Érdemes elolvasni a 444 Facebook oldalán a kommenteket is, elég sokan felróják nekik hogy semmi konkrétum, nincsenek forrásmegjelölések a cikkben, nagyon gáz az egész.Gonzi írta: Ha ugyanez a cikk a direkt36-tol lenne és a mihazankrol szólna, menne rá a faszvera sokaknál. Úgynevezett érzelmi torzítás.
Az mkkp-nak - egyébként tagadhatatlanul profin - sikerült beraknia magát a szent és sérthetetlen pártok közé. Azért ne legyen senki olyan naiv, hogy egy 15 éve politizáló, kvázi szintén egyszemélyes pártban ne fordulhatnának elő a leírt dolgok. Főleg hogy most kerültek olyan pozícióba, ahol ezek hatványozottan előjöhetnek.
De ha azt is gondoljuk, hogy cikk hemzseg a hazugságoktól, akkor azért nézzük meg KG hogy kezelte:
Megkeresik, hogy válaszoljon a kérdésekre. Ehelyett gyorsan ír egy FB posztot, amit még hirdetésként meg is tol. Itt zárójelben azért feltenném azt a kérdést, hogy akik a cikk minőségét kifogásolják, azoknak KG fb posztjai mennyire ütik meg a mércét, csak mert amikor nem volt kész a házim ált isiben, akkor habogtam ennyire összeszedetten, zárójel bezárva. Ma megoszt egy screenshotot hogy szerdáig válaszolhatott volna, martirkodva, amiről közben kiderül hogy a sajtósa az FB poszot tette hivatalos állásfoglalásnal. Jön egy újabb poszt, ahol őt meg sem keresték, csak a sajtósát, és amúgyis. Az első fb posztban egyébként azt írta megkeresték:)
Vérprofi. Ha Toroczkai csinálta volna, vihogna mindenki.
1 milliárd forint megspórolása nem elég annak bizonyítására, hogy valamit jól csinálnak?
Én ügyvédként dolgozom a hegyvidéki önkormányzatnak. Tudomásom szerint egyedül én - egy kollégaval közös szerződés alapján. A cikkben az az állítás olvasható, jogi tanácsadásért többszörösét fizet most az önkormányzat, mint korábban. Namost nem tanácsadásra szerződtünk (feladataink 90%a okiratszerkesztés és peres képviselet), és a megbízási díj a szerződésben alacsonyabb volt, mint az elődé. Pedig ezt a cikk szerzője megtudhatta volna, ha újságírótól elvárható módon kikéri a szerződéseket, nyilvános adat a mostani is és a korábbi is. Egyébként a saját tapasztalatom szerint a cikkben nevezettek kidolgozzák a belüket. A forrásokat ezzel szemben nem nevezi meg az újság, pedig vannak köztük nyilván képviselők is, az, hogy ők mit mondanak, mégsem lehet erkölcsileg tartható forrásvédelem.
Ameddig mindenhol a Fidesz van hatalmon sok sikert a korrupció ellen küzdeni. Ezek az ügyek mind e lennének szépen simítva a bíróságon. Amit lehet megteszik, most sokkal olcsóbban veszik meg ugyanazokat a szolgáltatásokat mert rendesen vannak kiírva a közbeszerzések.Megmondta, hiába tarják fel az önkormányzati mutyikat, azt a végén nekik most és nem az akkori elkövetőknek kéne megfizetni, így nincs értelme... Ha lesz törvényi háttér és az ilyenekért is vagyonelkobzás korábbé képviselőktől, biztos neki fognak látni a felülvizsgálatoknak
Érdemes Kovács Gergőt követni a Facebookon is, értelmes és jó fej csávó, szerintem nagyon népszerű a kerületben, egy emberközeli polgi.
A 444 meg ki tudja milyen indíttatásból írta ezt a cikket...
Az érthető, hogy a Tisza nem akar haverkodni a régi ellenzékkel, de azért egy Hadházi vagy a Kutyapárt ha bejutna a parlamentbe akkor lehetne velük közösen kormányozni, illetve ha nem is kötnek szövetséget de biztos vagyok benne, hogy megszavaznák azokat a törvénymódosításokat amik a NER eltörlésre szükségesek.
Egyébként sem ártana plusz egy párt, mert láthatjuk, hogy ezek a 2/3-ok veszélyesek, nem tudhatjuk hogy MP nem száll el úgy a hatalomtól, mint Orbánék.