Egy percig nem akarom a cikket vedeni, en KG szanalmas helyzetkezelest emeltem ki. Modja lett volna valaszolni minden teteles hazugsagra (ha az) az ujsagironak, akar interjut is kezdemenyezhetett volna, helyette fb-n szerencsetlenkedik es martirokodik.Anthony írta: Érdemes elolvasni a 444 Facebook oldalán a kommenteket is, elég sokan felróják nekik hogy semmi konkrétum, nincsenek forrásmegjelölések a cikkben, nagyon gáz az egész.
1 milliárd forint megspórolása nem elég annak bizonyítására, hogy valamit jól csinálnak?Én ügyvédként dolgozom a hegyvidéki önkormányzatnak. Tudomásom szerint egyedül én - egy kollégaval közös szerződés alapján. A cikkben az az állítás olvasható, jogi tanácsadásért többszörösét fizet most az önkormányzat, mint korábban. Namost nem tanácsadásra szerződtünk (feladataink 90%a okiratszerkesztés és peres képviselet), és a megbízási díj a szerződésben alacsonyabb volt, mint az elődé. Pedig ezt a cikk szerzője megtudhatta volna, ha újságírótól elvárható módon kikéri a szerződéseket, nyilvános adat a mostani is és a korábbi is. Egyébként a saját tapasztalatom szerint a cikkben nevezettek kidolgozzák a belüket. A forrásokat ezzel szemben nem nevezi meg az újság, pedig vannak köztük nyilván képviselők is, az, hogy ők mit mondanak, mégsem lehet erkölcsileg tartható forrásvédelem.Ameddig mindenhol a Fidesz van hatalmon sok sikert a korrupció ellen küzdeni. Ezek az ügyek mind e lennének szépen simítva a bíróságon. Amit lehet megteszik, most sokkal olcsóbban veszik meg ugyanazokat a szolgáltatásokat mert rendesen vannak kiírva a közbeszerzések.Megmondta, hiába tarják fel az önkormányzati mutyikat, azt a végén nekik most és nem az akkori elkövetőknek kéne megfizetni, így nincs értelme... Ha lesz törvényi háttér és az ilyenekért is vagyonelkobzás korábbé képviselőktől, biztos neki fognak látni a felülvizsgálatoknak
Érdemes Kovács Gergőt követni a Facebookon is, értelmes és jó fej csávó, szerintem nagyon népszerű a kerületben, egy emberközeli polgi.
A 444 meg ki tudja milyen indíttatásból írta ezt a cikket...
Az érthető, hogy a Tisza nem akar haverkodni a régi ellenzékkel, de azért egy Hadházi vagy a Kutyapárt ha bejutna a parlamentbe akkor lehetne velük közösen kormányozni, illetve ha nem is kötnek szövetséget de biztos vagyok benne, hogy megszavaznák azokat a törvénymódosításokat amik a NER eltörlésre szükségesek.
Egyébként sem ártana plusz egy párt, mert láthatjuk, hogy ezek a 2/3-ok veszélyesek, nem tudhatjuk hogy MP nem száll el úgy a hatalomtól, mint Orbánék.
Es meg mindig tartom, ha a cikkben problema az hogy semmi konkretum nincs, az ilyen cafolat ugyanaz a szint
"Majd rátér arra, hiszen ő ezt biztos tudja, hogy a lakosok, a civilek nagyobb eredményeket várnának el korrupció feltárás területén, mert semmi sem halad.
Ez se igaz, egyrészt volt egy csomó eredmény, másrészt nekem egy ember se mondott ilyesmit, pedig ha valakinek, nekem csak mondanák."
“Olyan kutyapárthoz kötődő embereket vett fel jól fizető pozíciókba, akik munkája komoly feszültségforrás a hivatalban és az önkormányzatban.”
Tényleg nehéz az ilyen konkrétumok nélküli mondatokra reagálni.
Van pár ember, aki valóban idekerült és kutyapártozott korábban is, szám szerint nekem most 5 ugrik be, ha a cégeket is beleszámolom, ők mind hasznos munkát végeznek, olyan fizetésért, ami a hasonló pozícióknál hasonló a hivatalban.
Hogy ez milyen feszültségforrást jelenthet, azt csak az újságíró tudhatja, bár úgy tűnik, leginkább ő sem.
Tulajdonkeppen az egesz fb poszt annyi hogy odairja egyesevel hogy nem igaz. Van par ember, asszem 5, hasonlo fizetes. Ez konkret valasz?
Ugyanitt megjegyzem, szerintem is jot tenne a parlament osszetetelenek ha bejutnanak, szoval nem utalatbol irom, de tudjuk mar erzelmi torzitas nelkul kezelni ezeket az ugyeket, KG borzalmasan kezeli a sajtot, es meglatszik rajta az fajta hubrisz ami ennyi ev utan sajnos mindenkibol elojon. El sem tudja kepzelni hogy esetleg a hivatalaban es onkormanyzatban dolgozo embereknek vannak fenntartasai vele. Mert azt gondolja hogy o arrol ugyis tudna.