Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
teljes homály, remélem lassan eljutunk oda, a dolgok valódi okához, hogy egyszerűen sok a síkhülye ember.
nem baloldal, jobboldal, politikai nézetek vagy vallások vannak itt, hanem értelmes emberek, akik normálisak vagy aljas vérgecik, és van a maradék, aki síkhülye ostoba amőba.
most beszél mp debrecenben, konkrétan felmossa a padlót szokás szerint.
ott vannak a tervek, ígéretek és kihallatszik a szavaiból, hogy a háttérben építik a dolgokat és készülnek.
nem baloldal, jobboldal, politikai nézetek vagy vallások vannak itt, hanem értelmes emberek, akik normálisak vagy aljas vérgecik, és van a maradék, aki síkhülye ostoba amőba.
most beszél mp debrecenben, konkrétan felmossa a padlót szokás szerint.
ott vannak a tervek, ígéretek és kihallatszik a szavaiból, hogy a háttérben építik a dolgokat és készülnek.
thereisonly1ronaldo
Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)Whiteheart írta:Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:
Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...
Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni
Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.
Ja, egyébként meg, 52-34![]()
Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jaja, jól kibaszott velünk az ellenzék az elmúlt 15 évben, az 1/3-adával! ÉGJENEK!Whiteheart írta:Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:
Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...
Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni
Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.
Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!

Nem Viktor párti, ellenzék ellenes Mihazánkos, aki inkább mégis Viktorra szavaz.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletek
szuperliga.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ahhh értem!! Akkor bocsi a kétes fogalmazásért. Nem kérdőre akartam vonni a klubbot, mertBLevi96 írta:Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletekValószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
https://madriduniversal.com/real-madrid ... re-report/
Fb láttam vhol de nem nagyon meggyőzőek a forrasok
Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
Na ennyi, sorry my bad
Szerk.: és télleg örülök ha nincs ilyen sztereotípiás votolás
szuperliga.
Azért a tavalyi EP-választást legpontosabbra mérő intézet sztem tudja mit csinál. Egy 1000 fős minta reprezentatív a teljes országra nézve, egy 800-as hogy ne lenne az egyetlen OEVK-ra?el magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
Úgy tűnik Hadházynak is lefőtt a kávé
Tavaly újrarajzolták a körzeteket, Bp-n 18 körzetből pl. 16-ot csináltak.gutihaz14 írta: zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerint
Zugló főleg a 6-os lett, egy kisebb része pedig a 7-esbe került
zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerintel magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BYDgutihaz14 írta: https://g7.hu/vallalat/20250722/sorra-e ... yar-gdp-t/
repulorajt felcsuti dagadek modra
Felek megkerdezni, hogy elolvastad-e a Reuters cikket a BYD-rol, mert egyebkent nagyon erdekes es sokatmondo.
Partpolitikatol fuggetlenul amugy maga a g7 cikk eleg gusztustalan a maga modjan, mert gyartas mennyisege ide vagy oda, nem csak a beruhazas ertekevel tolja meg a gazdasagot (ha azt lehet egyaltalan igy hivni), sokkal fontosabb, hogy mar alacsony kapacitassal is rengeteg munkahelyet fog teremteni a regioban.
Az mar mas kerdes, hogy ezeket magyarok fogjak e betolteni vagy importaljak majd az ukran/roman/filippino eroforrasokat.
Mercedes
Lehet en ertek felre valamit, de a linkelt cikkben ez van:
"A Mercedes Kecskeméten 2022-ben kezdte építeni az új üzemét, amely megduplázza az itteni gyártókapacitását, ám már korábban kiderült, hogy a gyártás indulása jövőre csúszik."
Van ebben egy cikk, amiben hivatkozik a duplazasra, abban ez all:
Jövő év elején elkezdi a sorozatgyártást a Mercedes új kecskeméti gyára, ezzel duplájára nő a vállalat magyarországi gyártókapacitása – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Stuttgartban.
Datum 2025. marcius.
Ezek alapjan en ugy gondolom, hogy a Mercedes eseteben a tervek szerint halad minden. Lesz egy teli leallas, majd januartol indul a gyartas.
Csak a cikk tartalmat kivantam minositeni, mielott valaki felreerti.
Azt hogy a kormany a GDP novekedesbe amugy mit hazudott bele, es hogyan, ismet egy mas kerdes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Utoljára Fletó visszavonulásakor éreztem ezt az elveszettség érzést.cart írta: Ja úgy sírnak miatta mintha a macskajuk halt volna meg kb. Pedig ha ez a csóker helyett beraktam a chargpt-t a műsorba az is tudna ugyan olyan közhelyes hozzászólásokat generálni![]()
Ennyi. That’s it.
Hala Madrid y nada más 
Ja úgy sírnak miatta mintha a macskajuk halt volna meg kb. Pedig ha ez a csóker helyett beraktam a chargpt-t a műsorba az is tudna ugyan olyan közhelyes hozzászólásokat generálni

-
Most kezdek magamhoz térni… Amióta reggel megláttam a hírt… Áh… Még mindig zokogok. Hogyan? Miért? És mi lesz most velünk? Hogyan lesz kormányváltáska?ferni írta: Csoki kiszáll a Jólvanezígyből.
Az MKKPval fog együtt dolgozni a későbbiekben.
Elég hülye döntésnek tűnik, de hát ő tudja.
De legalább érthető, hogy miért nyomatta ennyire ezt a dumát folyamat, hogy minél több párt van bent a Parlamentben annál jobb.
Ami igaz is, csak jelenleg nem erre van a választási rendszer létrehozva, de mintha ezt ő nem tudta volna.
Pont Csoki… Pedig mindig olyan szimpatikusok voltak. Annyira értettek a politikához, olyan intelligensek. Ez már látszott a tavaly nyári Farhát beef videóban is.
Ráadásul Csoki annyira szerény.
Ádám pedig, mint mindannyian tudjuk: a TUDOMÁNY embere.
A stand-up hakni, pedig… Új szinteket nyitott meg a magyar humorban.
Vicceltem… Unalmas, ostoba, suttyó prolik, ideje, hogy eltűnjenek a picsába. Kibaszott káros az egész slepp.
Hala Madrid y nada más 
valamelyik univerzumban:

Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
Ja, egyébként meg, 52-34

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem kell a kamuszöveg. Mind tudjuk, hogy Zelenszkij és Brükkszell együtt küldték rá a downvote-okat az Alaba topikra. Aki nem látja, az vak.BLevi96 írta:Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletekValószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
Valószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a saját ostoba népével intézteti el a piszkos melót és baszat szét mindent hosszútávon, csak hogy a hatalmat megtartsa.Realista24 írta:Most mar mas allamnal fizetett 2 ev tb is jo, kezd erdekes lenniMarky írta:
Csak annyira erosodik, hogy Viktornak mar nem gyoznek podcastokat kesziteni, hogy elmondhassa a deliriumos lazalmait. 2026-ot mar reg elengedtek, itt mar 2030 a cel. Addig is az epitoiparnak lesz most egy brutalis eve, aztan 2027-re jon a totalis gazdasagi osszeomlas.
Kozben kijottek a kamattamogatott hitel feltetelei, a legkomolyabb szuro a negyzetmeterar es a TB jogviszony![]()
nem lattam szurot, de gondolom van, hogy csak magyar allampolgar kaphatja.

thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
a nyilvánvaló összefüggés.Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.

mindenesetre köszi a jelzést, mentem én is erősíteni a pártodat.

szerk.: Mentatamás háromszor annyi "
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2025. július 22., kedd 14:21-kor.