Az a durva, hogy MATS, ha felépül sem lesz rosszabb mint volt és jelenleg 33 éves, ami egy kapusnál nem rossz. Ráadásul ahogy említették vastagon benne volt a Barca sikereiben, amikor nem volt sérült és a világ egyik legjobb kapusa volt. Szczesny 35 éves, egyszer már visszavonult és én azért emlékszem szép számmal bakikra tőle, az elmúlt szezonból. Nyilván hadra fogható és beéri az új kapus mögött második számúként, mondjuk szerintem MATS-el sem lenne probléma, max. küzdene és lenne egy kis versenyhelyzet. Szóval a pénzügyi szempontokon és a sérülésen túl nincs más érv erre az elüldözésre.dzsi91 írta: Nekem az maradt meg főleg a barsza bajnokikról az elmúlt 4-5 évben, hogy ter stegen azért sok pontot mentett nekik. Én se értem, hogy sikerült őt közellenséggé tenni. Főleg, hogy normális kapusuk azóta se lett.
Amúgy ennek fényében az összes külsős (nem saját nevelés) játékosuk helyében hagynám a szerződéshosszabbítást a fenébe, mert egy sérülés vagy egy rosszabb szezon után máglyán égetnének el, hogy nem akarok elmenni onnan, amikor a klub el akar adni.