Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 31., csütörtök 16:12

nmate írta:
wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.
Remco nem lesz tenyezo, bar lattunk mar par csodat, a szivarvanyos triko kihozza az extrat az emberbol

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 31., csütörtök 10:17

wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 30., szerda 10:29

Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 28., hétfő 17:12

Luke Littler vs Josh Rock :lol:

Apró leget dobtak a fiúk, érdemes megnézni :kalapos:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 13:12

babaking írta: Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.

Utolsó napra a következőt találnám ki:

- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.

Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.

Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
De jó, hogy ez rajtad kívül senkiben nem merül fel :lol: Nerharagudj, de ennyire nagy butaságot rég olvastam a tourral kapcsolatban. A kerékpársportban pont az a szép, hogy vannak hagyományok. A giro és a vuelta is egyre inkább behozza a városi körözést és az inkább ünnepélyes utolsó szakaszt. Pedig a girora ez kb. sosem volt jellemző.
Amit leírtál a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy mindenki megvár mindenkit elgurulnak a célig és sprint. Abszolút semmi értelme, hogy az egész mezőny ott álljon a rajtban 1+ órát az indulás miatt. Mindenki aki külön indul kell hogy autót és motort kapjon, alapból kivitelezhetetlen. Továbbá az út lezárások sem úgy néznek ki, hogy indulástól a végéig az egész szakasz zárva van. Versenyt akarsz látni az utolsó napon, de kérdem én, miért most mit láttál? Szakadó esőben a belüket kihajtva mentek a szakaszért. Nem az volt, hogy az utolsó emelkedőn próbálkoztak, hanem az utolsó 3 kör végig támadásokból állt.

Egy GT-on, az utolsó szakaszon legyen ünneplés, álljanak össze a csapatok, legyen pezsgőzés. Aztán harcoljanak a végén a szakaszért. Aki 20 szakasz alatt nem tudta megszerezni a sárga trikót az a 21.-en már ne erőlködjön.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 28., hétfő 12:32

Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.

Utolsó napra a következőt találnám ki:

- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.

Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.

Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 11:57

nmate írta: Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.
Fú tényleg, Matyival nagyon komolyat harcoltak volna. Összességében amúgy, szerintem jobb így az utolsó szakasz. Az a párizsi tömeg megérdemli ezt a versenyt. Továbbá, ha nem Pogacarnak hívják a sárgatrikóst, akkor ez nem az összetett menőké. Azt is megkockáztatom, hogy időjárástól függetlenül ugyan így neitralizálni kell, ne számítson már be az összetettbe és mehet aki akar.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 28., hétfő 11:04

Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 27., vasárnap 21:12

wZoLee7 írta:
ferni írta: van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

Pogacar meg ugye nem jöhet full erőből lefelé, ennyit nem ér a szakasz
Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.
Így van, kifáradt ő is, Jonas is. Akik mind kérdezgették miért nem támadott Jonas azok nem bicajoztak soha életükben, el sem tudjuk képzelni milyen az amikor full powerben nyomják végig a 3 hetet. Ahogy Pogi mondta idén 1 laza etap volt, mindenhol máshol fullosan mentek.
Meg is látszik a különbség, Wout ma jóval pihentebb lehetett mint Pogi, hiszen pénteken amikor "csak" 120 km-s etap volt akkor is voltak olyanok, hogy fél órás késéssel értek be. Az rengeteget számít másnap, harmadnap.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 20:26

ferni írta: Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni :lol:
Az, hogy esik, csúszik, ellehet esni mindenkire vonatkozik nem csak Pogacarra vagy arra aki nyert valamit. Viszont aki ezt csinálja az nem fél, a félősek nem nyernek semmit.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:52

Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 19:46

ferni írta: van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:31

van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 27., vasárnap 17:56

LIVE Finals | World RX of Hungary 2025
Másik topikba behoztam Nyirádot, kedvet kaptam újranézni, akit érdekel, itt vannak a döntők. :)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 11:40

Anthony írta: Szerintem Pogi vagy beteg volt vagy csak egyszerűen elfáradt a harmadik héten és nem volt miért támadjon. Persze szakasz győzelem mindig jó de nem bármi áron. És szerintem már tartalékol a Vueltára. Az a pár perc/másodperc különbség amennyi kellett volna egy-egy szakasz győzelemhez nem tűnik soknak, de hatalmas energiákat felemészt és hosszú távra is kihat.
Szerintem nem fog indulni a vueltan. Ha ott akar lenni a vb-n és meg is akarja nyerni akkor semmi értelme. Választania kell a kettő közül és még ha azt mondja hogy nincs vb és vuelta van akkor sem egyértelmű esélyese. Ősszel talán már csak lombardiája lesz.

Ez a kicsi emelkedő bőven elég, ha Pogi megindul egy sprinter sem marad ott. Legalább jó lesz az utolsó szakasz, bár idén volt pár nap amitől azt vártam, hogy jó lett aztán a nagy semmit néztük :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 27., vasárnap 11:37

Talán nem lesz eső, akkor viszont sprintbefutó lesz. Nem gondolom, hogy egy ilyen pici hegy gondot okozna, tegnap pihenősen értek be a sprinterek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 27., vasárnap 11:06

Szerintem Pogi vagy beteg volt vagy csak egyszerűen elfáradt a harmadik héten és nem volt miért támadjon. Persze szakasz győzelem mindig jó de nem bármi áron. És szerintem már tartalékol a Vueltára. Az a pár perc/másodperc különbség amennyi kellett volna egy-egy szakasz győzelemhez nem tűnik soknak, de hatalmas energiákat felemészt és hosszú távra is kihat.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 10:23

Kíváncsi leszek a mai tour utolsó szakaszra, bekerült egy 1,1 km-es emelkedő amit 3x tesznek meg. Szerintem Pogi már az elsőnél támadni fog és rámegy a solo szakaszgyőzelemre. Kicsit olyan volt mintha egész héten erre tartalékolt volna. A zöldért már nem tud harcolni így a lidl-trek sem biztos, hogy próbálkozik majd, Milannak az emelkedő csak akkor lesz meg a mezőnnyel ha nem mennek tempót.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 26., szombat 20:40

Ma emberi időben Ufc. :)
10kor Magomedov vs Barriault, 11kor Whitakker vs De Ridder.

Shara utoljára nekem hatalmas csalódás volt Page ellen..
Kíváncsi vagyok, tud-e most javítani.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 25., péntek 10:57

Igazából az UAE kényelmes helyzetben van. Ha akarnak mehetnek tempót, de ha semmit nem akarnak kockáztatni akkor az UAE vonat rááll Jonas kerekére és ennyi. 4 perccel játszhat, nem is kell a végén sem minden támadást átvennie.

Szerk. gondolom a lejtmenetet nyomni azt nem Pogira értetted, neki ott nem kell feleslegesen kockáztatni. Neki csak "be kell gurulni" Jonas kereke mögött nem sokkal
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Vissza: