy elég tudatos az építkezés. Lehet itt 1/10-ekkel jönni, de azért közel sem az a fejetlenség van ott, ahogy néhányan gondolják. Bhv és jhv tudatos igazolás volt, Dean vészigazolás, de 1 nagyon jól fog elsülni, 2 tudatosan lekerekített rész van a büdzsében erre.
Meg van nevezve a kp, mint cél. Nagyon is tudják, mi kell, az nem tiszta, hogy kivel oldják meg.
Az 5 éves projekt is szimpatikus, és szerintem egy jó törekvés. Ami talán visszaveti, hogy nem biztos, hogy 60 milliós tehetségeket kell vennünk marketing és hype alapján, mint a két dél-amerikai, inkább okosan, jóval olcsóbban felfedezni. Ez persze egy nagyobb projekt.

Nekem tetszik ez a tudatosság, amit innen fotelből, és a hírekből nem biztos, hogy egyből látszik. Ez már nem 1/10, akkor is, ha nem lesz végül tökéletes, a törekvések kifejezetten pozitívak. Nekem tetszik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: