Nem Viktor párti, ellenzék ellenes Mihazánkos, aki inkább mégis Viktorra szavaz.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 22., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:12
Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzniswfan írta:Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletek
Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni
Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.
Ja, egyébként meg, 52-34![]()
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:02
Ahhh értem!! Akkor bocsi a kétes fogalmazásért. Nem kérdőre akartam vonni a klubbot, mertBLevi96 írta:Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletekValószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
https://madriduniversal.com/real-madrid ... re-report/
Fb láttam vhol de nem nagyon meggyőzőek a forrasok
Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 18:18
Azért a tavalyi EP-választást legpontosabbra mérő intézet sztem tudja mit csinál. Egy 1000 fős minta reprezentatív a teljes országra nézve, egy 800-as hogy ne lenne az egyetlen OEVK-ra?el magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
Úgy tűnik Hadházynak is lefőtt a kávé
Tavaly újrarajzolták a körzeteket, Bp-n 18 körzetből pl. 16-ot csináltak.gutihaz14 írta: zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerint
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 18:07
zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerintel magico írta:Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. július 22., kedd 18:00
Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 17:44
BYDgutihaz14 írta: https://g7.hu/vallalat/20250722/sorra-e ... yar-gdp-t/
repulorajt felcsuti dagadek modra
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 22., kedd 17:25
Utoljára Fletó visszavonulásakor éreztem ezt az elveszettség érzést.cart írta: Ja úgy sírnak miatta mintha a macskajuk halt volna meg kb. Pedig ha ez a csóker helyett beraktam a chargpt-t a műsorba az is tudna ugyan olyan közhelyes hozzászólásokat generálni![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 22., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 22., kedd 16:59
Most kezdek magamhoz térni… Amióta reggel megláttam a hírt… Áh… Még mindig zokogok. Hogyan? Miért? És mi lesz most velünk? Hogyan lesz kormányváltáska?ferni írta: Csoki kiszáll a Jólvanezígyből.
Az MKKPval fog együtt dolgozni a későbbiekben.
Elég hülye döntésnek tűnik, de hát ő tudja.
De legalább érthető, hogy miért nyomatta ennyire ezt a dumát folyamat, hogy minél több párt van bent a Parlamentben annál jobb.
Ami igaz is, csak jelenleg nem erre van a választási rendszer létrehozva, de mintha ezt ő nem tudta volna.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 15:21
Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. július 22., kedd 15:01
Nem kell a kamuszöveg. Mind tudjuk, hogy Zelenszkij és Brükkszell együtt küldték rá a downvote-okat az Alaba topikra. Aki nem látja, az vak.BLevi96 írta:Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
szerk. holott nem is járok ide civakodni veletekValószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 22., kedd 14:54
Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
Valószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 14:18
a saját ostoba népével intézteti el a piszkos melót és baszat szét mindent hosszútávon, csak hogy a hatalmat megtartsa.Realista24 írta:Most mar mas allamnal fizetett 2 ev tb is jo, kezd erdekes lenniMarky írta:
Csak annyira erosodik, hogy Viktornak mar nem gyoznek podcastokat kesziteni, hogy elmondhassa a deliriumos lazalmait. 2026-ot mar reg elengedtek, itt mar 2030 a cel. Addig is az epitoiparnak lesz most egy brutalis eve, aztan 2027-re jon a totalis gazdasagi osszeomlas.
Kozben kijottek a kamattamogatott hitel feltetelei, a legkomolyabb szuro a negyzetmeterar es a TB jogviszony![]()
nem lattam szurot, de gondolom van, hogy csak magyar allampolgar kaphatja.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. július 22., kedd 14:17
a nyilvánvaló összefüggés.Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 14:10
Most mar mas allamnal fizetett 2 ev tb is jo, kezd erdekes lenniMarky írta:Csak annyira erosodik, hogy Viktornak mar nem gyoznek podcastokat kesziteni, hogy elmondhassa a deliriumos lazalmait. 2026-ot mar reg elengedtek, itt mar 2030 a cel. Addig is az epitoiparnak lesz most egy brutalis eve, aztan 2027-re jon a totalis gazdasagi osszeomlas.Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
Kozben kijottek a kamattamogatott hitel feltetelei, a legkomolyabb szuro a negyzetmeterar es a TB jogviszony![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 22., kedd 14:03
Csak annyira erosodik, hogy Viktornak mar nem gyoznek podcastokat kesziteni, hogy elmondhassa a deliriumos lazalmait. 2026-ot mar reg elengedtek, itt mar 2030 a cel. Addig is az epitoiparnak lesz most egy brutalis eve, aztan 2027-re jon a totalis gazdasagi osszeomlas.Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál többvote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 13:55
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem