Ez is jó
„Kiabáljon, amit akar, az anyja-apja ránk szavaz” – Nagy Feró, Mehringer és a generációs különbségek // Campus Fesztivál
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. július 22., kedd 23:33
hol valaszolsz arra, hogy mi a veszelyes?kiserik írta:Néha megnézem amit írsz, mert ha nem bunkón személyeskedsz, akkor tudsz elég értelmes is lenni. Nem engem kérdeztél, de én megyek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe, mert, ahogy lenni szokott, értelmes beszélgetés ebből nem lesz, max szokás szerinti fröcsögés.swfan írta:
Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)
Tisza: hogy idézzelek: "Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet..." Szerintem ez a miniszterelnök-jelöltre is igaz, nem?
Amúgy ténylegesen akkor veszítettek el, mikor megtartották az agrár kerekasztal beszélgetést anno. Mivel ehhez talán valamennyit értek, számomra egyértelművé vált, hogy nagyon nem azt láttam, amit láttatni akartak. Ha érdekel valakit részletesen is kifejtem, de most elsőre nem untatnám vele a nagyérdeműt.
Emellett folyamatosak a lózungok, az ígérgetések, a nagyotmondások. Minden jobb lesz, minden szebb lesz, minden gyönyörű lesz, de ez csak akkor fog működni, ha teljhatalmat kapnak, mert csak a diktatúra oldja meg a diktatúra problémáit.
Ott van a gazdaságpolitika (hehe, inkább belebegtetett ígéretek, mint konkrétumok): csökkentik majd az SZJA-t, az ÁFÁ-t, csökkentik az állami bevételeket, de növelik a családi pótlékot és javítják a közszolgáltatásokat, tehát növelik az állami kiadásokat. De ez csak egy a sokból. Nyúlnak hangzatos dolgokat innen onnan, de nincs mögötte semmi tartalom, kidolgozottság.
Egyébként gyakorlatilag még mindig nem tudunk (vagy csak én nem tudok?) szinte semmi konkrétumot, így elég nehéz komolyan vitázni a dolgokról. Lesz itt tejjel mézzel folyó kánaán és Európai Ügyészség. Meg simulás az EU-hoz, annak minden negatív politikai vonzatával együtt (kicsi szuverenitás feladása...). Kb ennyi.
Végezetül, egy 2/3-hoz sem adtam le a győztesnek a szavazatomat, és ezt annyi miatt, hogy "Orbán takarodj! Majd Én egyedül!" nem kívánom felrúgni.
rohadt demagog es ez tokeletesn leirja a tisza ellenes arcok erveinek fo problemajat.de ez csak akkor fog működni, ha teljhatalmat kapnak, mert csak a diktatúra oldja meg a diktatúra problémáit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 22., kedd 23:22
Igen, az az akkori Fidesz jobb volt.ikelemen5 írta:Amikor a Gyurcsányt (igen, tudom, hogy nem őt, de na) kellett leváltani, akkor is ezt mondta a nép, ilyen volt a közhangulat.ferni írta: Ennél bármi jobb lenne ami van.
Tessék megmondani, jobb lett?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. július 22., kedd 23:00
Amikor a Gyurcsányt (igen, tudom, hogy nem őt, de na) kellett leváltani, akkor is ezt mondta a nép, ilyen volt a közhangulat.ferni írta: Ennél bármi jobb lenne ami van.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 22., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 22., kedd 22:28
Néha megnézem amit írsz, mert ha nem bunkón személyeskedsz, akkor tudsz elég értelmes is lenni. Nem engem kérdeztél, de én megyek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe, mert, ahogy lenni szokott, értelmes beszélgetés ebből nem lesz, max szokás szerinti fröcsögés.swfan írta:Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)Whiteheart írta:
Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzni
Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. július 22., kedd 21:37
Könnyebb személyesen átadni a zsák krumplit!Whiteheart írta: másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzni
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. július 22., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 19:59
Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)Whiteheart írta:Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:
Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...
Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni
Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.
Ja, egyébként meg, 52-34![]()
Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. július 22., kedd 19:49
Jaja, jól kibaszott velünk az ellenzék az elmúlt 15 évben, az 1/3-adával! ÉGJENEK!Whiteheart írta:Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:
Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...
Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni
Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 22., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:12
Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletek
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:02
Ahhh értem!! Akkor bocsi a kétes fogalmazásért. Nem kérdőre akartam vonni a klubbot, mertBLevi96 írta:Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletekValószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
https://madriduniversal.com/real-madrid ... re-report/
Fb láttam vhol de nem nagyon meggyőzőek a forrasok
Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 18:18
Azért a tavalyi EP-választást legpontosabbra mérő intézet sztem tudja mit csinál. Egy 1000 fős minta reprezentatív a teljes országra nézve, egy 800-as hogy ne lenne az egyetlen OEVK-ra?el magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
Úgy tűnik Hadházynak is lefőtt a kávé
Tavaly újrarajzolták a körzeteket, Bp-n 18 körzetből pl. 16-ot csináltak.gutihaz14 írta: zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerint
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 18:07
zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerintel magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. július 22., kedd 18:00
Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 17:44
BYDgutihaz14 írta: https://g7.hu/vallalat/20250722/sorra-e ... yar-gdp-t/
repulorajt felcsuti dagadek modra
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem