sztem inkább adjuk el, mielőtt baj lesz.
dehogy érdemli meg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 24., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 24., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 17:42
Annyit azért letett mint lassana diarra vagy vandervaart. Mezszámokról beszélünk. Volt mar mariano is 7esben Cr után 2 nappal.BLevi96 írta: Egyébként az hogy ő kiérdemelte a 10-es mezt nem értek egyet, sok mindent ő se tett le az asztalra. Egy gólkirályi címe van (nyilván Ardanak az se). De az egész karrierje alatt is csak 1 VB arany amit feltud mutatni és valódi értéke van. Pedig közel 10 éve van a profi futballban.
Csak a presztízs és marketing miatt választották őt.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 24., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 17:39
Lófaszt. Az ilyen kommentrendőrök szokták telefröcsögnk a fórumot a barsza triplával ősszel. Egyszerre váltottak tizes mezre és bátorkodtam megjegyezni, hogy nehéz lesz mauglinak cikkeket gyártani a statjaira amikor a mi emberünk egy rossz szezonra pakolt 40 gólt.realfan írta:pontosan erről beszélek, mit érdekel engem mit csinálnak odaát, ha egyszer semmi közöm hozzájuk, hanem a saját csapatomnak szurkolok?dzsi91 írta:
Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.
Mindeközben odaát 3 gólra messivé avatják a fotball p diddyjét.
míg neked majd minden hozzászólásodban van valami, ami odaszúrás (akar lenni) a Barcának...
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 24., csütörtök 17:21
pontosan erről beszélek, mit érdekel engem mit csinálnak odaát, ha egyszer semmi közöm hozzájuk, hanem a saját csapatomnak szurkolok?dzsi91 írta:Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.realfan írta:
egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknak![]()
Mindeközben odaát 3 gólra messivé avatják a fotball p diddyjét.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 17:01
Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.realfan írta:egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknakdzsi91 írta:
Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.
Nyilván ha bappé eltesz a következő 5 szezonban 200al több gólt mint gyamal akkor nem nyerünk semmit mert ez idén így volt.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 24., csütörtök 16:56
egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknakdzsi91 írta:Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.realfan írta:
akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....
Nyilván ha bappé eltesz a következő 5 szezonban 200al több gólt mint gyamal akkor nem nyerünk semmit mert ez idén így volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 16:40
Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.realfan írta:akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....dzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 24., csütörtök 16:35
akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....dzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 24., csütörtök 16:34
Itt vagyok, es egyébként egyszer nem irtam olyat, hogy neki adnám,mert szerintem se érdemelte ki. Attól mert ebben a mai fos betanult fociban megtetszett a gyerek nyers nem tanulható technikai tudása,es latasa a pályán, attól még nem vagyok teljesen elvakult.poronty írta:Valaki nézzen rá arra a srácra, aki a Güler topikban tevékenykedik állandóan, hogy él-e még.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 16:33
Igen pont rajta múlt meg biztos nemfog maugli ellen meccset nyerni csak mert kifutott nekik egy szezon.RaúlCF írta: először egy meccset kéne nyernie ellene aztán cikkezhetnek amit akarnak.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 24., csütörtök 16:21
Valaki nézzen rá arra a srácra, aki a Güler topikban tevékenykedik állandóan, hogy él-e még.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 24., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. július 24., csütörtök 15:42
hat az milyen csunyan fog mutatni ha ez a gyerek elviszi az aranylabdatdzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 24., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 24., csütörtök 14:06
na jo reggelt neked isRealista24 írta: https://x.com/KMbappe/status/1948115351536820530
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 24., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 24., csütörtök 8:36
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 24., csütörtök 7:55
Erre is emlékszem, most meg Modricon volt a 10, ha már itt tartunk.gutihaz14 írta:persze mert raulon volt a 7.R. Carlos írta: Van egy olyan halovány emlékem, hogy CR is a 9-essel kezdte az első szezonban és utána váltott. Utána tudjuk mi történt. Hasonlókat kívánok neki is!![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem