Premier League
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Son távozik a Spurstől.
Így érthetőek voltak a Rodrygos hírek, ugyanaz a poszt, és ő volt a csapatuk legjobbja.
Így érthetőek voltak a Rodrygos hírek, ugyanaz a poszt, és ő volt a csapatuk legjobbja.
Az most az eladó fél.nuevo_ericco írta: Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
William Saliba, az Arsenal francia válogatott hátvédje megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a szerződéshosszabbításáról, és reméli, hogy hamarosan megállapodás születik. A Newcastle elleni 3–2-es győzelem után kérdezték, aláír-e új szerződést a klubbal, amire Saliba így válaszolt: "Igen, remélhetőleg. Természetesen egyelőre nincs semmi aláírva, de jó irányba tartó beszélgetések zajlanak az ügynököm és a klub között. Meglátjuk, hogyan alakul.”
Igy velhetoen Konatera harul minden figyelme a klubnak.
Igy velhetoen Konatera harul minden figyelme a klubnak.
-
Tény, a 170 milliós cédulát semmi sem indokolja. Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.Realista24 írta:a PL szorzo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hirek szerint itt is az van, hogy Xabi szamolna vele es nem akarja elengedni. Nyilvan a klub vb mast enged sejtetni, de itt tovabbra is az a ketto kozott a kulonbseg, ami altalaban van, a PL szorzo.nuevo_ericco írta:Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Viszont ha a klub látványosan nem számol a játékossal, épp kiadott 150 milliót átigazolásokra és még nem volt nagy bevétele igazolásokból, ott érdemes kivárni az érdeklődőknek, mert augusztus végén jobb lesz az alkupozíció.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Viszont ha a klub látványosan nem számol a játékossal, épp kiadott 150 milliót átigazolásokra és még nem volt nagy bevétele igazolásokból, ott érdemes kivárni az érdeklődőknek, mert augusztus végén jobb lesz az alkupozíció.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.nuevo_ericco írta:Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.Pad'em írta:
Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.
Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.Pad'em írta:Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.nuevo_ericco írta:
Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.
Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem latom, hogy mitol lenne Isak 170 millios jatekos.Kerlon írta:Szerintem nem lenne ezzel gond, ha nem vettek volna előtte 95 millióért csatárt.Realista24 írta:
170 millió eurót olvastam ma.![]()
![]()
De miért?![]()
Nem mondom, hogy Isak kockázatmentes, de eddig karrierje alapján jó vétel lesz nekik 170ért is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.nuevo_ericco írta:Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.pheco írta: Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
senki nem akar távozni tölünk…pheco írta: Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.![]()
amíg Vallejo ült a pad végén kevés fizetéssel, annyira nem volt zavaró
Alaba Mendy Rodrygo stb nem ez a kaliber lenne…
-
Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.pheco írta:Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.Realista24 írta:
170 millió eurót olvastam ma.![]()
![]()
De miért?![]()
![]()
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()

Szerintem nem lenne ezzel gond, ha nem vettek volna előtte 95 millióért csatárt.Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()
Nem mondom, hogy Isak kockázatmentes, de eddig karrierje alapján jó vétel lesz nekik 170ért is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olyan boldogan adnám oda ennyiért Viniciust nekik...Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.

De miért?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hato is Chelsea.
Újabb védőtehetség a Chelsea kötelékében: 40 millió euróért szerződtetik a mindössze 19 éves Jorell Hato-t az Ajaxtól.
Cucucucurejjjja mögött ül majd a padon.
Befektetésnek jó.
Tavaly is vettek tucatot, most eladják őket.
Idén is vesznek sokat, gondolják, csak beválnak.
Ha meg nem, na bumm, eladják azokat is.
Újabb védőtehetség a Chelsea kötelékében: 40 millió euróért szerződtetik a mindössze 19 éves Jorell Hato-t az Ajaxtól.
Cucucucurejjjja mögött ül majd a padon.
Befektetésnek jó.
Tavaly is vettek tucatot, most eladják őket.
Idén is vesznek sokat, gondolják, csak beválnak.
Ha meg nem, na bumm, eladják azokat is.
Én nem hoznék idén középhátvédet. Huijsen, Rüdiger, Asencio, Militao, Alaba 5-ösnek meg kell oldania.reeed_ati írta:Na jó, de akkor kiket hozol, akik reálisan mozdíthatóak?KAG írta: odaig jo, hogy vinit el kell boltolni 200-ert.![]()
Utana...![]()
Konatét én pl. elég faéknek tartom, nem túl labdaügyes, de minden jel arra utal, hogy akarjuk és nálunk fog kikötni.
Kp-ra is kell valaki.
Még tényleg a holland srácban látok potenciált.
Rodri a sérülése után, nálam felejtős.
Kp-ra meg inkább egy noname tehetség, mint túlértékelt játékosok. Bár idén arra se költenék, hanem nézzük meg, hogy tényleg a keret szar vagy csak kell egy jó taktika.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na jó, de akkor kiket hozol, akik reálisan mozdíthatóak?KAG írta: odaig jo, hogy vinit el kell boltolni 200-ert.![]()
Utana...![]()
Konatét én pl. elég faéknek tartom, nem túl labdaügyes, de minden jel arra utal, hogy akarjuk és nálunk fog kikötni.
Kp-ra is kell valaki.
Még tényleg a holland srácban látok potenciált.
Rodri a sérülése után, nálam felejtős.