Tipp?
Baszki két KO fordulásból könyökkel..

Egyébként ez nem brutál életveszélyes, könyökkel totál erővel halántékra??

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 30 perccel ezelőtt
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 13., szerda 19:45
Tippre Borz, de talán eddig még nem volt ilyen komoly ellenfele..Realista24 írta: DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 13., szerda 18:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. augusztus 1., péntek 7:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 1., péntek 7:04
Rollert olvastam. Mondjuk mindegy.hehetheoriginal írta: Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 1., péntek 7:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 31., csütörtök 16:12
Remco nem lesz tenyezo, bar lattunk mar par csodat, a szivarvanyos triko kihozza az extrat az emberbolnmate írta:Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 31., csütörtök 10:17
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 30., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 28., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 13:12
De jó, hogy ez rajtad kívül senkiben nem merül felbabaking írta: Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.
Utolsó napra a következőt találnám ki:
- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.
Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.
Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 28., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 11:57
Fú tényleg, Matyival nagyon komolyat harcoltak volna. Összességében amúgy, szerintem jobb így az utolsó szakasz. Az a párizsi tömeg megérdemli ezt a versenyt. Továbbá, ha nem Pogacarnak hívják a sárgatrikóst, akkor ez nem az összetett menőké. Azt is megkockáztatom, hogy időjárástól függetlenül ugyan így neitralizálni kell, ne számítson már be az összetettbe és mehet aki akar.nmate írta: Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 28., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 27., vasárnap 21:12
Így van, kifáradt ő is, Jonas is. Akik mind kérdezgették miért nem támadott Jonas azok nem bicajoztak soha életükben, el sem tudjuk képzelni milyen az amikor full powerben nyomják végig a 3 hetet. Ahogy Pogi mondta idén 1 laza etap volt, mindenhol máshol fullosan mentek.wZoLee7 írta:Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.ferni írta: van Aert mit varázsolt![]()
mekkora volt
Pogacar meg ugye nem jöhet full erőből lefelé, ennyit nem ér a szakasz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 20:26
Az, hogy esik, csúszik, ellehet esni mindenkire vonatkozik nem csak Pogacarra vagy arra aki nyert valamit. Viszont aki ezt csinálja az nem fél, a félősek nem nyernek semmit.ferni írta: Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 19:46
Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.ferni írta: van Aert mit varázsolt![]()
mekkora volt
Pogacar meg ugye nem jöhet full erőből lefelé, ennyit nem ér a szakasz
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 27., vasárnap 17:56
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem