Már nem fér bele az, hogy eltartott kisujjal megpróbáljanak függetlenedni az ilyen politikai perfomrance-októl. Bele kell állni, visszatámadni, polarizálni. Akik még a táborban vannak, gyűlöljék meg Majkát, meg mindenkit, aki elmegy a koncertjeire, aki a fesztiválokon mocskos Fidesz-ezik, stb. Mindig ez volt a taktikájuk, de most 100x fokozaton kell tolniuk, mert úgy néz ki, reális ellenfél vár rájuk jövő tavasszal. Meg ez a félfasiszta politizálás is inkább a tét növelését követeli a konszolidáció helyett. Nem lehet hirtelen a másképp gondolkodókra, kritikusokra máshogy tekinteni, mert az csak összezavarná a tábort, hogy "most aki kritizál, az mégis ember?".lestat írta:Nekem ami ebben elkepeszto meg mindig hogy ha raismertek a dalban Orbanra es azt hiszik rola szol…hat az nem eppen pozitivum.

Politika
-
Re: Politika
Igen és nyomják tovább.Nem veszik észre hogy ezzel csak ártanak maguknak.lestat írta:Nekem ami ebben elkepeszto meg mindig hogy ha raismertek a dalban Orbanra es azt hiszik rola szol…hat az nem eppen pozitivum.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem ami ebben elkepeszto meg mindig hogy ha raismertek a dalban Orbanra es azt hiszik rola szol…hat az nem eppen pozitivum.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Azért ne vicceljünk már, nem mindegy hogy egy hitel euroban vagy forintban van
Jó esélyjel egy 6%-os forintos hitellel is jobban jár az azt felvevő, mint egy 2%-os eurossal. Kiszámoltattam neked (Perplexityvel mert lusta vagyok és korlátos az időm, de rendben lévőnek tűnik a matek) az elmúlt 25 évben a kettő közül a forintossal lett volna 5%-al kevesebb a teljes visszafizetendő összeg. Nyilván nem fog megismétlődni pont így az előző 25 év, de egyfelé tart a forint árfolyama, azt gondolom mindenki látja.
A 3% forintban az meg konkrétan ajándék. Mármint a felvevőnek, és kiadás minden más adófizetőnek. Itt igazából a tanulság szerintem nem az hogy a kormány fos (ezt tudtuk), hanem hogy pár éve piaci alapon is lehetett fixálni 3% körüli forintos hitelt. Nekem van ilyenem (3,33%, 2021-es hitel), ezt szerintem mindenkinek érdemes levonni tanulságnak hogy ha újra ilyen pénzkörnyezet lesz, akkor rohadtul érdemes (okosan) eladósodni.

A 3% forintban az meg konkrétan ajándék. Mármint a felvevőnek, és kiadás minden más adófizetőnek. Itt igazából a tanulság szerintem nem az hogy a kormány fos (ezt tudtuk), hanem hogy pár éve piaci alapon is lehetett fixálni 3% körüli forintos hitelt. Nekem van ilyenem (3,33%, 2021-es hitel), ezt szerintem mindenkinek érdemes levonni tanulságnak hogy ha újra ilyen pénzkörnyezet lesz, akkor rohadtul érdemes (okosan) eladósodni.
-
Tudja, de azt is tudja, hogy akikhez szól, azok a megyéjük határát alig hagyják el, és fogalmuk sincs róla, hogy pl. a környező országokban a 3%-os kamat a piacon is teljesen normális (az alacsonyabb is), nem kell hozzá állami támogatás sem.Anthony írta:Vajon azt tudja
1. nem tudjaAnthony írta: Vitya:Vajon azt tudja, hogy az ismerősöm Brüsszelben 1,5%-os kamatra vette a lakást, és azt mondja bármi is történjen nem mehet 2% fölé a kamat? 40 éves korig bárki felveheti ezt a hitelt.A hazai ingatlanpiacon 2025 szeptemberétől jelentős élénkülés várható: ekkor indul el az Otthon Start program, amely az első lakásvásárlókat 3 százalékos, vagyis államilag támogatott, kedvezményes kamattal kínált lakáshitelekkel segíti. Orbán szerint most van lehetőség arra, hogy legyen saját lakása az embereknek, ki van nyitva a pálya. Azt mondta: ma máshol Európában nincs ilyen lehetőség. Szerinte ha ez sikerül, akkor Magyarország lesz az első olyan ország Európában, ahol a nagykorúak számára lehetővé teszik a saját lakás vásárlását, ennek a törlesztője kevesebb lesz, mint ha valaki albérletet fizetne. Jogos félelemnek tartja, hogy ez a lakásárakra is hatással lehet, de éppen ezért a négyzetméterár meg van határozva, így nem tud drágulni a lakások ára.
2. ha tudna is hazudnia kene, verukben van. ez a fidesz
3. nezem a posvanyosi videokat , undorito hogy csak az ellenzeki fiatal szavazok gondolkoznak el azon hogy talan masz fa..aval nem verik a csalant es nem szavaznak egy olyan orszag valasztasan ahova nem adoznak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2025. július 28., hétfő 8:43-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vitya:
Vajon azt tudja, hogy az ismerősöm Brüsszelben 1,5%-os kamatra vette a lakást, és azt mondja bármi is történjen nem mehet 2% fölé a kamat? 40 éves korig bárki felveheti ezt a hitelt.A hazai ingatlanpiacon 2025 szeptemberétől jelentős élénkülés várható: ekkor indul el az Otthon Start program, amely az első lakásvásárlókat 3 százalékos, vagyis államilag támogatott, kedvezményes kamattal kínált lakáshitelekkel segíti. Orbán szerint most van lehetőség arra, hogy legyen saját lakása az embereknek, ki van nyitva a pálya. Azt mondta: ma máshol Európában nincs ilyen lehetőség. Szerinte ha ez sikerül, akkor Magyarország lesz az első olyan ország Európában, ahol a nagykorúak számára lehetővé teszik a saját lakás vásárlását, ennek a törlesztője kevesebb lesz, mint ha valaki albérletet fizetne. Jogos félelemnek tartja, hogy ez a lakásárakra is hatással lehet, de éppen ezért a négyzetméterár meg van határozva, így nem tud drágulni a lakások ára.
Nekem az oldalamon semmi politikai tartalom nincs, sőt, máshova se kommentelek ilyen ügyben, egyszerűen nem érdekel az egész. Viszont a múltkor jelentkeztem tagnak,elsőre nem, másodjára felvettek. 5 percig voltam bent, aztán kiléptem a picsába. Viktor,menczer irogatott ott posztokat.M1Ö írta: Múltkor téma volt a harcosok klubja csoport tagság. Mi kell, hozzá, hogy befogadjanak? Ha megnézik a profilom és azt látják, hogy kormánykritikus vagyok, akkor dobnak a francba? Mert amúgy akkora móka lenne bekerülniLáttam egy AI videót, hogy mi a közös MPbe, Dobrevbe meg Karácsonyba? Spoiler... helyes válasz a C, mind imádják a pride-ot. Erről jutott eszembe, hogy látnom kell, hogy mik mehetnek a harcosok közt
![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Múltkor téma volt a harcosok klubja csoport tagság. Mi kell, hozzá, hogy befogadjanak? Ha megnézik a profilom és azt látják, hogy kormánykritikus vagyok, akkor dobnak a francba? Mert amúgy akkora móka lenne bekerülni
Láttam egy AI videót, hogy mi a közös MPbe, Dobrevbe meg Karácsonyba? Spoiler... helyes válasz a C, mind imádják a pride-ot. Erről jutott eszembe, hogy látnom kell, hogy mik mehetnek a harcosok közt

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha nem modositanak az algoritmuson, akkor csak azoknal jelenik meg, akik valamilyen modon interaktaltak egy ilyen oldal vagy szemely posztjaival.h3x0r írta:Viszont az organikus terjedését továbbra sem blokkolják. Tehát ha egy több ezres - tizezres csoport (hát ott is van a harcosok klubjagutihaz14 írta:
de az eleresuk nem kicsit be fog szukulni ezzel) folyamatosan like-olja, kommentel, megosztja, akkor a fb algoritmusa siman felkapja és még ha kisebb mértékben is, de el fog jutni az emberekhez.
En peldaul nem latok se NER, se Tisza posztokat. Van - volt - nehany identitasszegeny ismerosom, akik osztogatjak ezeket, de oket instant torlom is.
- ___Samy___
De csak azoknal az embereknel dobja fel az algoritmus, akik kedvelik, osztjak, meg ezek, nem? Mert en kurvara nem csinaltam egyiket sem, es ugyanugy lattam oket gorgetes kozben. Mar az plusz pont, ha azoknal megszunik, akiket nem erdekel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Viszont az organikus terjedését továbbra sem blokkolják. Tehát ha egy több ezres - tizezres csoport (hát ott is van a harcosok klubjagutihaz14 írta:de az eleresuk nem kicsit be fog szukulni ezzelRealista24 írta:
A cég ugyanakkor hangsúlyozta: a politikai témájú tartalmak posztolását nem tiltja meg, sem a felhasználóknak, sem a politikusoknak. Ami változik: az ilyen tartalmakat nem lehet majd fizetett hirdetésként népszerűsíteni a Metánál.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vadhajtások meg Szakács Pista posztja alatt azért örültek, hogy végre megfeneklik a Tisza. Pedig nem nehéz egy statisztikát keresni a Fidesz, CÖF, Nenzeti Ellenállás Mozgalom stb költéseiről.Dupla D írta:Ha betiltottak volna, akkor a MP oldala is keményen megszenvedte volna. Viszont a Tiszánál nagyon minimális hirdetés ment eddig, így ez egy óriási hátrány a fidesznek, akik minden seggnyalójukkal együtt milliárdokat hirdettek el kampányidőszak nélkül is.Realista24 írta:
A cég ugyanakkor hangsúlyozta: a politikai témájú tartalmak posztolását nem tiltja meg, sem a felhasználóknak, sem a politikusoknak. Ami változik: az ilyen tartalmakat nem lehet majd fizetett hirdetésként népszerűsíteni a Metánál.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BlancoMark
A kovetkezo almom, hogy az utcan levo politikai hirdeteseket is betiltjak. Egy remalom a jelenlegi helyzet, foleg valasztasok idejen nyilvan.Dupla D írta:Ha betiltottak volna, akkor a MP oldala is keményen megszenvedte volna. Viszont a Tiszánál nagyon minimális hirdetés ment eddig, így ez egy óriási hátrány a fidesznek, akik minden seggnyalójukkal együtt milliárdokat hirdettek el kampányidőszak nélkül is.Realista24 írta:
Mas orszagokban van arra pelda, hogy valasztokerulerenkent egy darab tabla ki van rakva az osszes indulo part logojaval es egy weboldal ahol elerhetoek a kulonbozo part programok. Nagyon kovetendonek tartom.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha betiltottak volna, akkor a MP oldala is keményen megszenvedte volna. Viszont a Tiszánál nagyon minimális hirdetés ment eddig, így ez egy óriási hátrány a fidesznek, akik minden seggnyalójukkal együtt milliárdokat hirdettek el kampányidőszak nélkül is.Realista24 írta:A cég ugyanakkor hangsúlyozta: a politikai témájú tartalmak posztolását nem tiltja meg, sem a felhasználóknak, sem a politikusoknak. Ami változik: az ilyen tartalmakat nem lehet majd fizetett hirdetésként népszerűsíteni a Metánál.rashidm írta: Majd valami mast kitalálnak ugyis…
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
de az eleresuk nem kicsit be fog szukulni ezzelRealista24 írta:A cég ugyanakkor hangsúlyozta: a politikai témájú tartalmak posztolását nem tiltja meg, sem a felhasználóknak, sem a politikusoknak. Ami változik: az ilyen tartalmakat nem lehet majd fizetett hirdetésként népszerűsíteni a Metánál.rashidm írta: Majd valami mast kitalálnak ugyis…
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A cég ugyanakkor hangsúlyozta: a politikai témájú tartalmak posztolását nem tiltja meg, sem a felhasználóknak, sem a politikusoknak. Ami változik: az ilyen tartalmakat nem lehet majd fizetett hirdetésként népszerűsíteni a Metánál.rashidm írta: Majd valami mast kitalálnak ugyis…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nyugi, csak hirdetéseket nem lesznek ezután (pártok, politikusok kampányanyagai). Shortban, videóban, stb. ugyanúgy oszthatja az igét bárki.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Majd valami mast kitalálnak ugyis…