Arda Güler - 15
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Arda Güler - 15
Nincs azzal baj, ha megerositik, mert a palya kozepen tudnia kell fizikai parharcokat is nyerni, vagy legalabbis nem eladni a labdat a legkisebb utkozesnel is.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Halfkey írta:Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Mindenki lassabb lett akit bulkoltunk. Én elfogadom azt erre hogy "azért mert rosszul csináljuk", csak akkor miből gondoljuk hogy most más lesz.
Ha lehet hinni a spanyol medianak, Bale elso eveben 7 kgt szedett fel, a leggyorsabb sprintje ezutan jott egy evvel kesobb, a Barca elleni emlekezetes sprintjenel.
Persze minden eset mas, Guler eleve nem volt egy szelvesz jatekos, igy gyanitom, hogy a sebessege kozel ugyan az marad.
-
Rozsabimbo2019
Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
ebben van ráció. Szélre a sebessége úgysem lenne elég sehogy.
Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csak nalunk. Teljesen normalis, foleg egy 18-20 eves eseteben. Nem 8 kg-val lett több, hanem atalakult a teste.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
Ha lattad a fotot, amit posztolt magarol, akkor ugyanaz a cingar gyerek nagyjabol, csak izmosabb kivitelben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csodás.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- nzooli93
Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És ez jó?nzooli93 írta: Felpakoltak ra 8kg izmot miota itt van.
Kulon edzoje,sefje,meg fizikoterapistaja van,hogy mindent kovetni tudjon,amit a klub megadott neki.
- nzooli93
Felpakoltak ra 8kg izmot miota itt van.
Kulon edzoje,sefje,meg fizikoterapistaja van,hogy mindent kovetni tudjon,amit a klub megadott neki.
- RealMadridFanatic
Sokszor vaktaban lovoldoznek, de a klub vbn tenyleg ez latszott.
Mas kerdes, hogy mukodokepes-e, de Guleren azt latom, hogy hajlando beletenni a munkat. Egyelore a vedekezo jateka gyenge szerintem, de nagyon fiatal, erhet boven. Szeme es agya van a jatekhoz, de nekem neha kicsit lassunak tunik a gondolkodasa.
Azt mondanam, hogy egyelore nem O fogja betomni a Kroos utani urt, de tehetsege alapjan vetek lenne elpazarolni. Ha nem a Real lenne, nem is lenne semmi baj, de itt nincs turelem, igy kicsit hazardirozik vele Alonso.
Szerk.
Sportujsagirok. Inkabb irjanak le kisse evidens dolgokat, mint szalagcimeket gyartsanak a semmibol. Ezzel szerintem kisebb a baj.
Mas kerdes, hogy mukodokepes-e, de Guleren azt latom, hogy hajlando beletenni a munkat. Egyelore a vedekezo jateka gyenge szerintem, de nagyon fiatal, erhet boven. Szeme es agya van a jatekhoz, de nekem neha kicsit lassunak tunik a gondolkodasa.
Azt mondanam, hogy egyelore nem O fogja betomni a Kroos utani urt, de tehetsege alapjan vetek lenne elpazarolni. Ha nem a Real lenne, nem is lenne semmi baj, de itt nincs turelem, igy kicsit hazardirozik vele Alonso.
Szerk.
Sportujsagirok. Inkabb irjanak le kisse evidens dolgokat, mint szalagcimeket gyartsanak a semmibol. Ezzel szerintem kisebb a baj.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nem azt nem hiszem, hogy esetleg valóban így van (pont amit írtál, ezt innen fotelbú is megmondjuk), hanem ahogy előadják. Mintha XA kifejtené nekik a legbenső érzéseit stb.Pad'em írta:Miért? Full ezt láttuk a klub vbn is amit írnak, semmi újat nem mondtak.Buitre írta: Mennyire tipikus marca szövegekEgy szavukat sem hiszem
- Pad'em
Miért? Full ezt láttuk a klub vbn is amit írnak, semmi újat nem mondtak.Buitre írta: Mennyire tipikus marca szövegekEgy szavukat sem hiszem
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Mennyire tipikus marca szövegek
Egy szavukat sem hiszem
- Pad'em
Xabi Alonso has begun outlining some ideas for his team & Arda Güler is an IMPORTANT part.nzooli93 írta: Xabi Alonso is impressed with Arda Güler’s performances & mentality!
The young star has surprised him with his eagerness to learn tactics, occupy new spaces & improve defensively.
Xabi Alonso plans to developing him into a KEY playmaker.
@marca
![]()
Xabi’s idea with Arda is CLEAR: Taking advantage of his vision, touch & ability between the lines, and also involving him in the tactical & defensive aspects of the game. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Xabi Alonso is impressed with Arda Güler’s performances & mentality!
The young star has surprised him with his eagerness to learn tactics, occupy new spaces & improve defensively.
@marca

@marca
Gonzalo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Galacticos
En azert kicsit korainak erzem a 10es mezt, viszont mbappe ha megkapja akkor meg a 9es gazdajat nem latom sehol.
Esetleg a 10est meg bellinghamen tudnam elkepzelni, csak az elozo 2 evbe toltuk ezt a zizou fele marketinget.
Esetleg a 10est meg bellinghamen tudnam elkepzelni, csak az elozo 2 evbe toltuk ezt a zizou fele marketinget.