Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: El Sie7e » Ma, 16:28

Pipita írta:
El Sie7e írta:

Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötni
Miből gondolod? Túl jó oda.
Ma volt vele egy NSO interjú :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » Ma, 15:32

El Sie7e írta:
Pipita írta:

Pakson. :mrgreen:

Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.
Miből gondolod? Túl jó oda.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » Ma, 15:31

Pipita írta:
reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig? :)

Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » Ma, 11:04

reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Ma, 9:39

Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » Ma, 9:25

Egy kicsit nyers válasz volt, de na! :lol:

Élmény nézni tényleg a fiatalokat, rá is fér nagyon a válogatottra is az erősítés, remélem be lesznek építve időben, hogyha így folytatják...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » Ma, 0:20

Knoester, Kady :lol: :lol:
Ekkora egy gyökeret bazdmeg, ez a két játékos már a tavalyi szezonban távozott.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » Tegnap, 17:21

_Bushido_ írta: Sőt
A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).

Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Akad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.

Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.

Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Romao? Kehinde? Rommens? Kady? Knoester?
Abu fani és Traore úgy volt, h mennek, viszik őket. Ezekszerint mégsem?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.
Felesleges ennyi játékos a klub kötelékébe.
Kady a Qarabag, Knoester az Aberdeen játékosa és Raúl Gustavo pedig hamarosan az MLS-be igazol.
Hala Madrid y nada más 🤍

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » Tegnap, 16:49

_Bushido_ írta: Sőt
A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).

Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Akad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.

Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.

Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.
Tóthnak olyannyira jót tett, hogy már azlelőtt kezdő lett, hogy az új szabályt meghozták volna :D nem a szabáylon múlik, hogy játszanak, hanem azon, hogy elég jó képzést kapjanak és még tehetség is legyen bennük

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » Tegnap, 16:36

Sőt

Fradihoz jobban értők:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 12., kedd 22:05

nzooli93 írta: Nem szoktam magyar focit nezni, de mostanában mikor odakapcsolok ,akkor a ket kis fiatal mindig a fradi legjobbjai kb. A Toth Alex meg a Gruber. Kivancsi leszek meddig jutnak
rég volt ilyen, hogy a magyarok igyék a hátán a Fradit :salute:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 12., kedd 21:56

Nem szoktam magyar focit nezni, de mostanában mikor odakapcsolok ,akkor a ket kis fiatal mindig a fradi legjobbjai kb. A Toth Alex meg a Gruber. Kivancsi leszek meddig jutnak

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. augusztus 12., kedd 21:55

Nyomod Barni. A magyar Gonzalo Garcia. 😁

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:46

Marky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
Én kb 1 évig követtem őket, leginkább a youtube-n lévő mennyei meccsek miatt, azok viccesek voltak valamilyen szinten, de facebookon amit leműveltek pl Cr-rel meg a reallal néha (persze amikor Messi csinált butaságokat, arról semmi szó), az tette be a kaput, kb 5 éve azt se tudom hogy léteznek. Alja poénok, nem fognak hiányozni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:40

Marky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
lopott memeket magyaritanak. kutyanak nem hianyoznak ezek, a megyei meccsek hangulatat bemutatni jok voltak, mar akiket ez erdekelt, miota megy a valogatottnak azota nulla kritikaval vannak, igazi napraforgo ner kitartottak lettek
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. augusztus 6., szerda 22:09

nzooli93 írta: Leültem megnézni ezt a Ludogorec-Fradit :lol:
Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés :lol: :lol: :lol: :roll:
Érdemes megnézni az első félidőt is. A Fradi dominált végig az első 5-10 perc kivételével, volt egy meg nem adott gól is les miatt (én nem láttam amúgy lest, de lehet nem figyeltem eléggé). A második félidő második felében már egyértelműen az eredmény megtartására mentek rá. Amúgy vicces mert pont a kommented elküldése után volt talán 2 nagyobb helyzete a Fradinak. :D

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 6., szerda 21:12

Leültem megnézni ezt a Ludogorec-Fradit :lol:
Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés :lol: :lol: :lol: :roll:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 6., szerda 20:37

Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 6., szerda 19:14

én ezt olvastam, ebből következtetek, hogy megy egymás ölése a háttérben a pénzekért:
https://index.hu/fomo/2025/08/06/trollf ... ei-megyei/
thereisonly1ronaldo

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 6., szerda 19:09

Abban a pillanatban követtem ki őket, hogy meglattam a Vityas posztjukat. Szinvonal evek alatt szepen csokkent.

Vissza: