Raadasul nagyon jol tudjak koordinalni igy Isak arat, mivel nincs mar kenyszerben a Liverpool Ekitike miatt.Realista24 írta:Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.Kerlon írta:
Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.
Amit nem értek, hogy akkor minek vertek el 95 milliót Ekitikére.
Mondjuk 222 M+t én se adnék, de ezen b----a fel magát inkább hehe![]()
Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre.![]()

Premier League
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor van ertelme Ekitikenek es Isaknak is, ha lesznek ennek megfeleloen tavozok.Kerlon írta:Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.Realista24 írta:
Azt irjak rekord lehet belole...
Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pl tortenelem legnagyobb uzlete lehet, nem all time.Kerlon írta:Realista24 írta:
Azt irjak rekord lehet belole...
Egyebkent fura, hogy kozephatvedet nem neznek, Van Dijk oregszik, Konate sosem volt vilagklasszis, raadasul levegoben van a tavozasa is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért, az ingatlan, autó, kenyér ára is inflálódott.
Ma rájöttem van 680 euróra való Counter-Strike skinem, amikor utoljára néztem volt vagy pár euro, évek óta be sem logoltam.
Megy az infláció ezerrel minden téren.
Ma rájöttem van 680 euróra való Counter-Strike skinem, amikor utoljára néztem volt vagy pár euro, évek óta be sem logoltam.
Megy az infláció ezerrel minden téren.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Neymar legalabb az akkori top 3 tagja volt, de Isak csak egy a sok ugyes jatekos kozul. Nem normalis, hogy 8-9 ev alatt ennyit inflalodott a jatekosok erteke, kivancsi vagyok mikor jon egy krach, amibe bele fognak torni a klubbok.
Newcastle már be is jelentkezett Seskoért.Realista24 írta:Azt irjak rekord lehet belole...Kerlon írta:
180
majd a piac beárazza
Mondjuk 222 M+t én se adnék, de ezen b----a fel magát inkább hehe

Mondjuk én továbbra is bízom egy 350 milliós Vini transzferbe a közelkeletre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Plusz ha jol emlekszem Slot elso szezonjara egy darab uj igazolast se kapott, szoval igazabol a tavaly nyari budzsejuk is megvan. Ha meg leosztjuk igy akkor 2 nyarra az idei koltekezest, kijonnek a szamok. Raadasul csak akkor fog Isak menni szerintem, ha eladjak Diazt es Nunest is, beloluk is 100+ milla fog jonni.Realista24 írta:Evi 170-200 millio bejon nekik a bajnoksagbol, kozel egy szazas (attol fuggoen meddig mennek) a BL-bol, eladasok + egyeb bevetelek.Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
Nem mindenki Barcelona.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Evi 170-200 millio bejon nekik a bajnoksagbol, kozel egy szazas (attol fuggoen meddig mennek) a BL-bol, eladasok + egyeb bevetelek.Nika91127 írta: Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
Nem mindenki Barcelona.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Oké, de honnan van a Poolnak ennyi pénze igazolni? Hogy fér bele az FFP-be?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak rekord lehet belole...Kerlon írta:180hehetheoriginal írta:
150 millió.
azonnal.
majd a piac beárazza
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
180hehetheoriginal írta:150 millió.Kerlon írta: 86 PL meccsen rugott 54et es 10 golpasszt hozott ossze egy Newcastleban., EBn is nagyot ment anno, simam beprobalnam. Bar Haaland vermesebb, de Isak ugyesebb, cselezni is tudo csatar.
azonnal.
majd a piac beárazza
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
150 millió.Kerlon írta: 86 PL meccsen rugott 54et es 10 golpasszt hozott ossze egy Newcastleban., EBn is nagyot ment anno, simam beprobalnam. Bar Haaland vermesebb, de Isak ugyesebb, cselezni is tudo csatar.
azonnal.
thereisonly1ronaldo
86 PL meccsen rugott 54et es 10 golpasszt hozott ossze egy Newcastleban., EBn is nagyot ment anno, simam beprobalnam. Bar Haaland vermesebb, de Isak ugyesebb, cselezni is tudo csatar.
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
tekintve h ket eve meg vini volt a
vilag legjobb szelso tamadoja
de am szerintem is egy vicc ez az ar Isakert, plane osszehasonlitani vinivel
vilag legjobb szelso tamadoja

de am szerintem is egy vicc ez az ar Isakert, plane osszehasonlitani vinivel
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- hehetheoriginal
dehogynem, a noname nulla a sociedadbol.
de 2 ev alatt biztos megtanult fodballozni
tudom most ezek 100akért mennek, csak mert a newcastleben rugott 2 egyeneset a labdába.
de biztos jobb, mint binicius
gakpo jobb, mint binicius?
csak kérdezem.
de 2 ev alatt biztos megtanult fodballozni

tudom most ezek 100akért mennek, csak mert a newcastleben rugott 2 egyeneset a labdába.
de biztos jobb, mint binicius

gakpo jobb, mint binicius?

csak kérdezem.
thereisonly1ronaldo
szerintem azt sem tudod, hogy ki Isak
K
K
- hehetheoriginal
az hol upgrade
félkegyelmű binicius fél aggyal egy lábbal jobb még mindig.

félkegyelmű binicius fél aggyal egy lábbal jobb még mindig.
thereisonly1ronaldo
Adnék egy Isak Vini upgradet isRealista24 írta:Kimaradt az utazo keretbol is, de a klub nyilvan kisebb serulesre hivatkozik.Realista24 írta: Lehet, hogy Isak megis megmozdul a nyaron, mert a hirek szerint heti 300ezer fontos fizetest akar az uj szerzodesebe.
Kozben megbizhato forrasok azt irjak, hogy a jatekos szolt, hogy nyaron tavozni akar, a klub mar nezi az opciokat a helyere, illetve nyilvan akkor meghallgatjak a keroket is.
Liverpool terve tovabbra is egy Diaz Isak upgrade.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kimaradt az utazo keretbol is, de a klub nyilvan kisebb serulesre hivatkozik.Realista24 írta: Lehet, hogy Isak megis megmozdul a nyaron, mert a hirek szerint heti 300ezer fontos fizetest akar az uj szerzodesebe.
Kozben megbizhato forrasok azt irjak, hogy a jatekos szolt, hogy nyaron tavozni akar, a klub mar nezi az opciokat a helyere, illetve nyilvan akkor meghallgatjak a keroket is.
Liverpool terve tovabbra is egy Diaz Isak upgrade.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nezem a liverpool edzeset a magyar tesomszok miatt, epp egymas ellen nyomjak, hat ez a balisson mennyire bot, en ahanyszor latom, allandoan lepke meg balfasz, hogy hogy lehet vilag legjobbjai koze sorolni, egeszen elkepeszto
btw meg mindig hihetetlen, hogy vilagszintu nagycsapatban meghatarozo ember egy magyar
btw meg mindig hihetetlen, hogy vilagszintu nagycsapatban meghatarozo ember egy magyar

thereisonly1ronaldo