Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 1., péntek 6:59

Pad'em írta:
Realista24 írta: Barcelona TV közölte ezt…pont olyan suttyo dolog ez, mint ahogy a Real TV is csinálni szokta.
Olcsó trollfocis szintű beszólogatásokkal szokta az RMTV búcsúztatni a Barca távozó legendáit? Egy Piquén mondjuk még el is fért volna valami ilyen, de Modricra akit még a legvéresszájúbb spanyol stadionok is megtapsoltak általában...
Nem hinnem, hogy ezt irtam volna, hanem annyit, hogy ott is ugyanaz a suttyo felfogas van, mint a Real TV-nel. Mindegy mi a kontextus.

Amugy meg alapbol is csicskak egy feltekenyek, nem is ertem mit vartatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 1., péntek 0:41

Realista24 írta: Barcelona TV közölte ezt…pont olyan suttyo dolog ez, mint ahogy a Real TV is csinálni szokta.
Olcsó trollfocis szintű beszólogatásokkal szokta az RMTV búcsúztatni a Barca távozó legendáit? Egy Piquén mondjuk még el is fért volna valami ilyen, de Modricra akit még a legvéresszájúbb spanyol stadionok is megtapsoltak általában...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 31., csütörtök 23:56

Barcelona TV közölte ezt…pont olyan suttyo dolog ez, mint ahogy a Real TV is csinálni szokta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 31., csütörtök 20:40

jo ertem mit mondasz, van benne valami.

de nem lesz ilyen soha.
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. július 31., csütörtök 20:19

hehetheoriginal írta: ennek semmi köze a visszasoroláshoz, hogy cigányként/katalánként viselkednek pályán kívül.
visszasorolni nem kell őket, mert az nekünk és a spanyol focinak is rossz lenne, de visszamenőleg nyugodtan el lehet venni a címeiket azokból az évekből, amiket csalással szereztek.

de esélytelen, hogy bármi igazságszolgáltatás legyen.
Nem azert kell visszasorolni mert ciganykent meg katalankent viselkednek a palyan kivul, hanem mert ossze vissza csalnak mindent, jatekosokat, penzeket, regisztraciokat, birokat, stb.

Magyaran azt csinalnak amit akarnak, es kovetkezo nyaron/evben ugyanugy ujra es ujra es ujra. Amikbol nyilvan elonyt szereznek, es meg hadd ne keljen sorolni.

Most a 28 bajnoki cimuk helyett lesz mittudom en 21 mondtam valamit, kibaszottul senki nem lesz elorebb es ok sem hatrebb. A lenyeg pedig itt az utobbin van. Azt a 10+ eves csalast es tiszteletlenseggel szerzett elonyuket ugy kapnak vissza a legrelevansabban, ha kicsapnak oket 1-2 osztallyal lentebb, aztan lehet igazolgatni regisztralgatni, fantom cegek reszesedeseit eladni 40-50 milliokert, hajra.

Mindezek ellenére - vagy mellett - olyan meggyozodessel kopkodnek jobbra-balra, leginkabb ránk, hogy a pofa leszakad. Fasza, igy tovabb.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 31., csütörtök 20:03

Pad'em írta: From FC Barcelona's official channel at MODRIC:

"From here, we haven’t given Luka Modric the tribute he deserves."
"His LAST GREAT CONTRIBUTION was the PASS to KOUNDÉ in the COPA DEL REY FINAL."

Més que un club. :roll:
Ez most valami vicc?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. július 31., csütörtök 18:48

hehetheoriginal írta: ennek semmi köze a visszasoroláshoz, hogy cigányként/katalánként viselkednek pályán kívül.
visszasorolni nem kell őket, mert az nekünk és a spanyol focinak is rossz lenne, de visszamenőleg nyugodtan el lehet venni a címeiket azokból az évekből, amiket csalással szereztek.

Nem sok jobb dolgot tudok elkepzelni a spanyol focinak, mintha ezt az okadek szar klubot kibasznak a 6odosztalyba :lol:

talan ha a teljes biroi testuletet lecserelnek

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 31., csütörtök 18:39

ennek semmi köze a visszasoroláshoz, hogy cigányként/katalánként viselkednek pályán kívül.

thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. július 31., csütörtök 18:37

Es vkik szerint nem szabad visszasorolni ezt a hulladek cigany csapatot osztályokkal, mert akkor jajj mi lesz a la ligaval meg a spanyol focival… :lol: :lol: :lol:

Sose felejtem el, hányan vedtek itt a barcat a lesorolassal szemben mikor kiderult a biroi lefizetes..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. július 31., csütörtök 18:09

Torgelle94 írta:

És aki a valóságra is kíváncsi, annak:
Literalisan 3 másodperccel ez után közölte a csávó, hogy viccelt és természetesen nagyon tisztelik Modricot mert legenda... :)
Szerintem buzi vagy! Ja nem is, csak vicceltem, természetesen tisztellek. Ugyanaz a legalja szint, teljes mértékben passzol a kissebbségi komplexusos kiskapufchez. Világ leggusztustalabb klubja.

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2025. július 31., csütörtök 18:01

És aki a valóságra is kíváncsi, annak:
Literalisan 3 másodperccel ez után közölte a csávó, hogy viccelt és természetesen nagyon tisztelik Modricot mert legenda... :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 31., csütörtök 17:38

Gyenge. Kroost 3 szopóval búcsúztatták. Igaz fel se merült senkiben soha, hogy ez bármennyire is releváns.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 31., csütörtök 17:24

Otvar ciganyok. :lol: :lol: :lol:

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2025. július 31., csütörtök 17:20

nincs új a nap alatt, nyomorult egy klub mindenestül
92:48

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 31., csütörtök 17:05

Hogy mi a különbség a klubok között? Iniesta 6-os számú Real mezt kapott ajándékba a nevével ellátva, amikor visszavonult.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 31., csütörtök 15:41

From FC Barcelona's official channel at MODRIC:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 31., csütörtök 15:28

mexes írta:
ferni írta: Régi szép idők mikor Victor Valdes meg Pinto volt :lol:
Visszasírom azokat az időket :kalapos:
Nem osztott nem szorzott amikor az ellenfél szökőèvente tudott átjutni a félpályán.
Ter Stegen kb egy bajnoki címet összevèdett Xavinak mikor 1gollal hozott 10 meccset a Barca...

Szánalmas amit művelnek vele vagy de Jonggal és aki még épp nincs a kirakatban. Érthetetlen hogy a homemade propaganda növendékeken kívül miért akarnak ma értelmes, lehetőségekkel teli futballisták ebben a környezetben létezni. 10 éve minden évben van valaki akinek a fejét random belenyomjak a szarba.

(Nem mintha itt nem ugyanezt az eljárást követelnè egy adag ember Alabakra Mendykre meg Vinikre)
Szurkolói diskurzus megy a fórumon az utóbbi 3 emberről. A vezetőségtől hallottál már valaha olyat, hogy el akarják adni pl. Mendyt, vagy esetleg távozásra akarják kényszeríteni? Mert én nem nagyon. Na ez a különbség a két klub között. Engedd már meg nekem mint szurkolónak, hogy kifejtsem azt, hogy kit adnék el, ez úgy sem fog osztani meg szorozni sem, mert nem én vagyok a klubelnök és még a vezetőségben sem vagyok tag.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. július 31., csütörtök 14:30

ferni írta: Régi szép idők mikor Victor Valdes meg Pinto volt :lol:
Nem osztott nem szorzott amikor az ellenfél szökőèvente tudott átjutni a félpályán.
Ter Stegen kb egy bajnoki címet összevèdett Xavinak mikor 1gollal hozott 10 meccset a Barca...

Szánalmas amit művelnek vele vagy de Jonggal és aki még épp nincs a kirakatban. Érthetetlen hogy a homemade propaganda növendékeken kívül miért akarnak ma értelmes, lehetőségekkel teli futballisták ebben a környezetben létezni. 10 éve minden évben van valaki akinek a fejét random belenyomjak a szarba.

(Nem mintha itt nem ugyanezt az eljárást követelnè egy adag ember Alabakra Mendykre meg Vinikre)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 31., csütörtök 9:05

ter Stegen top kapus volt hosszú évekig, viszont az elmúlt 1-2 éve nem volt túl erős, nem tudta már a top top szintet tartani.
Még mindig jó volt persze, nem azt mondom.

Joan Garcia meg elképesztő tehetség, én fix őt védetném

Élmény nézni őt is, hatalmas fogás lehet a Barcának, rég láttam ennyire jó fiatal kapust.

Régi szép idők mikor Victor Valdes meg Pinto volt :lol:

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 31., csütörtök 7:53

dzsi91 írta: Nekem az maradt meg főleg a barsza bajnokikról az elmúlt 4-5 évben, hogy ter stegen azért sok pontot mentett nekik. Én se értem, hogy sikerült őt közellenséggé tenni. Főleg, hogy normális kapusuk azóta se lett.
Az a durva, hogy MATS, ha felépül sem lesz rosszabb mint volt és jelenleg 33 éves, ami egy kapusnál nem rossz. Ráadásul ahogy említették vastagon benne volt a Barca sikereiben, amikor nem volt sérült és a világ egyik legjobb kapusa volt. Szczesny 35 éves, egyszer már visszavonult és én azért emlékszem szép számmal bakikra tőle, az elmúlt szezonból. Nyilván hadra fogható és beéri az új kapus mögött második számúként, mondjuk szerintem MATS-el sem lenne probléma, max. küzdene és lenne egy kis versenyhelyzet. Szóval a pénzügyi szempontokon és a sérülésen túl nincs más érv erre az elüldözésre.

Amúgy ennek fényében az összes külsős (nem saját nevelés) játékosuk helyében hagynám a szerződéshosszabbítást a fenébe, mert egy sérülés vagy egy rosszabb szezon után máglyán égetnének el, hogy nem akarok elmenni onnan, amikor a klub el akar adni.

Vissza: