Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Season 25/26
Preparation days:
Barcelona: 33
Atlético: 27
Real Madrid: 15
Preparation days:
Barcelona: 33
Atlético: 27
Real Madrid: 15
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Fura mód, mindenki normálisan gondolkozik, csak a kocsog szövetségi elnök nem. Holott volt egy ígéret... Kíváncsi lennék, ha az Atlético (is) 4be jutott volna, akkor is ez lett volna e a helyzet.Pad'em írta: JUST IN: The request to postpone Real Madrid vs Osasuna has now been fully rejected. The match will be played on August 19th. It’s now fully confirmed.
Sergio Herrera, Osasuna’s goalkeeper: “We wanted to help Real Madrid and postpone our match. For us, it was the logical thing to do. Anyone with a brain would understand that there’s not enough time for Real Madrid to be 100% ready.”
El se kezdődött még a bajnokság, de máris akadályozzák a Realt.....
- Pad'em
JUST IN: The request to postpone Real Madrid vs Osasuna has now been fully rejected. The match will be played on August 19th. It’s now fully confirmed.
Sergio Herrera, Osasuna’s goalkeeper: “We wanted to help Real Madrid and postpone our match. For us, it was the logical thing to do. Anyone with a brain would understand that there’s not enough time for Real Madrid to be 100% ready.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
azota torolte a posztot ahogy nezemPad'em írta:Jézusom komoly a szagértő úrgutihaz14 írta:
krumpli orr szerint nem![]()
Kamu. Tele ezzel az X aztán felült rá anélkül, hogy utánajárt volna. Egy db komoly hír nincs sehol erről, illetve van, COPE meg Marca arról amit írtam. Ez az alsóosztályok mini VAR-ja, ahol nincs pénz a normálisra. Férfi harmadosztálytól lefele meg női első liga.
Marca cikke:
https://www.marca.com/futbol/primera-rf ... 53704295-1

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezis csak egy ujjabb kiskapu az amúgy is fogalmatlan bírók befolyásolására. Teljesen mindegy mit vezetnek be amíg ezek a vadbarmok vezetik a meccseket.gutihaz14 írta:krumpli orr szerint nemPad'em írta:
Valid de ez a VAR light és az alacsonyabb ligáknak ahol nincs VAR. 3.ligában pl Castilla meccseken lesz.
Fontos változás jön a La Ligában a 2025/26-os idénytől!
Mostantól az edzők meccsenként kétszer challenge-elhetik a játékvezető döntését – vagyis kérhetik a VAR beavatkozását vitatott szituációkban.
Ha igazuk van, a lehetőség megmarad.
Ha nem, akkor az adott challenge elvész.
Mikor kérhető a felülvizsgálat?
Gólok (pl. les, szabálytalanság gyanúja).
Büntetők megítélése vagy elutasítása.
Piros lapok (közvetlen kiállítások).
Személyazonosság tévesztése (ha a bíró rossz játékost büntet).
A sárga lapok vagy kisebb szabálytalanságok nem vizsgálhatók felül ezzel a rendszerrel
Fontos!!!
Az új „challenge” szabálya mellett a hagyományos VAR-vizsgálat is megmarad a 2025–26-os szezonban. A videóbíró továbbra is automatikusan beavatkozhat.
Ez a rendszer már FIFA- és IFAB-jóváhagyást kapott tesztelésre, így akár más topligák is bevezetheti, ha jól működik.
Eközben David Fernández Borbalán lett a spanyol játékvezetők új technikai vezetője, a VAR-rendszer szakmai felelőse pedig Eduardo Prieto Iglesias lett.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Jézusom komoly a szagértő úrgutihaz14 írta:krumpli orr szerint nemPad'em írta:
Valid de ez a VAR light és az alacsonyabb ligáknak ahol nincs VAR. 3.ligában pl Castilla meccseken lesz.

Kamu. Tele ezzel az X aztán felült rá anélkül, hogy utánajárt volna. Egy db komoly hír nincs sehol erről, illetve van, COPE meg Marca arról amit írtam. Ez az alsóosztályok mini VAR-ja, ahol nincs pénz a normálisra. Férfi harmadosztálytól lefele meg női első liga.
Marca cikke:
https://www.marca.com/futbol/primera-rf ... 53704295-1
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
gutihaz14 írta:Fontos változás jön a La Ligában a 2025/26-os idénytől!
Mostantól az edzők meccsenként kétszer challenge-elhetik a játékvezető döntését – vagyis kérhetik a VAR beavatkozását vitatott szituációkban.
Ha igazuk van, a lehetőség megmarad.
Ha nem, akkor az adott challenge elvész.
Hol lehet a bírói testületbe jelentkezni?BLevi96 írta: Én továbbra is azt mondom hogy az edzőknek is lehessen meccsenként 2 VAR kérésük, ha igazuk volt akkor marad a 2, de ha tévednek akkor 1 elveszik.
Így korlátozva lenne az időhúzás is(nincs végtelen lehetőség) és csökkene a feszültség az elmaradt bírálat miatt.
+ lehet a színészkedés is vissza esne, mert nem érné meg

krumpli orr szerint nemPad'em írta:Valid de ez a VAR light és az alacsonyabb ligáknak ahol nincs VAR. 3.ligában pl Castilla meccseken lesz.Realista24 írta: Votma?
Coaches can now request video reviews during matches.
Each coach gets two interventions per game.
Nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy valid.
Mikor kérhető a felülvizsgálat?
A sárga lapok vagy kisebb szabálytalanságok nem vizsgálhatók felül ezzel a rendszerrel
Fontos!!!
Az új „challenge” szabálya mellett a hagyományos VAR-vizsgálat is megmarad a 2025–26-os szezonban. A videóbíró továbbra is automatikusan beavatkozhat.
Ez a rendszer már FIFA- és IFAB-jóváhagyást kapott tesztelésre, így akár más topligák is bevezetheti, ha jól működik.
Eközben David Fernández Borbalán lett a spanyol játékvezetők új technikai vezetője, a VAR-rendszer szakmai felelőse pedig Eduardo Prieto Iglesias lett.
valamelyik univerzumban:

- Pad'em
Valid de ez a VAR light és az alacsonyabb ligáknak ahol nincs VAR. 3.ligában pl Castilla meccseken lesz.Realista24 írta: Votma?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mikor bevezették a VAR-t már akkor írtam hogy szükség van ilyen lehetőségre. Jobb később mint soha.Realista24 írta: Votma?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Votma?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
hála a magasságosnak, tényleg elment a ligából ez a hentes
legyenek boldogok leoval

legyenek boldogok leoval
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De Paul már nem boldogítja tovább a laligat, Messi testőre lesz Miamiban.
Szenszej"Ez volt a legnagyobb álmom. Persze mondhatnám, hogy azért igazoltam ide, mert trófeákhoz akarom segiteni az Inter Miamit, de valójában csak az érdekelt, hogy Lio mellett legyek és ÉN vigyázzak rá. Nem Suárez, nem Jordi Alba, nem Busquets, hanem ÉN. A tengerigyalogos testőre is mehet haza. Ha szájal, akkor megpucolom és kirántom paprikás lisztben, mint egy hekket. Azért lettem futballista, hogy Messire vigyázzak. Életem végig Őt akarom szolgálni, amit azért csinálok, mert valójában nincs önálló személyiségem és egy csicska vagyok." - Rodrigo De Paul

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt majd en tudomRealista24 írta:Amugy nekem jo napom van.KAG írta: Látom jó szar napja van mindkettőtöknek![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha kikerheti maganak, hogy nem foglalkozik olyannal, aki nem tud helyesen irni, akkor en ugy gondoltam, hogy nem eri meg olyannal foglalkozni, aki nem tudja az internetet haszanlni.KAG írta: Látom jó szar napja van mindkettőtöknek![]()
Amugy nekem jo napom van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Aztán végigfórumoztad az egész melóidőt és amellett, hogy nem dolgoztál, még a hsz-ek is elég gyengék lettek.hehetheoriginal írta: ne is mondd, be kellett jonni az irodaba bazmeg.

Sok sikert Áronnak! Remélhetőleg sosem látjuk az első csapat pocsék mezében, a válogatottban viszont minél hamarabb jó lenne, ha ott lehetne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyi meg neked is ment volna.hehetheoriginal írta: kerdeztem ki az, mert nem tudom, nem kaptam valaszt, cserebe erkezett a menetrendszeru beszolas.
errol ennyit akkor, gg.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kerdeztem ki az, mert nem tudom, nem kaptam valaszt, cserebe erkezett a menetrendszeru beszolas.
errol ennyit akkor, gg.
errol ennyit akkor, gg.

thereisonly1ronaldo