Kik voltak, akiket ennyi idősen kinéztünk, mint jövőbeli potenciális sztár??
Alipióra emlékszem, volt még valami spanyol srác is..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 14., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. augusztus 13., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 31., csütörtök 20:11
En voltam!Jim írta:írta más is, hogy hozzuk visszaPad'em írta: Álex Jiménez assistka Jimnek![]()
ha támadó szellemű jobbhátvéddel szeretnénk játszani, jöhet
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 31., csütörtök 17:49
írta más is, hogy hozzuk visszaPad'em írta: Álex Jiménez assistka Jimnek
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 31., csütörtök 16:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 30., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 30., szerda 14:59
Sulyos milliokat generalunk, hogy ki tudjuk fizetni Alabat, korabban meg a haverodathehetheoriginal írta: megint elárasztjuk szeméttel európát, mint kina a fos kütyükkel a világot![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. július 30., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 30., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 30., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 27., vasárnap 8:23
Remelhetoleg az osszes korosztaly hasonlo felfogasban jatszik,mert akkor van tenyleg ertelme.nzooli93 írta: Azt olvastam neten, hogy Arbeloa meg Xabi komolyan együtt dolgoznak, és az utánpótlás is hasonló felfogásban ,és formációban fog játszani,mint a felnőtt csapat,hogy ha szükséges, a játékosoknak könnyebb legyen az átmenet a felnőtt csapathoz,ha felviszik.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. július 27., vasárnap 4:30
Már 20 évvel ezelőtt is pont ugyanezt csináltuk. Nincs új a nap alatt.Impostor írta:Adom!BlancoMark írta:
Itt az ideje hasznalni a legtehetsegesebb fiataljainkat... Elkepeszto boostot jelenthet fiatalon ha a legjobbak mellet fejlodhetsz.
Továbbá az a tudat mennyit adhat, hogy ha jól teljesítesz, esélyed van bekerülni a felnőtt csapatba. Lehet belőled állandó kerettag.
Ezt menedzseli talán jobban a Barca mint mi. Ad esélyt.
Nálunk azért ez nem igazán volt jellemző az elmúlt években. Mi lehetősége volt egy ifistának?
Ha jó vagyok, talán megvesz valami kiscsapat, vagy kölcsönben ki tudok tűnni, hogy rám figyeljenek.
Talán most elindult valami ezzel az eladjuk, de visszavásárlási opciónk van x évig a fiatalokra trenddel.
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. július 26., szombat 22:31
Adom!BlancoMark írta:Itt az ideje hasznalni a legtehetsegesebb fiataljainkat... Elkepeszto boostot jelenthet fiatalon ha a legjobbak mellet fejlodhetsz.RaúlCF írta: nem akartam elhinni amit láttam. létezik még ilyen fiatal aki képes mindkét lábával játszani. már csak ezért is lehet próbálgatni hátha bejön. semmivel sem jobb a Casado-Bernal vonal és teljesen elvoltak velük egy működő rendszerben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 26., szombat 16:53
Itt az ideje hasznalni a legtehetsegesebb fiataljainkat... Elkepeszto boostot jelenthet fiatalon ha a legjobbak mellet fejlodhetsz.RaúlCF írta: nem akartam elhinni amit láttam. létezik még ilyen fiatal aki képes mindkét lábával játszani. már csak ezért is lehet próbálgatni hátha bejön. semmivel sem jobb a Casado-Bernal vonal és teljesen elvoltak velük egy működő rendszerben.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 26., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 26., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 26., szombat 13:48
Mert akkor meg tenyezok voltunk a jatekos piacon es nem az ingyen opciokra mentunk. Jo, hogy ilyen teren is fejlodunk, mert az egyertelmu, hogy adaptalodnunk kell a jelenlegi piaci helyzethez.Jim írta:és ez 20 éve miért nem jutott eszébe egyik edzőneknzooli93 írta: Azt olvastam neten, hogy Arbeloa meg Xabi komolyan együtt dolgoznak, és az utánpótlás is hasonló felfogásban ,és formációban fog játszani,mint a felnőtt csapat,hogy ha szükséges, a játékosoknak könnyebb legyen az átmenet a felnőtt csapathoz,ha felviszik.
sem?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 26., szombat 13:42
és ez 20 éve miért nem jutott eszébe egyik edzőneknzooli93 írta: Azt olvastam neten, hogy Arbeloa meg Xabi komolyan együtt dolgoznak, és az utánpótlás is hasonló felfogásban ,és formációban fog játszani,mint a felnőtt csapat,hogy ha szükséges, a játékosoknak könnyebb legyen az átmenet a felnőtt csapathoz,ha felviszik.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 26., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 26., szombat 13:06
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem