Premier League

Foci a Real Madridon túl...
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 18:10

sztem kurvajó, most játszanak a poolnál a fiatalok meg a cserék, este meg a prio csapat.
bilbaot nem tudom, mi a terv, kutyákkal nem foglalkozom
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 4., hétfő 18:09

wZoLee7 írta: Nem tudom valaha láttam e már ilyent, hogy egy csapat egy nap 2 meccset játszon le a felkészülés jegyében :lol:
lehet rosszul emlékszem de Klopp alatt is volt ilyen a Poolnál. persze a+b csapattal csinálták senki nem tolt 2 meccset.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 4., hétfő 18:06

Nem tudom valaha láttam e már ilyent, hogy egy csapat egy nap 2 meccset játszon le a felkészülés jegyében :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 4., hétfő 18:03

rio gyerek a poolban páros lábbal rúgja rá az ajtót a futballra ahogy nézem.
már most jobb, mint binicius. :kalapos:
16 éves.
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 3., vasárnap 22:54

Kár hogy sose láthattuk jobb csapatba, lehet nem volt világsztár, de sokkal több volt a karierjébe. Ronaldo távozása után őt hoztam volna, nem Hazardot.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 3., vasárnap 22:13

Ma elbúcsúzott Son is. Fura lesz nélküle egy Pl szezon. Voltak kimondottan erős szezonjai,es emberileg nagyon szerethető karakter volt, o tényleg igazi jo fiu volt. Hiányozni fog.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 3., vasárnap 9:52

_Bushido_ írta:
realmadrid95 írta: Szegeny Gutihaz14 kollega, ha ezt meglatja.. :kalapos:

Armando Broja hamarosan aláír a Burnleyhez, méghozzá végleg. A megegyezés megszületett, klubunk várhatóan 25 millió font körüli összeget kap az albán támadóért.

Forrás: Fabrizio Romano
Feletted / előtted írtam.
Chelsea, illetve az összes angol klub kb 2x--es áron tud eladni minden jöttment átlagos játékost is.

Igen, csak nem irtal penznemet, nem mindegy, hogy euro vagy font. Valamint az enyemnel volt forras is, szoval kiegeszitettem csak. Chelsea eladas teren nagyot mennek.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. augusztus 2., szombat 21:31

Armando Broja hamarosan aláír a Burnleyhez, méghozzá végleg. A megegyezés megszületett, klubunk várhatóan 25 millió font körüli összeget kap az albán támadóért.

Feletted / előtted írtam.
Chelsea, illetve az összes angol klub kb 2x--es áron tud eladni minden jöttment átlagos játékost is.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 2., szombat 21:20

inkább nem is mondok semmit. minden össze jön nekik kb eladásban
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 2., szombat 12:33

Szegeny Gutihaz14 kollega, ha ezt meglatja.. :kalapos:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. augusztus 2., szombat 12:14

nzooli93 írta: Son távozik a Spurstől.
Így érthetőek voltak a Rodrygos hírek, ugyanaz a poszt, és ő volt a csapatuk legjobbja.
Csak érthető módon Rodrygo nem akar odamenni. Pedig ott ugyanolyan sztár lehetne mint Son.

Másfelől Chelseaben évek óta van Broja, albán csatár, akit kb mindig kölcsön adtak, de sehol se volt kimondottan jó. Most úgy tűnik a Burnley megveszi 25 millióért. Elképesztő összeg egy semmire se jó csatárért. Emellett Guiu Barca nevelés is távozik. Úgy tűnik, idén tényleg szelektálnak. Épp ideje volt...

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 2., szombat 9:25

Son távozik a Spurstől.
Így érthetőek voltak a Rodrygos hírek, ugyanaz a poszt, és ő volt a csapatuk legjobbja.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 29., kedd 22:52

nuevo_ericco írta: Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.
Az most az eladó fél. :kalapos:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 29., kedd 17:32

William Saliba, az Arsenal francia válogatott hátvédje megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a szerződéshosszabbításáról, és reméli, hogy hamarosan megállapodás születik. A Newcastle elleni 3–2-es győzelem után kérdezték, aláír-e új szerződést a klubbal, amire Saliba így válaszolt: "Igen, remélhetőleg. Természetesen egyelőre nincs semmi aláírva, de jó irányba tartó beszélgetések zajlanak az ügynököm és a klub között. Meglátjuk, hogyan alakul.”

Igy velhetoen Konatera harul minden figyelme a klubnak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 12:14

Realista24 írta:a PL szorzo
Tény, a 170 milliós cédulát semmi sem indokolja. Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 11:28

nuevo_ericco írta:
Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.
Viszont ha a klub látványosan nem számol a játékossal, épp kiadott 150 milliót átigazolásokra és még nem volt nagy bevétele igazolásokból, ott érdemes kivárni az érdeklődőknek, mert augusztus végén jobb lesz az alkupozíció.
A hirek szerint itt is az van, hogy Xabi szamolna vele es nem akarja elengedni. Nyilvan a klub vb mast enged sejtetni, de itt tovabbra is az a ketto kozott a kulonbseg, ami altalaban van, a PL szorzo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 11:04

Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.
Viszont ha a klub látványosan nem számol a játékossal, épp kiadott 150 milliót átigazolásokra és még nem volt nagy bevétele igazolásokból, ott érdemes kivárni az érdeklődőknek, mert augusztus végén jobb lesz az alkupozíció.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 10:55

nuevo_ericco írta:
Pad'em írta:

Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.

Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.
Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 10:44

Pad'em írta:
nuevo_ericco írta:

Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.
Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.

Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 10:36

Kerlon írta:
Realista24 írta:

170 millió eurót olvastam ma. :ozil: :kivagyhe:

De miért? :lol:
Szerintem nem lenne ezzel gond, ha nem vettek volna előtte 95 millióért csatárt.

Nem mondom, hogy Isak kockázatmentes, de eddig karrierje alapján jó vétel lesz nekik 170ért is.
Nem latom, hogy mitol lenne Isak 170 millios jatekos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: