Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Xabi Alonso: "We are excited, we can't wait to start and be at the Bernabéu. We want to start well. The first game is always very important."
"Franco Mastantuono? He has an incredible left foot. He’s very good and he can play tomorrow. He has the quality, the energy, he's committed defensively, good momentum, the Argentine competitive spirit. He's good with the final pass. He's at a very good level”.
"The squad is closed? I count on all the players who are here. I need them to be at their 100%."
"Trent and Dani Carvajal? It's a good competition. It's brilliant that we have many options. I will have to choose one but it's good to have both."
"It would have been a good thing [to postpone the game], to give the players more rest. But no excuses, we're happy to be back to play at home, with our fans."
"Villarreal-Barcelona in the USA? I agree with the statement from our club. First game of Barcelona? It's not on me to speak on all the other games. Arrasate said it all already."
"We want to work as a team on the pitch. Forwards, midfielders... we need to attack together and defend together. This is very important. We have improved in the CWC but we still need to work."
"Rodrygo? There are many rumors in the summer, but I've seen him well and I count on everyone."
"Franco Mastantuono? He has an incredible left foot. He’s very good and he can play tomorrow. He has the quality, the energy, he's committed defensively, good momentum, the Argentine competitive spirit. He's good with the final pass. He's at a very good level”.
"The squad is closed? I count on all the players who are here. I need them to be at their 100%."
"Trent and Dani Carvajal? It's a good competition. It's brilliant that we have many options. I will have to choose one but it's good to have both."
"It would have been a good thing [to postpone the game], to give the players more rest. But no excuses, we're happy to be back to play at home, with our fans."
"Villarreal-Barcelona in the USA? I agree with the statement from our club. First game of Barcelona? It's not on me to speak on all the other games. Arrasate said it all already."
"We want to work as a team on the pitch. Forwards, midfielders... we need to attack together and defend together. This is very important. We have improved in the CWC but we still need to work."
"Rodrygo? There are many rumors in the summer, but I've seen him well and I count on everyone."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
ne bántsd őket, nem értenek hozzá.hehetheoriginal írta:Ne aggodjal, faszfejek ezt is minuszoljakPipita írta:
Na, örülök hogy fejlődik az eye-test, üdv a csapatomban, #TeamSzobo![]()
![]()
![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ne aggodjal, faszfejek ezt is minuszoljakPipita írta:Na, örülök hogy fejlődik az eye-test, üdv a csapatomban, #TeamSzobohehetheoriginal írta: r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa![]()
de viccen kivul, kibaszott impressziv volt kroos poziban a bilbao ellen. ha ezt tudna tartani egesz szezonra, mekkorat szolna, hogy magyar jatekos a real madrid kezdojeben, egy 80 millios arcedulaval.
![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, örülök hogy fejlődik az eye-test, üdv a csapatomban, #TeamSzobohehetheoriginal írta: r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa![]()
de viccen kivul, kibaszott impressziv volt kroos poziban a bilbao ellen. ha ezt tudna tartani egesz szezonra, mekkorat szolna, hogy magyar jatekos a real madrid kezdojeben, egy 80 millios arcedulaval.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt se felejtsétek el, hogy a real az álmai klubja a srácnak, volt egy sokat sejtető nyilatkozata, hogy lenne még egy kövekező lépés is a karrierjében, de aztán okosan nem mondott róla inkább semmit..
28ig van szerződése, hozza le most a legjobb szezonját a PL-ben és nyáron mehetünk is érte egy 100+os ajánlattal.
Vagy Rodrygora csere?
28ig van szerződése, hozza le most a legjobb szezonját a PL-ben és nyáron mehetünk is érte egy 100+os ajánlattal.

Vagy Rodrygora csere?

- hehetheoriginal
r95, a gyulesen, mikor perez benez hozzatok, igazan mondhatnad neki, hogy ha valoban bernabeu nyomaba akar erni, akkor elhozza szoboszlait kp-ra, neki is legyen egy puskasa
de meg gravenberket is szivesen latnam nalunk kp-n, szoval nem csak vitinha meg rodri van a vilagon.
plusz kezd amugyis tultenges lenni a pool kp-jan, hogy epp ki jatsszon, szoval egyik masik arc mozdithato lenne 26-ban.

de meg gravenberket is szivesen latnam nalunk kp-n, szoval nem csak vitinha meg rodri van a vilagon.
plusz kezd amugyis tultenges lenni a pool kp-jan, hogy epp ki jatsszon, szoval egyik masik arc mozdithato lenne 26-ban.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vitinha szerintem sem volt valos opcio, inkabb mint referencia merulhet fel a fejekben. A budos eletben nem igazolunk le senkit Parizsbol, amig ott van a katari.kodo írta: Ez a Vitinha dolog elég légbőlkapott nekem. Kb olyan mintha valaki 2016-ban le akarta volna igazolni Tonit tőlünk. Csak egy indokot mondjon bárki miért ne hajtana el minket a Psg.
Persze, ha összejönne a gatyámba élveznék természetesen.![]()
Penzhez vissza: remelem a maradekot atmentik a kovetkezo evre, mint plusz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Igy van.Realista24 írta:Szerintem ugy, hogy a maradek penz mar nem volt eleg egy top kategorias jatekosra.Pad'em írta: Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon![]()
![]()
Rm95, kb 150 milliót költöttünk eddig és azt mondod Huijsent nem is számolják bele, hogy volt kevés a 200m büdzsé? Ezt a részt én sem értem teljesen.

Ez a Vitinha dolog elég légbőlkapott nekem. Kb olyan mintha valaki 2016-ban le akarta volna igazolni Tonit tőlünk. Csak egy indokot mondjon bárki miért ne hajtana el minket a Psg.
Persze, ha összejönne a gatyámba élveznék természetesen.
Persze, ha összejönne a gatyámba élveznék természetesen.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ugy, hogy a maradek penz mar nem volt eleg egy top kategorias jatekosra.Pad'em írta: Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon![]()
![]()
Rm95, kb 150 milliót költöttünk eddig és azt mondod Huijsent nem is számolják bele, hogy volt kevés a 200m büdzsé? Ezt a részt én sem értem teljesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nem telik vitinhara az igazalosaink utan a 200bol, ezert keves.
A maradek 50 + Huijsen torlesztoje es az extra 100 a mostani atigazolasi keretunk ahogy olvasom. Szerintem az is keves lesz vitinhaert augusztus vegen
Szoboszlai 2026
A maradek 50 + Huijsen torlesztoje es az extra 100 a mostani atigazolasi keretunk ahogy olvasom. Szerintem az is keves lesz vitinhaert augusztus vegen
Szoboszlai 2026

- Pad'em
Nem semmi, hogy még sociónk is van az oldalon

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindenesetre megnyugtató, hogy nemcsak itt látjuk, hogy kroos távozása és Modric elöregedése ütött léket a hajóban hanem a főhadiszálláson is tisztában vannak vele. Igazából én sem tudom ki lenne a megoldás de majdcsak felbukkan valahol. 2011-2ben se gondolta senki, hogy a lúzer spursben rugdossa a megoldás a labdát.Nika91127 írta:Nincs aki neked megfelelne és mozdítható.hehetheoriginal írta: Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem.
Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.![]()
A PSG portugál duóján kívül kik azok, akiket itt bárki szivesen látna?
Ugyanitt természetesen minden testnyílásomat felajánlanám a socio kollégánknak valamilyen öröklési papírért de gondolom már a többiek szétspammelték a postaládáját ilyen és durvább ajánlatokkal

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
Azt kijelenteni, hogy jo lesz ez, a lo tuloldala. Legyen igy, robbanjon be egy castillas kozeppalyas, de azert realisan nezve erre van kevesebb esely.Jim írta:utánpótlás pont vanhehetheoriginal írta: Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.![]()
![]()
folyamatosan próbálja ki Xabi a Castillás CM-eket, nyilván nem véletlenül![]()
jó lesz ez, én nem aggódnék...
a legnehezebb a felesleg eladása lesz jövőre...
A klub VB alapjan Gulerrel meg nagyon sok munka van, mire komoly melysegi iranyito lehet belole (ha lehet egyaltalan), Ceballos sem fizikailag (serulekenyseg), sem forma szempontjabol nem konzisztens (a ketto gondolom osszefuggesben is van), Bellingham erossegei elorebb jonnek ki, a tobbi kozeppalyasunk pedig teljesen mas profil.
Szamomra ordit a keret egy fazonszabaszert, mas kerdes, hogy fogalmam nincs ki az, aki realis, megfelelo minosegu opcio lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
utánpótlás pont vanhehetheoriginal írta: Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.![]()

folyamatosan próbálja ki Xabi a Castillás CM-eket, nyilván nem véletlenül

jó lesz ez, én nem aggódnék...
a legnehezebb a felesleg eladása lesz jövőre...
-
Ember… Még 1 percet nem edzett a kerettel, de te már eltemetted.gutihaz14 írta: fasza ez a transzparencia , ilyenkor derül ki hogy ki mennyibe fájt... maszturbinho 63 misiért nagyon fog még fájni nekünk mert egyelőre reinier 2.0, cáfoljon a hangos kisebbségre(?)
Hala Madrid y nada más 
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nincs aki neked megfelelne és mozdítható.hehetheoriginal írta: Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem.
Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.![]()
A PSG portugál duóján kívül kik azok, akiket itt bárki szivesen látna?
- hehetheoriginal
Tehat 1/10 legközelebb mondjad nekik, hogy üzenem. 
Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.

Erdekelne, hogy mivel magyarazzak, hogy csak mennek el folyamat az emberek a kp-rol, de semmi utánpótlás nincs.

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ujra Spanyolorszagba koltoztem es ujra megigenyeltem, amit nagy boldogsaggal adtak vissza, raadasul szinte ingyenes egesz eves berlettel.Kercsó írta:2 kérdés:realmadrid95 írta:Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem
-Mi volt az oka, hogy újra Socio kellett legyél?
-Mit kell csinálni, kit kell ismerni, ahhoz hogy valaki pártolói tag legyen?![]()
Kiderult, hogy par euro adminisztracios dijat be kell fizetnem. Egyebkent nagyfaternak nagy szava volt a vezetosegben regebben, lehet ezert kapok valamivel tobb protekciot.
R24, az idei atigazolasi szezonban 200 millioig kolthetett volna a klub, mivel ezt szavaztak meg, ez sajnos kevesnek bizonyult, igy osszehivtak a rendkivuli gyulest.
RealRaul, bizonyos szinten titkosnak kene maradnia, de volt sajto is. Az ismerosok nem a titok megtartasa miatt voltak ilyenek, hanem a Sociok bizony elegge maguknak valoak. Ha koltozes, ha munka, ha csalad miatt tavozol nekik mindegy, tavoztal, rabasztal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En csak ezt nem ertem. Mire lett 200 millio megszavazva?Es itt erkezik az igazan fontos resz, 200 millios budzse lett megszavazva. ****
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema