Igazad van, tartsunk egy szintet, úgyhogy légyszíves normális hangnemben irogass mert ez az előző két kommentednél nem sikerült.ToniKroos írta:Jaj ne már, ha még igaz is lenne, hogy eltűnt a sebessége, akkor is az nem ebből a videóból derülne ki. Most komolyan idejössz és beírod ezt néhány “lájkért”, csak mert tudod, hogy páran ugranak rá. Egy szintet tartsunk már.Pad'em írta: https://x.com/RickFCB_/status/1955339925995524253
Félelmetes mennyire eltűnt a sebessége. Konkrétan hasznavehetetlen így.
Ha nem derül ki a videóból, hogy eltűnt a sebessége akkor írd be gyors yt-re hogy Vini úgy mondjuk 2021-2024 közt. Konkrétan a világ legjobb 1v1-ezőjéből meg az egyik leggyorsabb játékosából lett egy lassú, párharcokat nyerni nem tudó gyenge paródia lassan fél éve.
Aztán kötekedsz, pedig kb én vagyok sztem az egyetlen lassan a fórumon (nyilvánvalóan melletted) aki még mindig nem adná el, mert emlékszem mit adott nekünk a fent említett 3 évben. De ez durván átfordulóban nálam. Padra mindenképp levágnám kb azonnal. A többi gondolatom R24 meg RealRaul kb leírta.
Amúgy a viselkedésével nincs gond jóideje, illetve vissza is zárt tegnap szépen, védőmunkájával sem volt gond.