Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 25., péntek 18:29

A cikk írja, hogy a Google is betiltotta őket, és tapasztalataim szerint tartják is magukat hozzá. Legalábbis az elmúlt hetekben amikor jelentettem a sz*rjaikat, leszedték őket. Remélem a facebook-nak is menni fog

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. július 25., péntek 17:07

Ez nagyon jo hir!

Pont a napokban beszeltem ezt ismerosokkel hogy influencerek akiknek tenyleg ilyen millios kovetojuk van is lehetne szabalyozni mert ugyanugy hatassal vannak az emberek donteseire. Mondjuk pl amit a covid oltasoknal lemuveltek….

Nyilvan ez most nem ilyen egyszeru de lenne hova fejlodni.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 25., péntek 16:51

Van Isten! Végre! Az összeset le kellett tiltsam akarva akaratlanul is velem szembe jött vagy egyik vagy másik.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 25., péntek 15:51

Na köcsög Bohár, baszhatod a 60ezer követődet, mert a kutya se fogja látni a faszságaidat :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 25., péntek 15:46

https://telex.hu/techtud/2025/07/25/fac ... ropai-unio
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. július 25., péntek 13:10

Szóval ha én most úgy döntök, hogy tömegnövelésbe kezdek és 3x annyi csirkemellet fogok enni mint eddig akkor azt a fidesznek köszönhetem?
Hat ezen beszartam :lol: :lol: Meg a farhatkormanyon :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 25., péntek 13:01

p.csabi1 írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/ihkWvUHjgL

Most komolyan ehhez nincs mit hozza fűzni. :lol: :mrgreen:
Varom, hogy mikor fogjak mondjuk az egy fore juto dohany vagy alkoholfogyasztas novekedest is eladni, mint eletszinvonal novekmeny :lol:
De eleg megnezni a parlamenti valogatottat, az orszag vezetoi botranyos fizikai allapotban vannak. Konkretan alig talalni kozottuk olyat, aki nem ugy nez ki, mint egy tehetos alkoholista. Palcika labak es karok, oriasi belek. Na ezek valoszinuleg havi szinten felzabalnak 20 kilo hust, mert ugye csak az az etel, amiben hus van... :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 11:24

hehetheoriginal írta: Tudtam keci beleszolsz :lol:
Bar emlekszem voltak neked szivderito torteneteid a mindenfele ettermekben kaphato burgonyakrol is :lol:
Kozel 10 ev az elelmiszeriparban, muszaj volt :mrgreen:
Bar az a parizer, amit velem kostoltatni akartak, es olyan volt mint egy haromhetes puding, nemhogy 51 de meg 5% hust sem tartalmazott szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 25., péntek 10:38

Tudtam keci beleszolsz :lol:
Bar emlekszem voltak neked szivderito torteneteid a mindenfele ettermekben kaphato burgonyakrol is :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 10:34

hehetheoriginal írta: Gondolom a daralek mocsing szar csirkefarhat is husnak szamit, ami amugy fel kilo, de van rajta 40g hus :kalapos:
Meg az otvar fos minosegu 2g hustartalmu parizerek.
Kemeny dolog ez a statisztika na.
A parizert akkor lehet parizernek hivni, ha legalabb 51% a hustartalma. Szivesen :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 25., péntek 10:29

Gondolom a daralek mocsing szar csirkefarhat is husnak szamit, ami amugy fel kilo, de van rajta 40g hus :kalapos:
Meg az otvar fos minosegu 2g hustartalmu parizerek.
Kemeny dolog ez a statisztika na.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 25., péntek 10:19

p.csabi1 írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/ihkWvUHjgL

Persze hogy több húst eszünk, mert a tészta, zöldség, rizs is kb hús árban van :lol:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. július 25., péntek 10:15

https://www.reddit.com/r/hungary/s/ihkWvUHjgL

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 25., péntek 10:00

kiserik írta: Médiahatóság: vannak ott élőszavas megjelenések is. A lényege az, hogy a minden közmédiában tolt szatellitpárt (és ugye ez is egy bizonyíték) jóval kevesebbet szerepel, mint az elhallgatott ellenzéki.
A honlap definíciója szerint az élőszavas megjelenések: "amikor a politikusok nyilatkoznak, saját hangon adják elő a mondanivalójukat"

Szóval ez sem kizárólag az élő műsoros meghívásokra vonatkozik, hanem minden benne van, ahol az adott politikust mutatják, hogy éppen mit beszél. MP pedig azt kifogásolja, hogy őt nem hívják közmédiába élő beszélgetésre. Hogy MH-s poltikus mikor járt utoljára ilyesmin a közmédiában, bevallom, nem tudom, nem követem figyelemmel.
Ugye van egy olyan dolog, hogy ahol beadták a kérelmet, ott kell az ügyet megoldani, tehát, ahol beadták a kérelmet, ott kell befogadni
Ezt nem tudtam, hogy így van. Erre tudsz mutatni egy forrást, vagy jogszabályt, ami ezt mondja ki?

Egyébként, ha meg így van, akkor lehet, hogy mégse lenne olyan elrugaszkodott a dolog a kvótarendszer, ami akkor ebben az esetben azt jelentené, hogy GDP-arányos kvóták szerint kellene befogadni a menekülteket, és nem az alapján, hogy hol adták be a kérelmet?
Mára már ott tartunk, hogy olyan ""vezetők"" adják ki az ukázt, akiket gyakorlatilag senki (a lakosság) nem választott meg.
Nem, ez így ebben a formában nem igaz. Az EU 3 legfontosabb szerve az Európai Bizottság, az Európai Tanács, illetve az Európai Parlament. Utóbbiban választott képviselők ülnek, köztük ugye magyar pártok képviselői. Nem úgy működik a dolog, hogy Ursula felkel reggel 7-kor és kiadja az ukázt, ami estére már át is ment az összes szerven. Az Európai Tanácsban a miniszterelnök képviseli az országunkat és ugyanannyit érő szavazati joga van, mint bárki másnak. Az Európai Bizottságban is van a magyar kormány által jelölt biztos, mint minden más EU-s kormány által.

A legfontosabb döntéseket egyhangúlag vagy minősített többséggel hozzák. Nem igazán tudom az EU kontextusában értelmezni azt, hogy "a vezetők kiadják az ukázt". Vagy ha a vezetők adják ki, abba többségében a magyar kormány képviselője is beletartozik...
Alapjaiban hibának tartom azt, hogy ezekre a közvélemény-kutatásokra ekkora hangsúlyt fektet mindenki (és áldoz rohadt sok pénzt, mert ugye azt mindenki tudja, hogy ezek mind megrendelésre készülnek, nem kevés pénzért). Te például igaznak veszed, hogy jelenleg 52-34 az arány, de egy másik kutatás meg azt mondja, hogy ez nem ennyi.
Nem veszem igaznak, csak szimplán a múltbéli tapasztalatok alapján a Medián és a 21 Kutatóközpont azok, amelyeknek a számai a legközelebb állhatnak egy most tartandó választás eredményéhez. Egyébként a 21 Kutatóközpont legutóbbi kutatása nem megrendelésre készült, hanem közösségi gyűjtéssel, a következő szeptemberi kutatásukra is most gyűjtenek.
Amire utalni akartam volna: ahogy írtad, Te elvárnád, hogy az ellenzéki pártok induljanak, de a kampányban azt mondják, hogy egyéniben a Tiszára tessenek szavazni. Én meg azt, hogy ehhez a Tiszának is tennie kellene gesztusokat, nem pedig azt, hogy vonuljon vissza mindenki a politikától, aki nem Tiszás.
A Tisza és MP tudtommal sosem kérte vagy követelte senkitől, hogy ne induljon el. Szóval nem kértek gesztust, így nekik sincs mit adni.
Hogyan változtatnám meg? Ezt már írtam korábban: először egy olyan kormányzással, ahol bemutatják, hogy mit tudnak, mit akarnak.
Az a baj ezzel, hogy amíg a fideszes pártkatonák ott ülnek a legfontosabb hivatalok élén, addig ott fognak keresztbe tenni a kormányzásnak, ahol csak tudnak. A Költségvetési Tanács konkrétan el tudja érni a parlament feloszlatását azzal, hogy megvétózzák a költségvetést. És fideszesek ülnek benne...

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. július 24., csütörtök 15:30

cart írta: Hihetetlen hogy még mindig ez az oltás téma van beragadva Lacinal
:mrgreen:
Ebben fogant a parlamenti bejutásuk, nem meglepő.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. július 24., csütörtök 15:07

ferni írta: 2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje

Horrorfilmet lehetne forgatni ott lent, de a videó végi csavar meg a teljes döbbenet
Na várjál csak, nyernek még pár választást, addigra becsődölnek a kórházak, megveszik Lölőék, felújítják és máris lehet fizetni a gyógyulásért... Persze a TB-t fizeted tovább, az lesz a készenléti díj! :mrgreen:

Az a baj, hogy ez a vicc már nem biztos hogy vicc...tuti motoszkál a fejükben valamilyen módon.... :hmmm:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 24., csütörtök 12:19

ferni írta: 2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje

Horrorfilmet lehetne forgatni ott lent, de a videó végi csavar meg a teljes döbbenet
meg lesz mondva, hogy az egy hasznalaton kivuli epulet, es amugyis birtokhaboritas :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 24., csütörtök 11:57

2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 24., csütörtök 11:43

olyan ez a torockai, mint vmi nyugger, 50 even at hajtja ugyanazt, csak kozben elszalad mellette a vilag meg az esemenyek.

mint mondottam volt: elobb rendszervaltas, biztos alapok, utana lehet kezdeni az ugyek intezeset. addig csak ugy nez ki az egesz, mintha vmi bolond kiabalna a sarokbol, de senki se figyel ra.
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 24., csütörtök 11:30

Hihetetlen hogy még mindig ez az oltás téma van beragadva Lacinal
:mrgreen:

Vissza: