Nem kapcsolódnak ide azok a dolgok, amiket felsoroltál. Itt magával a személyiséggel van probléma. Van egy csapatmorál, amit az ő meghatározó szerepe ronthat. Nyilván amíg jól megy neki, kevesen szólják meg, de amikor nincs mögötte tényleges teljesítmény és ugyanaz a pofa jár, akkor már baj van és a többieket is frusztrálja majd ez.doncsontos írta:ja, mert amugy nem aza bajunk, hogy nincs egy épkézláb kp-s aki átmenetet biztosit a védők és támadok között. vagy hogy nincs értelmes balhátvédünk vagy 5 éve, vagy hogy egy olyan edzőnk volt akinek esze ágába se volt kiprobálni uj dolgokat, ifistákat. a legnagyobb bajunk vini, és ha eladnánk azzal megoldódna minden problémánk.R. Carlos írta:
Milyen gyorsan rendbe lenne téve ez a csapat, mindössze egy átigazolással. Nem tudom elhinni, hogy senkit nem zavar a tevékenysége a csapaton belül, vagyis inkább azt, hogy valakit nem zavar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen felül már előttem is felsorolták, ha eladnák, akkor tudnánk venni középpályára is egy megfelelő játékost, pl. Vitinhát. Balhátvédet szerintem nem fogunk már ezek után venni idén.