Az most az eladó fél.nuevo_ericco írta: Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 29., kedd 22:52
Az most az eladó fél.nuevo_ericco írta: Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 29., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 12:14
Tény, a 170 milliós cédulát semmi sem indokolja. Még az sincs, hogy olajos klub és mögötte álló ország lenne az érdeklődő.Realista24 írta:a PL szorzo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 11:28
A hirek szerint itt is az van, hogy Xabi szamolna vele es nem akarja elengedni. Nyilvan a klub vb mast enged sejtetni, de itt tovabbra is az a ketto kozott a kulonbseg, ami altalaban van, a PL szorzo.nuevo_ericco írta:Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
Viszont ha a klub látványosan nem számol a játékossal, épp kiadott 150 milliót átigazolásokra és még nem volt nagy bevétele igazolásokból, ott érdemes kivárni az érdeklődőknek, mert augusztus végén jobb lesz az alkupozíció.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 11:04
Szerintem ha a játékos menne, de a klub nem akarja feltétlen eladni, számol vele, az nem csökkenti az árat. Ez volt anno Bale-nél is, és Pogba is végül ezért ment a MU-ba anno.Realista24 írta: Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 10:55
Isak meg kijelentette, hogy tavozni akar, megis gigalovet fizetnenek erte, illetve fognak is.nuevo_ericco írta:Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.Pad'em írta:
Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.
Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 10:44
Szerintem, aki látta a klub VB-t, nyilvánvaló számára,hogy Rodrygoval nem igazán számolunk. Kell a pénzt a bevételi oldalon is, és ő a legkézenfekvőbb megoldás.Pad'em írta:Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.nuevo_ericco írta:
Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.
Arsenal, City, Liverpool. Ramon Alvarez szerint ebbe a három csapatba menne ha távozna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 10:36
Nem latom, hogy mitol lenne Isak 170 millios jatekos.Kerlon írta:Szerintem nem lenne ezzel gond, ha nem vettek volna előtte 95 millióért csatárt.Realista24 írta:
170 millió eurót olvastam ma.![]()
![]()
De miért?![]()
Nem mondom, hogy Isak kockázatmentes, de eddig karrierje alapján jó vétel lesz nekik 170ért is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 29., kedd 10:14
Nem igazán vagyunk eladási kényszerben, pont ez a probléma inkább. Nekünk az is megfelelő ha marad, viszont ugyanúgy mint minden játékosunknál ha távozni akar és hoz egy megfelelő ajánlatot elengedjük. Ezért nem tolonganak érte komoly ajánlatok mert perkálni kéne érte rendesen. Ár alatt nem fogjuk eladni erről szólt eddig a legtöbb komolyan vehető forrás. Ráadásul a játékos se ad olyan jeleket hogy minden áron távozni akarna.nuevo_ericco írta:Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.pheco írta: Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 29., kedd 10:12
senki nem akar távozni tölünk…pheco írta: Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 29., kedd 10:05
Talán pont ez a baj, mindenki tudja, hogy eladási kényszerben vagyunk, nem sietnek az ajánlatokkal. Talán Viniért még kialakulhatna egy olyan verseny, amely nagyobb aktivitásra ösztönözné az érdeklődőket. De én már ebben sem vagyok biztos, egy szezon alatt sikerült annyira leépíteni magát PR szempontból.pheco írta:Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.Realista24 írta:
170 millió eurót olvastam ma.![]()
![]()
De miért?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. július 29., kedd 9:52
Ilyen hírek és néhány létrejött átigazolás után nem igaz, hogy Rodrygot nem tudjuk rásózni egy PL csapatra 120-150M körül.Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 29., kedd 9:32
Szerintem nem lenne ezzel gond, ha nem vettek volna előtte 95 millióért csatárt.Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. július 29., kedd 8:32
Olyan boldogan adnám oda ennyiért Viniciust nekik...Realista24 írta:170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.![]()
![]()
De miért?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 7:11
170 millió eurót olvastam ma.Pad'em írta: 120 millió fontos rekordajánlattal nyit a Pool Isakért a héten.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 28., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 28., hétfő 11:58
Én nem hoznék idén középhátvédet. Huijsen, Rüdiger, Asencio, Militao, Alaba 5-ösnek meg kell oldania.reeed_ati írta:Na jó, de akkor kiket hozol, akik reálisan mozdíthatóak?KAG írta: odaig jo, hogy vinit el kell boltolni 200-ert.![]()
Utana...![]()
Konatét én pl. elég faéknek tartom, nem túl labdaügyes, de minden jel arra utal, hogy akarjuk és nálunk fog kikötni.
Kp-ra is kell valaki.
Még tényleg a holland srácban látok potenciált.
Rodri a sérülése után, nálam felejtős.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 28., hétfő 10:59
Na jó, de akkor kiket hozol, akik reálisan mozdíthatóak?KAG írta: odaig jo, hogy vinit el kell boltolni 200-ert.![]()
Utana...![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 28., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 28., hétfő 10:25
Nincs mese, vinit kell elboltolni az arabokkal, 200millió körül, Rodrygo meg megy a balosra.Pad'em írta:Idei Poolnál sose tudni, lehet Isak után is marad még ott egy költhető 100-asgutihaz14 írta:
tehat akkor eszukben sincs rodrygot vinni?![]()
Perpillanat azt mondanám marad majd Rodrygo, pláne hogy elvileg nem is akar nagyon menni.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem