realmadrid95 írta:
Pad'em írta:
Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.
Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
En is igy gondolom, hihetetlen szamomra, hogy a vedelemet ennyire hanyagoljak. Guehi is keves lesz, mert darabszamra sem lesznek meg, raadasul Van Dijk is nyilvan egyre jobban elhasznalodik. Quansah meg eleve jobb vedo Gomeztol, nem is ertettem, hogy miert engedtek el, 35 millioert nem nagyon tudnak leakasztani hasonlo fiatal angol vedot.
Igen, ha nem erősítenek középen, úgy járhatnak könnyen, mint amikor Fabinho, meg Keita lettek visszarakva kh-nak.
Virgin gyakorlatilag a tavalyi évet is teljesen végigtolta, Gomezt Slot sokáig nem is használta, aztán decemberben ki is dőlt.. Ki tudja mit bír majd a sérülés után.
Komolytalan lenne, ilyen szűk védelemmel nekifutniuk a szezonnak, kizártnak tartom, hogy ne járnának úgy, mint mi tavaly. Egy sérülés, meg egy sárgás eltiltás bármikor befigyelhet, de perpill már erre sincs megoldás.