Tisztességesnek hangzik.

forrás
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. augusztus 5., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. augusztus 5., kedd 12:14
Elolvastam a linkelt cikk ingyenesen hozzáférhető verzióját és nekem ez nagyon határesetnek tűnik a hír és a tényfeltárás között. Ami egyébként mindegy is, mert a 444 vagy bárki más eldöntheti, hogy mit ad ingyenesen és mit nem. Nekem is volt már olyan téma, ahol a hajamat téptem, hogy ez elég nagy közérdeklődéssel bíró téma, a fenébe, hogy nem tudom elolvasni. Persze pont ezért lesznek fizető fal mögött.Halfkey írta: Zack, én abszolút hiszek abban hogy a tartalom nem ingyenes, és nem lehet ezt elvárni az interneten sem. Már 2011-ben is figyelmeztettek egyetemi tanórán az ingyenesség veszélyeire.
De ezt ettől még nem tartom jó témának ehhez. Meg lehet nézni nagy nemzetközi orgánumoknál is, a véleménycikkek, elemzések, mély tartalmak azok amikkel így lehet (és kell) bánni. A hírek nem ez a kategória, ez egész egyszerűen rossz újságírói gyakorlat, amit csak remélni lehet hogy véletlen/képzetlen döntés.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. augusztus 5., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 5., kedd 11:36
igen, emiatt gaz az az oldal isRealista24 írta:Tovabbra sem ezzel van a gond, hanem a merleg masik felevel.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2025/08/05/hat ... n-magyarul
ingyen utazas, ingyen 100k a mi penzunkbol, szivesen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 5., kedd 11:31
Tovabbra sem ezzel van a gond, hanem a merleg masik felevel.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2025/08/05/hat ... n-magyarul
ingyen utazas, ingyen 100k a mi penzunkbol, szivesen
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 5., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 5., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 5., kedd 10:35
digitalis foldfelszini sugarzas ingyen van nem? mindig tv alap. ennek asszem kotelezo hogy ingyen legyen, 8 csatorna kbtv-t sem fogod ingyen nézni (nem még a királyiért is fizetsz).
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 5., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. augusztus 5., kedd 9:58
Kutyapártos részre nem reagálnék, érdektelen.Halfkey írta: Mint MKKP szavazó nagyon érdekelne az ügy a sajtó szemszögéből, mert az érintett képviselők posztjait olvastam, és az alapján nem tudok igazságot tenni az oldalak között. Ha beigazolódik valami, nagyot csalódok.
Viszont abban már most csalódtam, hogy a 444 ehhez a témához azt a hírközlési stílust alkalmazta hogy "Kovács Gergely egy geci, fizess elő és megtudod miért". Így a legtöbb emberhez pont annyi jut el, hogy "Kovács Gergely egy geci".
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. augusztus 5., kedd 9:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 5., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 5., kedd 8:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 3., vasárnap 18:34
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. augusztus 3., vasárnap 8:46
fankaferit betuszkolja torockai a mihazankbol a fideszbe!magnus666 írta: ki lesz a következő, busta zsolti?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 2., szombat 23:26
Ha tényleg ennyire kuka vagy a magyar nyelvhez hogy nem látod hogy ezt nem csak úgy lehet értelmezni ahogyan te szeretnéd, akkor én nem tudok segíteni. Nem szükségszerűen jön ebből a mondatból hogy ő egy drogdíler, csak hogy a koràbban felsorolt problémák a mellett a nevében ezt állítja.hehetheoriginal írta:Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megynem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
"aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer?"
Itt egyertelmuen a tevekenysegrol van szo, nem a nev a lenyeg.
De hajtsuk még, ha még iszom ma picit, lesz par szazalek eselyed nyerni egy vitaban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. augusztus 2., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 2., szombat 20:28
Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta: mivel tudod bizonyítani?
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valiknem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 2., szombat 20:12
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta:mivel tudod bizonyítani?Te sem nevettettél még meg senkit
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valik
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. augusztus 2., szombat 19:59
Ezek után mi lesz, ha jövőre ismét 4 év orbán dinasztiát kell néznünkBLevi96 írta: Katowicében egy Kneecap koncerten több tízezren harsogták egyszerre, hogy „Fuck Orbán!”
Megérte kitiltani őket![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem