hehetheoriginal írta: Es feltunesi viszketegsegben szenved?
h3x0r írta: a tobbiek biztattak, hogy breaktancoljon kicsit, mivel ez a hobbija.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 4., hétfő 18:01
hehetheoriginal írta: Es feltunesi viszketegsegben szenved?
h3x0r írta: a tobbiek biztattak, hogy breaktancoljon kicsit, mivel ez a hobbija.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. augusztus 4., hétfő 17:03
A srac egyik haverom kollegaja, mernok, jol keres, szereti az F1-et, ezert is vegezte el a palyabiro tanfolyamot. Megszokott dolog, hogy idomero vagy futam utan a palyabirok kimennek a kozonseg ele es megtapsoljak oket. Kozosen enekeltek egyet, majd a tobbiek biztattak, hogy breaktancoljon kicsit, mivel ez a hobbija. Ertem en, hogy a politika miatt sok minden szar, de mar jol se erezheti magat az ember? Ennyire azert nem kene megkeseredettnek lenni.hehetheoriginal írta: az hogy a doki tancol a mentoauto mellett, mert zene van, es epp nincs dolog, az meg oke, mert egy metert nem mozdult el a beosztott helyerol, de a palyamunkasnak ki a fasz javasolta, hogy menjen be a palyara es kezdjen el a fejen porogni?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. augusztus 4., hétfő 15:37
én a videód bevallom őszintén nem látam, de a dokinál kiemeled, hogy épp nincs dolog, feltételezem a pályamunkás sem akkor brékelt az aszfaltcsíkon, amikor 300-zal száguldoztak a kocsik, ergo épp neki sem volt sok dolga, had brékeljen ahogy a doki tette nem?hehetheoriginal írta: a dokira hegyezitek ki.
en meg a breaktancolo palyamunkasra.
udvari bolond, produkalja magat. annyira eroltetett.
az hogy a doki tancol a mentoauto mellett, mert zene van, es epp nincs dolog, az meg oke, mert egy metert nem mozdult el a beosztott helyerol, de a palyamunkasnak ki a fasz javasolta, hogy menjen be a palyara es kezdjen el a fejen porogni?![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. augusztus 4., hétfő 15:17
hehetheoriginal írta: a dokira hegyezitek ki.
az hogy a doki tancol a mentoauto mellett, mert zene van, es epp nincs dolog, az meg oke, mert egy metert nem mozdult el a beosztott helyerol, de a palyamunkasnak ki a fasz javasolta, hogy menjen be a palyara es kezdjen el a fejen porogni?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 4., hétfő 14:56
A kerdesem es felvetesem tovabbra is ugyanaz.hehetheoriginal írta: a dokira hegyezitek ki.
Te probaltad kihegyezni ra (is).zenere rangatozik a mentos....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 4., hétfő 14:10
Amugy megvolt ra a lehetoseged, hogy kimenj es felhivd a figyelmet azokra a problemakra, amik nyomjak a lelkedet, de valoszinusitem, hogy nem tetted.hehetheoriginal írta: maradjunk annyiban, máshogy gondolkodunk és látjuk a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 4., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 4., hétfő 13:42
Csak azt nem ertem, hogy akkor te magyarkent hogy mereszeled egy pillanatra is elvezni az eletet?! Panthenolt meg folyamat nyomod az arcodra gondolom reggeltol estig, mert hat egjen az a pofa, ha az ember jol erzi magat, leszarva a gondokat es az aktualis nyomorusagos helyzetet a magyar nepnek.hehetheoriginal írta: kifakadásnak az a tárgya, hogy világ szégyenei vagyunk, mindenhol vagy röhögnek rajtunk, amilyen kicsinyes szolganép vagyunk, vagy épp a rendőrségi hírekben szereplünk.
de nem kell, élj tovább a burokban.
mint egy jó kim dzsong un, rothad az ország és rothad a nép, de mikor jön a nyugat, akkor előkelő mélytorkozó talpnyalóvá válunk. hogy jön leclerc meg hamilton a céges ferrarival, akkor bizony bazmeg a fél város dögöljön meg, meg legyen lezárva, mindenki dobja el azonnal a dolgát. van ilyen más országban? nem tudom.
meg mikor a sudribunkó kosz tanulatlan geci megkapja trófeaként a herendi porcelánt, aztán összetöri a picsába röhögés közben.
rasszista? az. nacionalista? az.
jó lenne már kicsit büszkének lenni ennyi évtized után, hogy magyar vagyok.
és látni, hogy a világ nem arra tartja a fővárost pl, hogy végigbassza/kokainozza fillérekért vmi legénybúcsún.
ilyen béta szolganép feeling ez, mikor produkálja magát a külföldi néző előtt.
szekunder szégyenérzet.
de biztos nincs igazam, hisz mindenki jól szórakozott, nekem a pofámról égett volna a bőr.
aztán ezen nincs mit magyarázni, vagy érted miről beszélek, vagy nem.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 4., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 4., hétfő 12:27
Szeretem, amikor a kerdesben van a valaszdb97 írta: Ennek a kifakadásnak mi értelme amúgy azon túl hogy nagyot szerettél volna mondani de nem sikerült?
HozzászólásSzerző: db97 » 2025. augusztus 4., hétfő 11:44
Szerintem elég ember életét mentette már meg Zacher hogy kicsit jól érezhesse magát mikor épp lazítás van. Ennek a kifakadásnak mi értelme amúgy azon túl hogy nagyot szerettél volna mondani de nem sikerült?hehetheoriginal írta: Nezem ezeket a hungaroringes videokat, ahogy breaktancol a palyamunkas, zenere rangatozik a mentos....
Kozben rothad minden a hatterben, nemcsak a ringen, de az egesz orszagban. Hany milliardot basztak ki viktorek az emberek adojabol a felujitasra? De mikor konkretan bohocot kell csinalni magadbol, hogy a nyugateuropai nezo lassa, szorakozzon, hogy amugy minden rendben itt, hisz itt boldogok az emberek, az megy. Bohocok. Ahogy nyilt szinen a vilag elott alarendeljuk magunkat.. udvari bolondok
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 6:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. augusztus 3., vasárnap 19:32
Írták is a kommentelők egy páran nekik hogy ez így van régóta.Kerlon írta:Ez 5 eve is ilyen volt, csak az lepodik meg rajta, aki nem volt meg.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 3., vasárnap 18:24
Penz penz penzecske.Casillas fan írta: ezért nem is értik sokan, miért kellett nekünk Lajos.....
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. augusztus 3., vasárnap 17:51
Annyira, hogy Carlos nem csak Charles szintjén volt már a végére, hanem jobb is volt nála.....ezért nem is értik sokan, miért kellett nekünk Lajos.....lestat írta:Igen, kulon koszonet neki Hamiltonert is.RaúlCF írta: de legalább hosszabbítottak a csapatfőnökkel is mert kurva jó brigádot irányít. minőségi munka
Ezt Sainz is lehozta volna...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem