Fú tényleg, Matyival nagyon komolyat harcoltak volna. Összességében amúgy, szerintem jobb így az utolsó szakasz. Az a párizsi tömeg megérdemli ezt a versenyt. Továbbá, ha nem Pogacarnak hívják a sárgatrikóst, akkor ez nem az összetett menőké. Azt is megkockáztatom, hogy időjárástól függetlenül ugyan így neitralizálni kell, ne számítson már be az összetettbe és mehet aki akar.nmate írta: Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.

Egyéb sportok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Egyéb sportok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így van, kifáradt ő is, Jonas is. Akik mind kérdezgették miért nem támadott Jonas azok nem bicajoztak soha életükben, el sem tudjuk képzelni milyen az amikor full powerben nyomják végig a 3 hetet. Ahogy Pogi mondta idén 1 laza etap volt, mindenhol máshol fullosan mentek.wZoLee7 írta:Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.ferni írta: van Aert mit varázsolt![]()
mekkora volt
Pogacar meg ugye nem jöhet full erőből lefelé, ennyit nem ér a szakasz
Meg is látszik a különbség, Wout ma jóval pihentebb lehetett mint Pogi, hiszen pénteken amikor "csak" 120 km-s etap volt akkor is voltak olyanok, hogy fél órás késéssel értek be. Az rengeteget számít másnap, harmadnap.
- wZoLee7
Az, hogy esik, csúszik, ellehet esni mindenkire vonatkozik nem csak Pogacarra vagy arra aki nyert valamit. Viszont aki ezt csinálja az nem fél, a félősek nem nyernek semmit.ferni írta: Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni![]()
Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni

- wZoLee7
Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.ferni írta: van Aert mit varázsolt![]()
mekkora volt
van Aert mit varázsolt
mekkora volt

mekkora volt
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
LIVE Finals | World RX of Hungary 2025
Másik topikba behoztam Nyirádot, kedvet kaptam újranézni, akit érdekel, itt vannak a döntők.
Másik topikba behoztam Nyirádot, kedvet kaptam újranézni, akit érdekel, itt vannak a döntők.

- wZoLee7
Szerintem nem fog indulni a vueltan. Ha ott akar lenni a vb-n és meg is akarja nyerni akkor semmi értelme. Választania kell a kettő közül és még ha azt mondja hogy nincs vb és vuelta van akkor sem egyértelmű esélyese. Ősszel talán már csak lombardiája lesz.Anthony írta: Szerintem Pogi vagy beteg volt vagy csak egyszerűen elfáradt a harmadik héten és nem volt miért támadjon. Persze szakasz győzelem mindig jó de nem bármi áron. És szerintem már tartalékol a Vueltára. Az a pár perc/másodperc különbség amennyi kellett volna egy-egy szakasz győzelemhez nem tűnik soknak, de hatalmas energiákat felemészt és hosszú távra is kihat.
Ez a kicsi emelkedő bőven elég, ha Pogi megindul egy sprinter sem marad ott. Legalább jó lesz az utolsó szakasz, bár idén volt pár nap amitől azt vártam, hogy jó lett aztán a nagy semmit néztük

- nmate
Talán nem lesz eső, akkor viszont sprintbefutó lesz. Nem gondolom, hogy egy ilyen pici hegy gondot okozna, tegnap pihenősen értek be a sprinterek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem Pogi vagy beteg volt vagy csak egyszerűen elfáradt a harmadik héten és nem volt miért támadjon. Persze szakasz győzelem mindig jó de nem bármi áron. És szerintem már tartalékol a Vueltára. Az a pár perc/másodperc különbség amennyi kellett volna egy-egy szakasz győzelemhez nem tűnik soknak, de hatalmas energiákat felemészt és hosszú távra is kihat.
- wZoLee7
Kíváncsi leszek a mai tour utolsó szakaszra, bekerült egy 1,1 km-es emelkedő amit 3x tesznek meg. Szerintem Pogi már az elsőnél támadni fog és rámegy a solo szakaszgyőzelemre. Kicsit olyan volt mintha egész héten erre tartalékolt volna. A zöldért már nem tud harcolni így a lidl-trek sem biztos, hogy próbálkozik majd, Milannak az emelkedő csak akkor lesz meg a mezőnnyel ha nem mennek tempót.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ma emberi időben Ufc.
10kor Magomedov vs Barriault, 11kor Whitakker vs De Ridder.
Shara utoljára nekem hatalmas csalódás volt Page ellen..
Kíváncsi vagyok, tud-e most javítani.

10kor Magomedov vs Barriault, 11kor Whitakker vs De Ridder.
Shara utoljára nekem hatalmas csalódás volt Page ellen..
Kíváncsi vagyok, tud-e most javítani.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Igazából az UAE kényelmes helyzetben van. Ha akarnak mehetnek tempót, de ha semmit nem akarnak kockáztatni akkor az UAE vonat rááll Jonas kerekére és ennyi. 4 perccel játszhat, nem is kell a végén sem minden támadást átvennie.
Szerk. gondolom a lejtmenetet nyomni azt nem Pogira értetted, neki ott nem kell feleslegesen kockáztatni. Neki csak "be kell gurulni" Jonas kereke mögött nem sokkal
Szerk. gondolom a lejtmenetet nyomni azt nem Pogira értetted, neki ott nem kell feleslegesen kockáztatni. Neki csak "be kell gurulni" Jonas kereke mögött nem sokkal
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
Mondjuk látva a szintrajzot ez így még jobb is, itt az első emelkedő lábától brutál tempót kell mennie mindenkinek akit nem Pogacarnak hívnak és nem az UAE-ben teker. Nyomni egészen végig, lejtmenetet is erőltetni hát ha Pogi besokkal aztán az utolsón már nincs hová spórolni úgy sem. Engem viszont abszolút nem lepne meg ha az UAE vinne egy erős tempót az utolsó emelkedőig ahol Pogi indul és behúzza a szakaszt. Átadtak 2 szakaszt a szökésnek, többet nem kell.babaking írta:2 emelkedő is kikerült. Nincs mese, ma Vismának meg kell halni. 12km után van Sprint részhajrá, addig gondolom a Lidl meg a sprinterek nem fogják engedni, de utána nincs mese menni kell. Aki esetleg szökni akart annak is nagy esély, előfordulnak 50-60km-es szóló győzelmek, szóval lehet neki küldeni.wZoLee7 írta: A roviditett szakaszok rendre jok szoktak lenni. Nagy a kaosz, mindenki menni akar. Nem neztem, de ha emelkedot nem vettek ki meg jo is lehet.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
2 emelkedő is kikerült. Nincs mese, ma Vismának meg kell halni. 12km után van Sprint részhajrá, addig gondolom a Lidl meg a sprinterek nem fogják engedni, de utána nincs mese menni kell. Aki esetleg szökni akart annak is nagy esély, előfordulnak 50-60km-es szóló győzelmek, szóval lehet neki küldeni.wZoLee7 írta: A roviditett szakaszok rendre jok szoktak lenni. Nagy a kaosz, mindenki menni akar. Nem neztem, de ha emelkedot nem vettek ki meg jo is lehet.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
A roviditett szakaszok rendre jok szoktak lenni. Nagy a kaosz, mindenki menni akar. Nem neztem, de ha emelkedot nem vettek ki meg jo is lehet.
- nmate
Főleg, hogy 129km helyett csak 95km lesz a mai szakasz.wZoLee7 írta: Holnap már cseszhetik, ma kellett volna az all in
Gáláns dolog, de ez tipikusan olyan, amit a szervezők megléphettek volna 2-3 nappal előbb is - legalábbis így érzésre.The discovery of an outbreak of contagious nodular dermatitis affecting cattle in a herd located specifically in the Col des Saisies has necessitated the culling of the animals. In light of the distress experienced by the affected farmers and in order to preserve the smooth running of the race, it has been decided, in agreement with the relevant authorities, to modify the route of Stage 19 (Albertville–La Plagne) and to avoid the ascent to the col des Saisies.
- wZoLee7
Holnap már cseszhetik, ma kellett volna az all in, a 2. hegy utánig minden jól nézett ki de valószínűleg Jonas jelezte, hogy ez kb ennyi volt. Visszavettek, mindenki visszaért, az utolsó hegyen már nem is mentek olyan hű de komoly tempót. Az UAE átvette a hatalmat és vége. Ha mindent fel akart tenni akkor azt ma kellett volna, de megint csak bemondtak valamit aztán a valóságban semmit nem mertekbabaking írta: Innen már tényleg csak az all innel nyerhetnek. Pl holnap addig forszírozni a szökést, amíg kb csak az UAE és a Jumbo marad elől, hátha a mezőny "segítsége" nélkül Pogacar elfárad. Nem láttam teljes egészében a szakaszt, de ha Pogit "kényelmesen" leszállítják az utolsó hegy közepéig akkor robbanékonyságból nem lehet megverni. De ha egész nap küzdenie kell, talán fel lehet őrölni. De még így is hail mary.
Vagy holnap nem brakecheckelni kell, hanem elütni![]()
U.i nem szurkolok senkinek, abszolút semmi bajom azzal, ha Pogi minden izgalom nélkül behúzza, csak azt nézem, hogy milyen esélye lehetne még a mostmár egyértelműen vert másodiknak
Szétvertünk mindenkit egész VBn, egy dolog nem ment, a spanyolok elleni negyedik negyed.hehetheoriginal írta: azigen. szép utolsó negyed megint.
eszembe jutott, miért engedtem el sok éve ezeket a magyar csapatsportokat.
Erre valami csoda folytán elrontották a görögök és a spanyolok megint bucira tömtek minket a negyedik negyedben.