A cikk írja, hogy a Google is betiltotta őket, és tapasztalataim szerint tartják is magukat hozzá. Legalábbis az elmúlt hetekben amikor jelentettem a sz*rjaikat, leszedték őket. Remélem a facebook-nak is menni foggutihaz14 írta: https://telex.hu/techtud/2025/07/25/fac ... ropai-unio

Politika
Re: Politika
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nagyon jo hir!
Pont a napokban beszeltem ezt ismerosokkel hogy influencerek akiknek tenyleg ilyen millios kovetojuk van is lehetne szabalyozni mert ugyanugy hatassal vannak az emberek donteseire. Mondjuk pl amit a covid oltasoknal lemuveltek….
Nyilvan ez most nem ilyen egyszeru de lenne hova fejlodni.
Pont a napokban beszeltem ezt ismerosokkel hogy influencerek akiknek tenyleg ilyen millios kovetojuk van is lehetne szabalyozni mert ugyanugy hatassal vannak az emberek donteseire. Mondjuk pl amit a covid oltasoknal lemuveltek….
Nyilvan ez most nem ilyen egyszeru de lenne hova fejlodni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van Isten! Végre! Az összeset le kellett tiltsam akarva akaratlanul is velem szembe jött vagy egyik vagy másik.gutihaz14 írta: https://telex.hu/techtud/2025/07/25/fac ... ropai-unio
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Na köcsög Bohár, baszhatod a 60ezer követődet, mert a kutya se fogja látni a faszságaidatgutihaz14 írta: https://telex.hu/techtud/2025/07/25/fac ... ropai-unio

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Hat ezen beszartamSzóval ha én most úgy döntök, hogy tömegnövelésbe kezdek és 3x annyi csirkemellet fogok enni mint eddig akkor azt a fidesznek köszönhetem?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Varom, hogy mikor fogjak mondjuk az egy fore juto dohany vagy alkoholfogyasztas novekedest is eladni, mint eletszinvonal novekmenyp.csabi1 írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/ihkWvUHjgL
Most komolyan ehhez nincs mit hozza fűzni.![]()
![]()

De eleg megnezni a parlamenti valogatottat, az orszag vezetoi botranyos fizikai allapotban vannak. Konkretan alig talalni kozottuk olyat, aki nem ugy nez ki, mint egy tehetos alkoholista. Palcika labak es karok, oriasi belek. Na ezek valoszinuleg havi szinten felzabalnak 20 kilo hust, mert ugye csak az az etel, amiben hus van...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kozel 10 ev az elelmiszeriparban, muszaj volthehetheoriginal írta: Tudtam keci beleszolsz![]()
Bar emlekszem voltak neked szivderito torteneteid a mindenfele ettermekben kaphato burgonyakrol is![]()

Bar az a parizer, amit velem kostoltatni akartak, es olyan volt mint egy haromhetes puding, nemhogy 51 de meg 5% hust sem tartalmazott szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tudtam keci beleszolsz
Bar emlekszem voltak neked szivderito torteneteid a mindenfele ettermekben kaphato burgonyakrol is

Bar emlekszem voltak neked szivderito torteneteid a mindenfele ettermekben kaphato burgonyakrol is

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A parizert akkor lehet parizernek hivni, ha legalabb 51% a hustartalma. Szivesenhehetheoriginal írta: Gondolom a daralek mocsing szar csirkefarhat is husnak szamit, ami amugy fel kilo, de van rajta 40g hus![]()
Meg az otvar fos minosegu 2g hustartalmu parizerek.
Kemeny dolog ez a statisztika na.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Gondolom a daralek mocsing szar csirkefarhat is husnak szamit, ami amugy fel kilo, de van rajta 40g hus

thereisonly1ronaldo
Persze hogy több húst eszünk, mert a tészta, zöldség, rizs is kb hús árban vanp.csabi1 írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/ihkWvUHjgL
Most komolyan ehhez nincs mit hozza fűzni.![]()
![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
A honlap definíciója szerint az élőszavas megjelenések: "amikor a politikusok nyilatkoznak, saját hangon adják elő a mondanivalójukat"kiserik írta: Médiahatóság: vannak ott élőszavas megjelenések is. A lényege az, hogy a minden közmédiában tolt szatellitpárt (és ugye ez is egy bizonyíték) jóval kevesebbet szerepel, mint az elhallgatott ellenzéki.
Szóval ez sem kizárólag az élő műsoros meghívásokra vonatkozik, hanem minden benne van, ahol az adott politikust mutatják, hogy éppen mit beszél. MP pedig azt kifogásolja, hogy őt nem hívják közmédiába élő beszélgetésre. Hogy MH-s poltikus mikor járt utoljára ilyesmin a közmédiában, bevallom, nem tudom, nem követem figyelemmel.
Ezt nem tudtam, hogy így van. Erre tudsz mutatni egy forrást, vagy jogszabályt, ami ezt mondja ki?Ugye van egy olyan dolog, hogy ahol beadták a kérelmet, ott kell az ügyet megoldani, tehát, ahol beadták a kérelmet, ott kell befogadni
Egyébként, ha meg így van, akkor lehet, hogy mégse lenne olyan elrugaszkodott a dolog a kvótarendszer, ami akkor ebben az esetben azt jelentené, hogy GDP-arányos kvóták szerint kellene befogadni a menekülteket, és nem az alapján, hogy hol adták be a kérelmet?
Nem, ez így ebben a formában nem igaz. Az EU 3 legfontosabb szerve az Európai Bizottság, az Európai Tanács, illetve az Európai Parlament. Utóbbiban választott képviselők ülnek, köztük ugye magyar pártok képviselői. Nem úgy működik a dolog, hogy Ursula felkel reggel 7-kor és kiadja az ukázt, ami estére már át is ment az összes szerven. Az Európai Tanácsban a miniszterelnök képviseli az országunkat és ugyanannyit érő szavazati joga van, mint bárki másnak. Az Európai Bizottságban is van a magyar kormány által jelölt biztos, mint minden más EU-s kormány által.Mára már ott tartunk, hogy olyan ""vezetők"" adják ki az ukázt, akiket gyakorlatilag senki (a lakosság) nem választott meg.
A legfontosabb döntéseket egyhangúlag vagy minősített többséggel hozzák. Nem igazán tudom az EU kontextusában értelmezni azt, hogy "a vezetők kiadják az ukázt". Vagy ha a vezetők adják ki, abba többségében a magyar kormány képviselője is beletartozik...
Nem veszem igaznak, csak szimplán a múltbéli tapasztalatok alapján a Medián és a 21 Kutatóközpont azok, amelyeknek a számai a legközelebb állhatnak egy most tartandó választás eredményéhez. Egyébként a 21 Kutatóközpont legutóbbi kutatása nem megrendelésre készült, hanem közösségi gyűjtéssel, a következő szeptemberi kutatásukra is most gyűjtenek.Alapjaiban hibának tartom azt, hogy ezekre a közvélemény-kutatásokra ekkora hangsúlyt fektet mindenki (és áldoz rohadt sok pénzt, mert ugye azt mindenki tudja, hogy ezek mind megrendelésre készülnek, nem kevés pénzért). Te például igaznak veszed, hogy jelenleg 52-34 az arány, de egy másik kutatás meg azt mondja, hogy ez nem ennyi.
A Tisza és MP tudtommal sosem kérte vagy követelte senkitől, hogy ne induljon el. Szóval nem kértek gesztust, így nekik sincs mit adni.Amire utalni akartam volna: ahogy írtad, Te elvárnád, hogy az ellenzéki pártok induljanak, de a kampányban azt mondják, hogy egyéniben a Tiszára tessenek szavazni. Én meg azt, hogy ehhez a Tiszának is tennie kellene gesztusokat, nem pedig azt, hogy vonuljon vissza mindenki a politikától, aki nem Tiszás.
Az a baj ezzel, hogy amíg a fideszes pártkatonák ott ülnek a legfontosabb hivatalok élén, addig ott fognak keresztbe tenni a kormányzásnak, ahol csak tudnak. A Költségvetési Tanács konkrétan el tudja érni a parlament feloszlatását azzal, hogy megvétózzák a költségvetést. És fideszesek ülnek benne...Hogyan változtatnám meg? Ezt már írtam korábban: először egy olyan kormányzással, ahol bemutatják, hogy mit tudnak, mit akarnak.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ebben fogant a parlamenti bejutásuk, nem meglepő.cart írta: Hihetetlen hogy még mindig ez az oltás téma van beragadva Lacinal
![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Na várjál csak, nyernek még pár választást, addigra becsődölnek a kórházak, megveszik Lölőék, felújítják és máris lehet fizetni a gyógyulásért... Persze a TB-t fizeted tovább, az lesz a készenléti díj!ferni írta: 2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje
Horrorfilmet lehetne forgatni ott lent, de a videó végi csavar meg a teljes döbbenet

Az a baj, hogy ez a vicc már nem biztos hogy vicc...tuti motoszkál a fejükben valamilyen módon....

- hehetheoriginal
meg lesz mondva, hogy az egy hasznalaton kivuli epulet, es amugyis birtokhaboritasferni írta: 2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje
Horrorfilmet lehetne forgatni ott lent, de a videó végi csavar meg a teljes döbbenet

thereisonly1ronaldo
2025 Magyarország: Szent István kórház pincéje
- hehetheoriginal
olyan ez a torockai, mint vmi nyugger, 50 even at hajtja ugyanazt, csak kozben elszalad mellette a vilag meg az esemenyek.
mint mondottam volt: elobb rendszervaltas, biztos alapok, utana lehet kezdeni az ugyek intezeset. addig csak ugy nez ki az egesz, mintha vmi bolond kiabalna a sarokbol, de senki se figyel ra.
mint mondottam volt: elobb rendszervaltas, biztos alapok, utana lehet kezdeni az ugyek intezeset. addig csak ugy nez ki az egesz, mintha vmi bolond kiabalna a sarokbol, de senki se figyel ra.
thereisonly1ronaldo
Hihetetlen hogy még mindig ez az oltás téma van beragadva Lacinal