wZoLee7 írta:
A rövidebb valós felépülés helyett hosszabbat közölni nem hazugság? Értem, hogy ez már ott bevett szokás és formalitás, de attól még, hogy mind elhiszitek nem lesz igaz. Vagy elcigánykodják megint a pénzügyeket vagy nem lesznek regisztrálva az újak. Nyilván úgyis megoldják, mint mindig, de egy valamit ne felejts el, évek óta hazugságok és pénzügyi csalások tartják fenn a klubotokat, és erre mind büszkék is vagytok. Eladták a szurkolóknak, hogy az a baj Ter Stegennel, hogy nem lehet rá számítani és maga az ördög mert nem akar elmenni, hol ott a baj a fizetésével van. Még csak nem is az van, hogy túl sokat keres, 6,3 millió per év, de azt 28 nyaráig. Annyit kellett volna tenni, hogy hagyni visszatérni a sérülésből, úgy intézni, hogy jó és fontos játékosnak tűnjön, hogy jövőre legyen valaki aki megveszi egy last dance-re. Ter Stegen helyében mind a 18,9 milliómat bevasalnám.
hagyj ki ebből, én nagyon nem vagyok büszke erre, egyszer sem mutogattam Tebasra, Perezre, bárki másra, you name it. A rövidebb valós felépülése nem tudom, honnan jött, mindig ez volt a narratíva, hogy a szezon végén már játszhat, Fati óta elég óvatosan kezelik ezt a klubnál, Flick pedig nem az az edző aki játszat nem 100%-os játékosokat, inkább túlzottan konzervatívan áll hozzá.
Egyébként a szerződése sem lenne gond akkor, ha nem adtak volna a negyedrangú pankrátornak évi 10 milliót, Ferrannak 13-at, Inigonak 8-at, Lewának 15-öt, a sérülésből fel sem épült Fatinak 14-et és lehetne sorolni napestig.