Robinhonak azert volt nagyon jo szezonja is, ugyis hogy serult volt. Nem csak a biciklivel tunt o azert ki. Minden labdaerintesen latszott a tehetseg, es szerintem nem csak az ido szepiti meg.
Bar rodrygo is ahogy debutalt, gyonyoru atvetel aztan egybol gol..
ferni írta:
Extrábbat elfogadom, de hogy jobb mindent is nézve azt kétlem
Hat en ha valaszthatnek a fiatal robinho meg a fiatal rodrygo kozott, elobbit valasztanam.
ferni írta:
Rodrygo is melózik a nagy sztárok helyett, akik folyamatosan leszerepeltek idén azt ő van elővéve
Kik szerepeltek le? Akik leszerepeltek is tobb golt lottek mint o kezdo letere. Ugyanannyi meccsen feleannyi golja golpassza volt a bajnoksagba mint vininek. Pont hogy az o meg a honfitarsa goljai hianyoztak a bajnoki cimhez. Ebbe a melozasaba meg szerintem sokan tobbet latnak mint ami. Mbappe es vinicius full nullajahoz kepest valamivel jobb rodrygo, de o sem vedekezik jol.
Mondom nekem kulonosebb bajom nincs rodrygoval, mindig tisztelettudo volt, nem volt latvanyos hiszti, balhes dolgai stb ezerszer elobb adnam el a honfitarsat, de amennyiben menni akar menjen. Tokre megertem az o allaspontjat is, nem akar az irritalo mogott mas poszton jatszani a klub csapataban is, de azert az o idei teljesitmenye is lassuk be egy rakas szar volt.