Hát Mendy komolyabb igen, egyszerűen nem illik ebbe az edzői felfogásba és a taktikába sem. Ha Mendy és Alaba között kellene választani, akkor én is inkább Alabat választanám. Egyrészt a középső védőkkel még mindig hadilábon állunk, mivel 2 állandó sérült van köztük, másrészt balhátvéd fronton megvagyunk és én még a legutóbbi szezon alapján adnék egy utolsó esélyt Fran Garciának. De ez már off ebben a topicban.wZoLee7 írta:Nem kell túlozni, a többség azt akarta hogy fizessük ki és bontsunk szerződést. A klub is ezt akarta, szóval annyira nem gondolják másképp mégsem, de Alaba ebből nem kért. Ezután senki (vagy nem sokan) nem írta, hogy aljas rohadék takarodjon innen. Azzal meg nem lehet vitatkozni, hogy a sérülés előtt sem volt jó formában és gólokat kaptunk róla. Rengetegen köztük én is írtam amikor visszatért, hogy jól mozog és kiscsapatok ellen pihentetés szempontjából nagyon jó is lehet, de ugye újra megsérült. Innentől senki sem tudja, hogy fog visszatérni. Azt is írták többen is, hogy Mendy a komolyabb probléma itt.tomi_b írta:
Hát igen, a klubvezetés más felfogásban gondolkodik, mint egyes szurkolótársaink, akik kiebrudalnának azonnal mindenkit, aki komolyabban sérült, huzamosabb ideje rossz formában van vagy nem szimpatikus.
Ter Stegen esetéhez visszatérve, korábban ment ugye a boszorkányüldözés De Jong és Araújo esetében is. Előbbi azóta ünnepelt sztár és szeretnének vele hosszabbítani. Összehasonlítva Alaba esetével ezt, ha a játékos ki akarja tölteni a szerződését, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. Volt itt nekünk egy Bale is, aki a 2018-as BL döntővel még 4 évig elúszkált mint hal a vízben, és közben alig tett valamit hozzá a közöshöz.