Premier League

Foci a Real Madridon túl...
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. július 27., vasárnap 21:17

realmadrid95 írta:
Pad'em írta:

Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.

Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
En is igy gondolom, hihetetlen szamomra, hogy a vedelemet ennyire hanyagoljak. Guehi is keves lesz, mert darabszamra sem lesznek meg, raadasul Van Dijk is nyilvan egyre jobban elhasznalodik. Quansah meg eleve jobb vedo Gomeztol, nem is ertettem, hogy miert engedtek el, 35 millioert nem nagyon tudnak leakasztani hasonlo fiatal angol vedot.

Igen, ha nem erősítenek középen, úgy járhatnak könnyen, mint amikor Fabinho, meg Keita lettek visszarakva kh-nak.

Virgin gyakorlatilag a tavalyi évet is teljesen végigtolta, Gomezt Slot sokáig nem is használta, aztán decemberben ki is dőlt.. Ki tudja mit bír majd a sérülés után.

Komolytalan lenne, ilyen szűk védelemmel nekifutniuk a szezonnak, kizártnak tartom, hogy ne járnának úgy, mint mi tavaly. Egy sérülés, meg egy sárgás eltiltás bármikor befigyelhet, de perpill már erre sincs megoldás.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 26., szombat 14:13

https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/leg ... nnak-video

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 26., szombat 13:57

nzooli93 írta: Match 4 adja a Pool-Milan barátságos meccset 13:30kor,ha esetleg valaki kidőlne kicsit az ebéd után :mrgreen:
Szoboszlai, Salah, Wirtz együtt kezdő, Kerkez pad.
Nagy golt lott Szobo.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 26., szombat 13:45

Olyan ez a pool mez mintha mindegyikrol lekopott volna a szam meg a nev.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 26., szombat 13:04

Match 4 adja a Pool-Milan barátságos meccset 13:30kor,ha esetleg valaki kidőlne kicsit az ebéd után :mrgreen:
Szoboszlai, Salah, Wirtz együtt kezdő, Kerkez pad.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 25., péntek 23:48

Realista24 írta: City vett egy kapust 40 millio fontert. James Trafford-ot a Burnleytol.
buy back volt. csak ok kicsit nagyobbra lovik be ezeket az arakat mint mi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 25., péntek 22:40

Arsenal ringbe száll Liverpoollal... Gyökeres horogra akadt nekik
szuperliga.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 25., péntek 18:12

a Liverpool spóroljon csak Rodrygora, drága lesz nekik reméljük :kalapos:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 15:43

Kerlon írta:
realmadrid95 írta:

Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.
Koordinaljak a 95 milios vetelaru csatarral a 200 helyett 150re? :kalapos: big biznisssz
Realista24 írta:

Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.
Nem gondolnám, hogy két ilyen értékű csatárt kéne enniük. Nunez így fix lép, Diazt nagyon repesgetik.

Nyilván csori Jota is offolt onnét, de akkor sem ez tűnik jó forgatókönyvnek nekik.
Inkabb 140 rol 120 ra, szerintem ilyesmiben gondolkodhat a Pool. :mrgreen: Sok helyen irjak, hogy megdontheti Coutinho 160 millios uzletet, amivel a Pl legnagyobb uzlete lenne, viszont 140 korul elengednek mar mas forrasok szerint, igy, hogy jott Ekitike meg talan tudnak alkudni belole, hiszen amig nincsenek tavozok nem lesznek kenyszerben.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 25., péntek 15:22

Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
Pár napja volt fent fbn egy kép, miszerint:

Won the PL = 180 m font
Finished top of the UCL table = 80 m font
New Adidas deal = 60 m font
Player sales this summer = 60 m font
Net transfer spend last season +4 m font

Ekitike se ér 95öt, holott anno CR volt annyi.
Isak se ér 100+t.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 25., péntek 13:31

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.
Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.
Koordinaljak a 95 milios vetelaru csatarral a 200 helyett 150re? :kalapos: big biznisssz
Realista24 írta:
Kerlon írta: Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.

Amit nem értek, hogy akkor minek vertek el 95 milliót Ekitikére.

Mondjuk 222 M+t én se adnék, de ezen b----a fel magát inkább hehe :lol:

Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre. :lol:
Nem gondolnám, hogy két ilyen értékű csatárt kéne enniük. Nunez így fix lép, Diazt nagyon repesgetik.

Nyilván csori Jota is offolt onnét, de akkor sem ez tűnik jó forgatókönyvnek nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 12:24

City vett egy kapust 40 millio fontert. James Trafford-ot a Burnleytol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 25., péntek 12:18

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.
Ez az eddig semmit nem mutató Ekitike miért olyan jó igazolás közel 100 millióért?
100 ért egy 23 éves európában azért valamit már mutatott támadó vagy fele annyiért egy argentin 17 éves aki még az ég világon semmit nem mutatott? Van rá pénzük, Ők úgy kockáztatnak, nekünk nincs, mi így. Rpdrygonak kellene 150 körül lennie, de hát mindenki annyit ér amennyit fizetnének vagy fizetnek érte. A united is kiadott 75 milliót egy Mbeumo-ra, de a cyti Dokuja is 60-ért vagy menyiért illik a sorba. A pl klubok megtehetik, hogy így igazolnak b meg c vonalas játélkosokat, nekünk ez érthetetlen már. A poolal kapcsolatban meg inkább a többieket tartom olyan jó igazolásnak.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 25., péntek 11:17

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.
Ez az eddig semmit nem mutató Ekitike miért olyan jó igazolás közel 100 millióért?
Ha megnezem a Frankfurt top 5 legdragabban eladott jatekosat, Kolo Muani, Ekitike, Marmoush, Jovic, Haller, osszesen kozel 400 millaert, en annyira nem lennek nyugodt a Liverpool szurkolok helyeben.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 25., péntek 10:48

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 25., péntek 10:12

Nunez és Diaz fix távozók, Wirtz, Isak, Salah, Ekitike, Chiesa, Gakpo sorral okosan minden kupáért lehet menni. Még erősítenek is az eddigiekhez képest. Őszintén szólva a pool eddig rohadt jól igazol ezen a nyáron. Felismerték, mi kell a győzelemhez, hol kell erősebbé válni. Kerkez szerintem rohadt jó lesz ott, sőt az esélye is megvan, hogy a pl legjobb balbekkje legyen. A pénzügyeik is rendben vannak, nem az van h varázs olaj pénzek jönnek elő hanem visszamenőleg a bevétel/kiadás igazolja, hogy honnan is van most ennyi elkölthető della a kasszában.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 10:01

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.

Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 9:56

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Azt irjak rekord lehet belole...
Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 25., péntek 9:51

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Azt irjak rekord lehet belole...

Pl tortenelem legnagyobb uzlete lehet, nem all time.

Egyebkent fura, hogy kozephatvedet nem neznek, Van Dijk oregszik, Konate sosem volt vilagklasszis, raadasul levegoben van a tavozasa is.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 25., péntek 9:38

Miért, az ingatlan, autó, kenyér ára is inflálódott.

Ma rájöttem van 680 euróra való Counter-Strike skinem, amikor utoljára néztem volt vagy pár euro, évek óta be sem logoltam.

Megy az infláció ezerrel minden téren.

Vissza: