80m az opcio.realmadrid95 írta: Nicolas Jackson 15 millió eurós kölcsönvéli díjért, 75 milliós opcióval a Bayern München játekosa lesz.
Jezusereje.
Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én nem tudom mit látnak abban a fasziban..realmadrid95 írta: Nicolas Jackson 15 millió eurós kölcsönvéli díjért, 75 milliós opcióval a Bayern München játekosa lesz.
Jezusereje.
Nálam full középszer.
Ha ő 75, akkor egy Rodrygo minimum 150milla..
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Nicolas Jackson 15 millió eurós kölcsönvéli díjért, 75 milliós opcióval a Bayern München játekosa lesz.
Jezusereje.
Jezusereje.
-
AdamTaylor
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
mikor lett gyermekmegorzo a profi futball? Neymar hozta be vagy elotte is beindult ez?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bellingham szulok mostantol ki vannak tiltva a Dortmund oltozojebol (es gondolom mas helyekrol is), mivel nem voltak boldogok attol, hogy a gyereket lecsereltek, es ezt a folyoson szova is akartak tenni edzo banak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez ciki lehetett 
Sok gól van ahogy látom a nyitó fordulóban.What a moment in Bundesliga
Werder Bremen lost 1-4 against Eintracht Frankfurt
Bremen’s captain, Friedl, swapped shirts with Zetter (Eintracht), the reporter got confused and asked him if he’s happy about the three points
Bro literally said “I’m a Werder player”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért a Lipcse projektért is kár, más oldalról, de ugyanolyan érdektelen lett mint a Dortmund.
Olise továbbra is kurva jó a Bayernben.
Olise továbbra is kurva jó a Bayernben.
Nem illik.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Az őskövület Coman már az araboknál van amúgy. Kimmich meg rohadt jó. Ha nem hosszabbított volna és ingyen tudtuk volna hozni a középpályára 2 évre, akkor most nem lenne ekkora pánik, hogy kit vegyünk.iden azerintem mar az is necces lesz, ilyen oskovulet comanokkal meg kimmichekkel nem fognak mar komoly kupat nyerni, rodrygora ugy mentem volna ra a helyukben mint a huzat.
A bajnokságot meg úgyis behúzzák. A Kusen szerintem csak szarabb lesz ETH allat, a Dortmund kerete meg egy vicc.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
iden azerintem mar az is necces lesz, ilyen oskovulet comanokkal meg kimmichekkel nem fognak mar komoly kupat nyerni, rodrygora ugy mentem volna ra a helyukben mint a huzat.nzooli93 írta:A Sky szerint a Bayern akár még 2 igazolást is végrehajthat a nyáron:
A lehetséges és megvalósítható célpontok:
A Manchester United Jadon Sanchoját fontolgatják;
A Manchester United Rasmus Højlundját már felajánlották a klubnak;
Fabio Vieira az Arsenaltól elérhető lenne;
Asensio a PSG-től is elérhető
Bayern szurkolónak se lehet könnyű utóbbi években.
Teljesen szetbarmoltak a csapatot nemzetközi szinten.
Nem sajnalom őket,de durva milyen inkompetens vezetőség van ott.
Kiesett Musiala ugye, ha esetleg Kane is elkezd visszaesni idovel, kb egy Bl legjobb 8 is kihivas lesz.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nzooli93
A lehetséges és megvalósítható célpontok:
Bayern szurkolónak se lehet könnyű utóbbi években.
Teljesen szetbarmoltak a csapatot nemzetközi szinten.
Nem sajnalom őket,de durva milyen inkompetens vezetőség van ott.
Kiesett Musiala ugye, ha esetleg Kane is elkezd visszaesni idovel, kb egy Bl legjobb 8 is kihivas lesz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A people managementje nem túl erős ha finoman akarok fogalmazni.ToniKroos írta:De most miért van így lenézve ETH? Mert a MUval nem ment neki? Azzal a csapattal nem sok mindenkinek menne. Az ajax pedig elég jól játszott mikor ott volt. Szóval nem értem ezt, hogy miért menekülne bárki is csak miatta._Bushido_ írta:
Kiesni nem fognak, de erősen kétlem, hogy a BL hely, de még a nemzetközi porond összejönne nekik.
Xhaka gondolom menekült ETH elől. Különben semmi értelme nem lett volna egy BL csapat Leverkusenből egy angol újonchoz menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De most miért van így lenézve ETH? Mert a MUval nem ment neki? Azzal a csapattal nem sok mindenkinek menne. Az ajax pedig elég jól játszott mikor ott volt. Szóval nem értem ezt, hogy miért menekülne bárki is csak miatta._Bushido_ írta:Kiesni nem fognak, de erősen kétlem, hogy a BL hely, de még a nemzetközi porond összejönne nekik.hehetheoriginal írta: bohoc az ember![]()
teljes hiteltelen, nulla karizma vagy tekintely
igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol![]()
Xhaka gondolom menekült ETH elől. Különben semmi értelme nem lett volna egy BL csapat Leverkusenből egy angol újonchoz menni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kiesni nem fognak, de erősen kétlem, hogy a BL hely, de még a nemzetközi porond összejönne nekik.hehetheoriginal írta: bohoc az ember![]()
igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bohoc az ember
igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol
igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ETH egy hete: Xhaka nem megy sehova, igy is mar tavozott 3 kulcsjatekos.
MA: Granit Xhaka to Sunderland, here we go! Deal agreed between all parties involved.
Understand fee will be €20m, contract until 2027.
MA: Granit Xhaka to Sunderland, here we go! Deal agreed between all parties involved.
Understand fee will be €20m, contract until 2027.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
En is igy gondolom, hihetetlen szamomra, hogy a vedelemet ennyire hanyagoljak. Guehi is keves lesz, mert darabszamra sem lesznek meg, raadasul Van Dijk is nyilvan egyre jobban elhasznalodik. Quansah meg eleve jobb vedo Gomeztol, nem is ertettem, hogy miert engedtek el, 35 millioert nem nagyon tudnak leakasztani hasonlo fiatal angol vedot.Pad'em írta:Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.RaúlCF írta: borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.
Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
még ha mondjuk 25-el több is Rodrygo akkor is jobban megéri. fiatalabb, jobb. Quansahval szerintem ők maguk se hitték el, hogy valaki ennyit ad érte. psr-be is jobb mert saját nevelés, és úgyis nézegetnek védőket. pl Guéhit akarják. ilyen pénzeket akasztanak olyan emberekért akiket nem is akarnak nagyon megtartani, elég bő a mozgásterük. azt írták, hogy ha idén 200 minuszba mennek akkor se lesz semmi psr gond. és akkor még eldobják Nunezt is 40-60 körül.Pad'em írta: Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.
Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
- Pad'em
Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.RaúlCF írta: borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.