Szoboszlai, Salah, Wirtz együtt kezdő, Kerkez pad.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 26., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 25., péntek 23:48
buy back volt. csak ok kicsit nagyobbra lovik be ezeket az arakat mint miRealista24 írta: City vett egy kapust 40 millio fontert. James Trafford-ot a Burnleytol.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 25., péntek 22:40
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 25., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 15:43
Inkabb 140 rol 120 ra, szerintem ilyesmiben gondolkodhat a Pool.Kerlon írta:Koordinaljak a 95 milios vetelaru csatarral a 200 helyett 150re?realmadrid95 írta:
Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.big biznisssz
Nem gondolnám, hogy két ilyen értékű csatárt kéne enniük. Nunez így fix lép, Diazt nagyon repesgetik.Realista24 írta:
Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.
Nyilván csori Jota is offolt onnét, de akkor sem ez tűnik jó forgatókönyvnek nekik.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 25., péntek 15:22
Pár napja volt fent fbn egy kép, miszerint:Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 25., péntek 13:31
Koordinaljak a 95 milios vetelaru csatarral a 200 helyett 150re?realmadrid95 írta:Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.Realista24 írta:
Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.
Nem gondolnám, hogy két ilyen értékű csatárt kéne enniük. Nunez így fix lép, Diazt nagyon repesgetik.Realista24 írta:Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.Kerlon írta: Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.
Amit nem értek, hogy akkor minek vertek el 95 milliót Ekitikére.
Mondjuk 222 M+t én se adnék, de ezen b----a fel magát inkább hehe![]()
Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 25., péntek 12:18
100 ért egy 23 éves európában azért valamit már mutatott támadó vagy fele annyiért egy argentin 17 éves aki még az ég világon semmit nem mutatott? Van rá pénzük, Ők úgy kockáztatnak, nekünk nincs, mi így. Rpdrygonak kellene 150 körül lennie, de hát mindenki annyit ér amennyit fizetnének vagy fizetnek érte. A united is kiadott 75 milliót egy Mbeumo-ra, de a cyti Dokuja is 60-ért vagy menyiért illik a sorba. A pl klubok megtehetik, hogy így igazolnak b meg c vonalas játélkosokat, nekünk ez érthetetlen már. A poolal kapcsolatban meg inkább a többieket tartom olyan jó igazolásnak.Pad'em írta:Ez az eddig semmit nem mutató Ekitike miért olyan jó igazolás közel 100 millióért?wZoLee7 írta: Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 25., péntek 11:17
Ha megnezem a Frankfurt top 5 legdragabban eladott jatekosat, Kolo Muani, Ekitike, Marmoush, Jovic, Haller, osszesen kozel 400 millaert, en annyira nem lennek nyugodt a Liverpool szurkolok helyeben.Pad'em írta:Ez az eddig semmit nem mutató Ekitike miért olyan jó igazolás közel 100 millióért?wZoLee7 írta: Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 25., péntek 10:48
Ez az eddig semmit nem mutató Ekitike miért olyan jó igazolás közel 100 millióért?wZoLee7 írta: Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 25., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 10:01
Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.Realista24 írta:Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.Kerlon írta:
Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.
Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 9:56
Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.Kerlon írta:Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.Realista24 írta:
Azt irjak rekord lehet belole...
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 9:51
Pl tortenelem legnagyobb uzlete lehet, nem all time.Kerlon írta:Realista24 írta:
Azt irjak rekord lehet belole...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 25., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 25., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 25., péntek 9:09
Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.Realista24 írta:Azt irjak rekord lehet belole...Kerlon írta:
180
majd a piac beárazza
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. július 25., péntek 8:05
Plusz ha jol emlekszem Slot elso szezonjara egy darab uj igazolast se kapott, szoval igazabol a tavaly nyari budzsejuk is megvan. Ha meg leosztjuk igy akkor 2 nyarra az idei koltekezest, kijonnek a szamok. Raadasul csak akkor fog Isak menni szerintem, ha eladjak Diazt es Nunest is, beloluk is 100+ milla fog jonni.Realista24 írta:Evi 170-200 millio bejon nekik a bajnoksagbol, kozel egy szazas (attol fuggoen meddig mennek) a BL-bol, eladasok + egyeb bevetelek.Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
Nem mindenki Barcelona.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 8:00
Evi 170-200 millio bejon nekik a bajnoksagbol, kozel egy szazas (attol fuggoen meddig mennek) a BL-bol, eladasok + egyeb bevetelek.Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem