Én elég naív gondolatnak tartom, hogy egy olyan ember vezette egyszemélyes hatalom, aki a Fideszből jön csak azért, mert ott már nem kellett, mindenkit és mindent lesöpör/elsöpör az asztalról, majd a korlátlan hatalom megszerzése után mindent a demokrácia érdekében fog cselekedni és mikor elvégezte a dolgát feláll és átadja a korlátlan hatalmát a többieknek. Már csak a fehér ló hiányzik a meséből, de én tényleg azt kívánom, hogy ne legyen igazam.
Hát az egyik oldalon van egy olyan családból jövő Orbán, aki volt már minden is, szóval semmi gerinc vagy elvek, apja szarrá verte folyamat, saját bevallása szerint kis skizofrén hajlamai vannak/voltak. Ő már bizonyított hogy kuka.
Másik oldalon ott egy MP, aki világ életében értelmiségi családban nőtt fel, keresztapja köztársasági elnök volt, Erőss Pált is országszerte ismerték.
Lehet hallani a hangján mikor mesél róluk mennyit jelentenek neki.
De biztos nem értelmesebb család, mint az Orbánék, ahol Vitya öccse fegyverkereskedő
De ezt már linkeltem ahogy ugyanézt Kéri is kifejtette.
Másik meg úgy beszélünk 2010ről mintha friss párt lett volna a Fidesz, miközben ők már voltak hatalmon 98-02 között, azt olyan mélynyomokat hagyott Vityában hogy kikaptak, hogy 2010 után biztosra akart menni.
Kéri László is elmondta, hogy 2010ben meg lett választva a Fidesz azt mindenki is döbbenten nézte, ahogy elkezdik azonnal kialakítani ezt a ma is ismert autokrata rendszert, már az első 3 hónapban lehetett látni mekkora a gond és építik le a demokráciát.
Ez el volt tervezve előre és végigcsinálták röhögve, totálisan átbaszták tényleg az embereket.
Másik lényegi dolog, hogy Vitya már 2010ben se volt az emberek közt lókukit se, teljesen el vannak tévedve a magyar valóságról, nem véletlen reagálnak le mindent szarul.
MP meg magyar emberek tízezreivel beszélgetett már, fene tudja hányszor járt már országot, elment hozzájuk és ott beszélt velük, volt amikor gyalog is
Meg lehet nézni az első Partizános interjút meg a mostani MPt, hatalmas a változás.
Jó hatással voltak rá nagyon ezek a körutak.
Biztos kattos az emberünk meg tud ő is geci lenni, de ha ilyen előélettel ahol azért valamiféle példaképek voltak előtte és kapott egy normális neveltetést, majd most a saját szemével tapasztalja meg nap mint nap azt emberek közt mekkora a baj, mekkora a nyomor sok helyen és ő neki panaszkodnak, hogy segítsen rajtuk is képes lesz nem az ország érdekeit előtérbe helyezni, akkor az meglepő lesz.
Fog hibázni ő is, de Vityáék le se tojják a magyar embereket, csak a saját zsebüket tömik.
Ha ezek után miután ennyi magyar embert meghallgatva is lesz egy Orbán 2.0 akkor én leszek az első, aki felmegy ellene tüntetni.
De megint tudjuk az Orbán 100% egy here, míg ha objektívan vizsgáljuk meg a dolgokat és a tényeket nagyon minimális esély van arra, hogy még egyszer ugyanez legyen és itt is az esélyek a közelében nincsenek egymásnak és mégis egyeseknek az az alapfeltevés, hogy feltételezi a legrosszabbat.
Azt mikor így indul egy vita persze hogy értelmetlen azt folytatni.
Sose lehet tudni mi lesz, de én mint logikusan gondolkodó ember a biztos szar helyett a valószínűleg jót választom és ha nem is lesz jó már egy mérsékelten szárral is sokkal előrébb vagyunk