Ma volt vele egy NSO interjúPipita írta:Miből gondolod? Túl jó oda.El Sie7e írta:
Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötni

HozzászólásSzerző: El Sie7e » Ma, 16:28
Ma volt vele egy NSO interjúPipita írta:Miből gondolod? Túl jó oda.El Sie7e írta:
Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötni
HozzászólásSzerző: Pipita » Ma, 15:32
Miből gondolod? Túl jó oda.El Sie7e írta:Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötniPipita írta:
Pakson.![]()
Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » Ma, 15:31
Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötniPipita írta:Pakson.reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig?![]()
![]()
Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.
HozzászólásSzerző: Pipita » Ma, 11:04
Pakson.reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » Ma, 9:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » Ma, 9:25
HozzászólásSzerző: MVPP » Ma, 0:20
HozzászólásSzerző: untouchable » Tegnap, 17:21
Kady a Qarabag, Knoester az Aberdeen játékosa és Raúl Gustavo pedig hamarosan az MLS-be igazol._Bushido_ írta: SőtAkad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.
Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Romao? Kehinde? Rommens? Kady? Knoester?
Abu fani és Traore úgy volt, h mennek, viszik őket. Ezekszerint mégsem?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.
Felesleges ennyi játékos a klub kötelékébe.
HozzászólásSzerző: realfan » Tegnap, 16:49
Tóthnak olyannyira jót tett, hogy már azlelőtt kezdő lett, hogy az új szabályt meghozták volna_Bushido_ írta: SőtAkad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.
Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Romao? Kehinde? Rommens? Kady? Knoester?
Abu fani és Traore úgy volt, h mennek, viszik őket. Ezekszerint mégsem?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.
Felesleges ennyi játékos a klub kötelékébe.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » Tegnap, 16:36
Akad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 12., kedd 22:05
rég volt ilyen, hogy a magyarok igyék a hátán a Fraditnzooli93 írta: Nem szoktam magyar focit nezni, de mostanában mikor odakapcsolok ,akkor a ket kis fiatal mindig a fradi legjobbjai kb. A Toth Alex meg a Gruber. Kivancsi leszek meddig jutnak
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 12., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. augusztus 12., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:46
Én kb 1 évig követtem őket, leginkább a youtube-n lévő mennyei meccsek miatt, azok viccesek voltak valamilyen szinten, de facebookon amit leműveltek pl Cr-rel meg a reallal néha (persze amikor Messi csinált butaságokat, arról semmi szó), az tette be a kaput, kb 5 éve azt se tudom hogy léteznek. Alja poénok, nem fognak hiányozni.Marky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 7., csütörtök 9:40
lopott memeket magyaritanak. kutyanak nem hianyoznak ezek, a megyei meccsek hangulatat bemutatni jok voltak, mar akiket ez erdekelt, miota megy a valogatottnak azota nulla kritikaval vannak, igazi napraforgo ner kitartottak lettekMarky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. augusztus 6., szerda 22:09
Érdemes megnézni az első félidőt is. A Fradi dominált végig az első 5-10 perc kivételével, volt egy meg nem adott gól is les miatt (én nem láttam amúgy lest, de lehet nem figyeltem eléggé). A második félidő második felében már egyértelműen az eredmény megtartására mentek rá. Amúgy vicces mert pont a kommented elküldése után volt talán 2 nagyobb helyzete a Fradinak.nzooli93 írta: Leültem megnézni ezt a Ludogorec-Fradit![]()
Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 6., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 6., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 6., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 6., szerda 19:09
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem