Nem látom hol van itt Vini védve, inkább a kommentelő felé egy kis beszólás, hogy egy olyan videó után állít valamit, ami abból nem is derül ki.RealRaúl77 írta:Valóban nem kell mindig mindenért belerúgni, de hogy lehet őt még elvakultan védeni?ToniKroos írta:
Jaj ne már, ha még igaz is lenne, hogy eltűnt a sebessége, akkor is az nem ebből a videóból derülne ki. Most komolyan idejössz és beírod ezt néhány “lájkért”, csak mert tudod, hogy páran ugranak rá. Egy szintet tartsunk már.
Értelmes ember vagy. Én is úgy vagyok, hogy azzal nyernénk a legtöbbet, ha visszakapnánk a '24-es brazil srácot mielőtt még mélyrepülésbe kezdett, mert házon belül megoldana sok problémát, de még így is... a viselkedése nem veri ki a biztosítékot? Hogy egy szezon óta nulla a teljesítmény, csak az arc?
Akármennyire szurkolok neki... Már a feleségem is azt mondja, hogy Vinit, Vinit adják el.. pedig aztán ő nem egy vehemens szurkoló, csak amit laikusként a pályán lát belőle, már nála is kiveri a biztosítékot. Ez sokat elmond szerencsétlen srácról, és hogy mit képvisel most a klubunk mezében.
A viselkedését meg pont leszarom, én nem vagyok az ilyenekre érzékeny és szerintem túl is van fújva a dolog. A teljesítményével viszont én se voltam elégedett, meglátjuk idén mit mutat. A hozzáállásában pl. láttam változást most, sokszor szépen visszatámadott, támadásoknál sokat mozgott, hátha kimászik a gödörből. Nem láttam olyan szörnyűnek ezt a meccsét.