Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

digitalis foldfelszini sugarzas ingyen van nem? mindig tv alap. ennek asszem kotelezo hogy ingyen legyen, 8 csatorna kbtv-t sem fogod ingyen nézni (nem még a királyiért is fizetsz).
valamelyik univerzumban:

Zack, én abszolút hiszek abban hogy a tartalom nem ingyenes, és nem lehet ezt elvárni az interneten sem. Már 2011-ben is figyelmeztettek egyetemi tanórán az ingyenesség veszélyeire.
De ezt ettől még nem tartom jó témának ehhez. Meg lehet nézni nagy nemzetközi orgánumoknál is, a véleménycikkek, elemzések, mély tartalmak azok amikkel így lehet (és kell) bánni. A hírek nem ez a kategória, ez egész egyszerűen rossz újságírói gyakorlat, amit csak remélni lehet hogy véletlen/képzetlen döntés.
De ezt ettől még nem tartom jó témának ehhez. Meg lehet nézni nagy nemzetközi orgánumoknál is, a véleménycikkek, elemzések, mély tartalmak azok amikkel így lehet (és kell) bánni. A hírek nem ez a kategória, ez egész egyszerűen rossz újságírói gyakorlat, amit csak remélni lehet hogy véletlen/képzetlen döntés.
Kutyapártos részre nem reagálnék, érdektelen.Halfkey írta: Mint MKKP szavazó nagyon érdekelne az ügy a sajtó szemszögéből, mert az érintett képviselők posztjait olvastam, és az alapján nem tudok igazságot tenni az oldalak között. Ha beigazolódik valami, nagyot csalódok.
Viszont abban már most csalódtam, hogy a 444 ehhez a témához azt a hírközlési stílust alkalmazta hogy "Kovács Gergely egy geci, fizess elő és megtudod miért". Így a legtöbb emberhez pont annyi jut el, hogy "Kovács Gergely egy geci".
Viszont ez a 444 (egyébként lehetne bárki más is) fizetős felületen teszi elérhetővé a (adjuk meg a bizalmat) lényégi kritikáját érdekes jelenség. Ameddig a nyomtatott sajtó volt az újságírási mainstream addig nem merült fel, hogy csak a címlap 1-2 sorát tudom elolvasni ingyen és így akár át is verhetnek a cikkben.
Korábban én is falnak mentem, hogy a legjelentősebb írások mind csak fizetős verzióban érhetők el. Aztán rá kell jönni, hogy csak az üzleti modell alkalmazkodott a korábbi előfizetéses gyakorlathoz, immár az online térben, mint platformon. Ott vagyunk mint 2004-ben csak kevesebb újságot dobunk a kukába.
Függetlenül attól, hogy egyéni preferencia szerint melyik hírnél érezzük azt, hogy itt most a valóság torzítva van mert az ingyenes rész nem a cikket összegzi csak egy provokatív felütést mutat be, ez egy valid üzleti gyakorlat. A fodrász sem fogja ingyen levágni a hajadat és a tv-t sem fogod ingyen nézni (nem még a királyiért is fizetsz).
Régebben a nemzet meg szabadság sem volt ingyenes, a címlapon pedig csak valami szenzációhajhász negyed mondat szerepelt. Ennél a gyakorlatnál a mostani tisztességesebb. Csak mert a beetetés évtizedében ingyen volt minden ez interneten, nem fog ez így maradni és még csak logikus sem lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont most akartam linkelni én is, egyenlőre kevés az infó, de ha bizonyítottan kiderül vmi akkor az utolsó csepp hitem is odavész a politikát illetően.
Mint MKKP szavazó nagyon érdekelne az ügy a sajtó szemszögéből, mert az érintett képviselők posztjait olvastam, és az alapján nem tudok igazságot tenni az oldalak között. Ha beigazolódik valami, nagyot csalódok.
Viszont abban már most csalódtam, hogy a 444 ehhez a témához azt a hírközlési stílust alkalmazta hogy "Kovács Gergely egy geci, fizess elő és megtudod miért". Így a legtöbb emberhez pont annyi jut el, hogy "Kovács Gergely egy geci".
https://444.hu/2025/08/05/nagyon-fura-e ... egyvideken
„Nagyon fura ebben az ügyben Kovács Gergő, mintha nem ő lenne, valami nem stimmel” – kaotikussá vált a helyzet a Hegyvidéken
Elindult, majd hirtelen leállt az előző időszak korrupciógyanús ügyeit vizsgáló munka a Hegyvidéken. Akkor, amikor Tiborcz István vállalkozó meglátogatta Kovács Gergely polgármestert.
„Nagyon fura ebben az ügyben Kovács Gergő, mintha nem ő lenne, valami nem stimmel” – kaotikussá vált a helyzet a Hegyvidéken
Elindult, majd hirtelen leállt az előző időszak korrupciógyanús ügyeit vizsgáló munka a Hegyvidéken. Akkor, amikor Tiborcz István vállalkozó meglátogatta Kovács Gergely polgármestert.
fankaferit betuszkolja torockai a mihazankbol a fideszbe!magnus666 írta: ki lesz a következő, busta zsolti?![]()
Ha tényleg ennyire kuka vagy a magyar nyelvhez hogy nem látod hogy ezt nem csak úgy lehet értelmezni ahogyan te szeretnéd, akkor én nem tudok segíteni. Nem szükségszerűen jön ebből a mondatból hogy ő egy drogdíler, csak hogy a koràbban felsorolt problémák a mellett a nevében ezt állítja.hehetheoriginal írta:Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megynem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
"aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer?"
Itt egyertelmuen a tevekenysegrol van szo, nem a nev a lenyeg.
De hajtsuk még, ha még iszom ma picit, lesz par szazalek eselyed nyerni egy vitaban![]()
![]()
Csak a tisztánlátás kedvéért, te kezdtél el valaki szavain rugózni, szóval ezeket a hajtsuk még, lapozzunk stb kommenteket nem annyira értem. Totál értelmeten topik az egész, de te álltál bele.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
egy 20 éve lecsúszott, mások hátán felmászott rapperről megy a vita aki olyan fasza üzletember, hogy a fidesz peakjén Orbán-fejet rugdosott, majd a süllyedő hajóra szállt fel
ki lesz a következő, busta zsolti?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta: mivel tudod bizonyítani?
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valiknem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
"aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer?"
Itt egyertelmuen a tevekenysegrol van szo, nem a nev a lenyeg.
De hajtsuk még, ha még iszom ma picit, lesz par szazalek eselyed nyerni egy vitaban

thereisonly1ronaldo
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta:mivel tudod bizonyítani?Te sem nevettettél még meg senkit
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valik

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ezek után mi lesz, ha jövőre ismét 4 év orbán dinasztiát kell néznünkBLevi96 írta: Katowicében egy Kneecap koncerten több tízezren harsogták egyszerre, hogy „Fuck Orbán!”
Megérte kitiltani őket![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Katowicében egy Kneecap koncerten több tízezren harsogták egyszerre, hogy „Fuck Orbán!”
Megérte kitiltani őket
Megérte kitiltani őket

- ateeemadrid
Ez a dopeman megint mekkora öngól lett, istenem
tónika sem a régi már
Mondjuk pedofília, erőszak, lopás, drogok, a fideszesek erkölcsi normája, úgyhogy illik oda.

Mondjuk pedofília, erőszak, lopás, drogok, a fideszesek erkölcsi normája, úgyhogy illik oda.
Nagyon túlmagyarázod a semmit.hehetheoriginal írta: Nyilvan minden szava igaz, hisz megtalalod az interneten.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.![]()
Komolytalan. De viktor buszke lehet a kozos fotora.
Ha rendőrségi jelentést tennék le az orrod elé se lenne jó neked

Szted Dopeman életében nem terjesztett drogot?
Ennyire nem játszhatod a hülyét.
Annyira túlforgattál megint egy semmi dolgot, hogy már azt se tudod merre vagy arccal előre és hogy mi is az eredeti téma

Igyál egy Zenergee-t, attól megnyugszol

- hehetheoriginal
Nyilvan minden szava igaz, hisz megtalalod az interneten.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.

thereisonly1ronaldo
https://www.facebook.com/watch/?v=1598033057790828hehetheoriginal írta: Igazabol tokmindegy honnan ered. Hanyszor volt elitelve, mert drogdiler?
Tovabbra is pottyondi mondokaja nevetseges.
Én is drogot dugdosok el a verdámba

- hehetheoriginal
mivel tudod bizonyítani?Te sem nevettettél még meg senkit
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valik
thereisonly1ronaldo